КАУФЛАНД - тема 42

• 54 697
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
И при нас е някакъв хаос, никой не спазва дистанция, за да се добереш до каса, трябва да се бутнеш дълбоко в тълпата.
Иначе днес похвалвам розовите домати, имаше български и турски. Взех от турските, по-дребни, добре узрели, леко меки и вкусни. Българските бяха едни зелени токмаци, с които мога до смърт да пребия някого, но не и да направя салата.
Имаше много боровинки и банани.

# 526
  • shumen
И аз ходих и при нас дистанция спазваха.

# 527
Биобанани уцелих днес, намалени на 0,99/кг, по-евтини от промоционалните.
За маски следят на входа, но вътре е хаос.
Един господин се залепи за мен на касата, помолих го да спазва дистанция.

И в Лидл една пенсионерка редеше плътно до мен продуктите си на лентата.
Защо са толкова нахални някои хора, не знам?!

# 528
При нас в Билла няма място за продуктите на 1 човек, камо ли на двама/трима

# 529
При нас е така в Т маркет.
На К и Лидл са дълги лентите и нахалните се бутат плътно.

# 530
Моите наблюдения са следните - и в трите вериги Кауфланд, Билла и Лидл на входа всичко е изрядно. Но вътре няма кой да пази някой да не ти налети на каса или където и да е. Въпрос на лична отговорност, която липсва в повечето хора поне при моя опит.

# 531
Hrisi , точно така е навсякъде.

# 532
Нима очаквате до всеки да сложат пазвантин?

# 533
Нима очаквате до всеки да сложат пазвантин?
Не очаквам нищо, затова потвърждавам, че е въпрос на лична отговорност.

# 534
Не очаквам, но преди се спазваше дистанцията, без пазванти.

# 535
А аз съм с добри впечатления от К. Минават си хората през колонката с дезифектант, която е с фотоклетка и не се налага да опипвам разни шишета, спазват дистанция.
А в Лидъл пазач, ми връчва  някакво шише с пулверизатор, ако го няма, пазача, шишето е сложено на едни касетки до входа. Някои много нетърпеливи се бутат през рамото ми да грабят или разглеждат...
А най безотговорни са във супермаркети "Дар". Филиал беше преди време на Фантастико, но се отделиха. Не знам във Фантастико дали е същото, че поисках да вляза в сутрешния коридор и ме линчуваха, а втори път не ми се ходеше.

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 11:23 от Билян@

# 536
При нас доста често свършва този дезинфектант в колонката. Мокрите кърпички пък най-редовно.

# 537
Ако кажете на Информация, че е свършило, ще сложат. Все пак не е нещо на промоция, че да го няма Stuck Out Tongue

# 538
  • там където има винаги вятър
А аз съм с добри впечатления от К. Минават си хората през колонката с дезифектант, която е с фотоклетка и не се налага да опипвам разни шишета, спазват дистанция.

А в Лидъл пазач, ми връчва  някакво шише с пулверизатор, ако го няма, пазача, шишето е сложено на едни касетки до входа. Някои много нетърпеливи се бутат през рамото ми да грабят или разглеждат...
..........

Това със сигурност е в София, у наше село такова нещо няма Thinking нито пък мокри кърпички. Шишето е сложено до вратата върху кошчето за смет. На излизане се огледах, но го нямаше Rolling Eyes  Може да се влиза без количка, само маската е задължителна.
 Отидох снощи към 17 часа за пресните картофи и както предполагах  нямаше, то от тия реклами по телевизора какво да очаква човек. А като ги отварят в 8 часа и К и Л, остава едно вечерно пазаруване - каквото е останало.

Тук сме 1:1 - същия тертип.

# 539
Мама Яси, аз не съм в София но и при нас има такава "колонка", която преди ИП беше точно до входа и имаше само мокри кърпи. Сега е до Информация.

Общи условия

Активация на акаунт