КАУФЛАНД - тема 42

• 54 684
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, сигурно сте коментирали промоционалните ножове с точки (от м. март са, ако не се лъжа) на Carl Schmidt Sohn, но не мога да открия нищо. Все още са налични и обмислям да си купя, и ще ми е от полза да чуя мнения за тях.

В момента са без точки:
Уважаеми клиенти,
Във връзка с лоялната програма на Kaufland, планирана за периода 23.03.2020-24.05.2020 г., като комплимент към вас - нашите клиенти, и с оглед извънредното положение в страната, взехме решение да отпадне изискването за събиране на точки с цел избягване на допълнителен контакт при обработването на паспортите.

В тази връзка ви информираме, че може да закупите продуктите от програмата на преференциалните цени, обявени вече в рекламните ни материали, без да събирате точки, като предварително се извиняваме ако поради засиления интерес посочените артикули бъдат изчерпани преди края на програмата.
Благодарим за разбирането.

После следват картинки на ножовете.
Информацията е на сайта им в меню: Игри и промоции - Лоялни клиенти.

За мнения питах, известно ми е, че са без точки.

# 556
  • оттам, откъдето започва България
Здравейте, сигурно сте коментирали промоционалните ножове с точки (от м. март са, ако не се лъжа) на Carl Schmidt Sohn, но не мога да открия нищо. Все още са налични и обмислям да си купя, и ще ми е от полза да чуя мнения за тях.
Скрит текст:
В момента са без точки:
Уважаеми клиенти,
Във връзка с лоялната програма на Kaufland, планирана за периода 23.03.2020-24.05.2020 г., като комплимент към вас - нашите клиенти, и с оглед извънредното положение в страната, взехме решение да отпадне изискването за събиране на точки с цел избягване на допълнителен контакт при обработването на паспортите.

В тази връзка ви информираме, че може да закупите продуктите от програмата на преференциалните цени, обявени вече в рекламните ни материали, без да събирате точки, като предварително се извиняваме ако поради засиления интерес посочените артикули бъдат изчерпани преди края на програмата.
Благодарим за разбирането.

После следват картинки на ножовете.
Информацията е на сайта им в меню: Игри и промоции - Лоялни клиенти.

Останах с впечатление, че не ти е известно.

# 557
  • Варна
И аз ги бях набелязала, но на място не ги харесахме. Не им бяха удобни дръжките и нямаха предпазител за пръстите. Купихме си  след това професионален нож на Лакор - испанска фирма.
Много е удобна дръжката и има предпазител за пръстите. Реже страхотно и цената му е добра.
Скрит текст:

# 558

И аз ги бях набелязала, но на място не ги харесахме. Не им бяха удобни дръжките и нямаха предпазител за пръстите. Купихме си  след това професионален нож на Лакор - испанска фирма.
Много е удобна дръжката и има предпазител за пръстите. Реже страхотно и цената му е добра.
Скрит текст:

Благодаря ти! Повече няма да се въртя около тях като цигане Simple Smile

# 559
  • In transit
Вече два пъти ходя в нашия К ( Бриз) за последните две седмици и съм с добри впечатления. Няма много хора, не се бутат, заобикалят се, изчакват се на зеленчуците и спазват ред на касите. Да не повярва човек направо!
Предната седмица ходих, буквално бях като сандвич на плодовете и зеленчуците-бутат се отпред, на гърба ми залепнали и взимат през мен, непрекъснато някой се буташе в мен по време на цялото пазаруване, нямах търпение да изляза.Продължавам с Лидл, там ми се струва по-добър реда.
Зависи и по кое е време ходиш, аз от К Бриз съм доволна. Чисто, заредено, около 14-15ч няма блъсканица. Само ми е далече.
Ако сте ходили на 7-мо, 8-мо чисто ли е лудница във всеки К.
Ходих в Събота, около 13.30-15.00.Откакто го направиха само там ходя.Установихме с колежките, че само там се стремят плодовете и зеленчуците да са пресни, и винаги да има заредено месо.Но, сега бях разочарована, на излизане вече и охраната липсваше и всеки без маска нямаше проблем да си влезе, ще избягвам, ако мога още малко...
И двата пъти ходих преди обяд. В събота избягвам да ходя, в който и да е супермаркет. Винаги е тъпканица и лудница.

# 560
И за да ни уведомиш по този жизненотрептящ въпрос публикува 10 метра чаршаф с пет цитата в цитата? Защо не се научите да цитирате, не мога да разбера.
Ей такива неща ме дразнят, а не, че в почивните дни хората отиват да си напазаруват.

# 561
И за да ни уведомиш по този жизненотрептящ въпрос публикува 10 метра чаршаф с пет цитата в цитата? Защо не се научите да цитирате, не мога да разбера.
Ей такива неща ме дразнят, а не, че в почивните дни хората отиват да си напазаруват.
През телефона е малко трудничко, не винаги се получава да изтриете правилно, знаете ли😁.
Не се дразнете, не е полезно за здравето.Аз започнах цитатите, не искам никой да си вдига кръвното заради глупост, 🧘‍♀️🍷, хубава вечер.

И, да не е спам гледах ще има череши, през уикенда май беше, на промоция, някой да е взимал вече от някъде?Обикновено първите са доста безвкусни, а така ми се хапват☹.

# 562
Здравейте. Някой знае ли, някъде в София, има ли останали от тенекийте зехтин по 2л на Cirio, които са на промоция? Мъжът ми ходи тази вечер и казали, че са свършили...

# 563
  • СОФИЯ
Черешите и аз съм ги загледала, от събота са.

# 564
Черешите и аз съм ги загледала, от събота са.
Купи си от пазар, не се бутай в събота за едни череши, които я ги има, я не.

# 565
При нас черешите паднаха на 10 лв.. Има още 2-3 дни и се надявам да стигнат цената на К.
Они ден бяха 13 лв Sad

# 566
При нас черешите паднаха на 10 лв.. Има още 2-3 дни и се надявам да стигнат цената на К.
Они ден бяха 13 лв Sad
При нас са 6лв/кг, обаче аз още съм на ягоди. Те са около 3-4 лв, за българси.

# 567
Ауу, я прати едно кило Simple Smile
Ягоди татко къса вече от градината- еми..вкус, аромат къде ти с тия в К. или Л.???

# 568
  • СОФИЯ
Искам добре узрели Череши! Представям си ги от Кюстендил.

# 569
PeacockLove Вече има череши и на 7лв/кг в наш'то село Simple Smile и са сладки и узрели, от Плод-зеленчук. Ягодите са на 3.50лв/кг български.
По веригите нещо не са познали за ягоди по 5лв/кг, череши не съм видяла още.

Общи условия

Активация на акаунт