КАУФЛАНД - тема 42

• 54 674
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • In transit
Вече два пъти ходя в нашия К ( Бриз) за последните две седмици и съм с добри впечатления. Няма много хора, не се бутат, заобикалят се, изчакват се на зеленчуците и спазват ред на касите. Да не повярва човек направо!

# 541
Брадли или някой друг пазаруващ в К. Овча купел - може ли да погледнете ( ако ходите преди петък) дали има от смазката WD40 на промо цена ? Благодаря !

# 542
В четвъртък може би ще ходя, ще пиша.

# 543
Пресните картофи на промоция хубави ли са? Дребни ли са?

Гумените стелки дето миналата седмица бяха на 15 лв, сега 30 лв ли са?

# 544
Вече два пъти ходя в нашия К ( Бриз) за последните две седмици и съм с добри впечатления. Няма много хора, не се бутат, заобикалят се, изчакват се на зеленчуците и спазват ред на касите. Да не повярва човек направо!
Предната седмица ходих, буквално бях като сандвич на плодовете и зеленчуците-бутат се отпред, на гърба ми залепнали и взимат през мен, непрекъснато някой се буташе в мен по време на цялото пазаруване, нямах търпение да изляза.Продължавам с Лидл, там ми се струва по-добър реда.

# 545
Предната седмица ходих, буквално бях като сандвич на плодовете и зеленчуците-бутат се отпред, на гърба ми залепнали и взимат през мен, непрекъснато някой се буташе в мен по време на цялото пазаруване, нямах търпение да изляза.Продължавам с Лидл, там ми се струва по-добър реда.
Зависи и по кое е време ходиш, аз от К Бриз съм доволна. Чисто, заредено, около 14-15ч няма блъсканица. Само ми е далече.
Ако сте ходили на 7-мо, 8-мо чисто ли е лудница във всеки К.

# 546
Зависи и по кое е време ходиш, аз от К Бриз съм доволна. Чисто, заредено, около 14-15ч няма блъсканица. Само ми е далече.
Ако сте ходили на 7-мо, 8-мо чисто ли е лудница във всеки К.
Ходих в Събота, около 13.30-15.00.Откакто го направиха само там ходя.Установихме с колежките, че само там се стремят плодовете и зеленчуците да са пресни, и винаги да има заредено месо.Но, сега бях разочарована, на излизане вече и охраната липсваше и всеки без маска нямаше проблем да си влезе, ще избягвам, ако мога още малко...

# 547
  • Русе
Пресните картофи на промоция хубави ли са? Дребни ли са?...
Днес, докато чаках на Информация за фактура, един мъж попита защо няма картофи. Отговориха му, че били кофти партида и ги изтеглили от магазините. Не знам дали важи за всички градове, или само за Русе.

В 15,30-16 часа при нас беше фраш. Аз ако не беше служебно нямаше за какво да ида.

# 548
  • Пловдив
Лъки, хареса ли виното? Simple Smile

# 549
Лъки, хареса ли виното? Simple Smile
О, да. Мерси, че сподели, много е хубаво.  Ще си го купувам, когато е на тази цена.
За совиньон блана пиша. Много повече ми хареса от така хваленото Ейнджъл.

# 550
Ей, много строго в Лидл! По път за К исках да мина първо от там, но ме отрязаха. Нямам 60 години. Joy

В К минах метър, охраната следеше за маските, пускаха всички.
Картофите наистина са ги изтеглили, няма изобщо.

# 551
  • Варна
Следващия път слагай забрадка, грабвай бастунче и влизаш!

До 14 юни ли е този коридор?

# 552
Здравейте, сигурно сте коментирали промоционалните ножове с точки (от м. март са, ако не се лъжа) на Carl Schmidt Sohn, но не мога да открия нищо. Все още са налични и обмислям да си купя, и ще ми е от полза да чуя мнения за тях.

# 553
  • София
Пресните картофи на промоция хубави ли са? Дребни ли са?
Вчера купих от пресните картофи, и вече правих крем-супа с тях, нямам забележки. От кауфланд Възраждане(Варна) ги купих.
.

# 554
  • оттам, откъдето започва България
Здравейте, сигурно сте коментирали промоционалните ножове с точки (от м. март са, ако не се лъжа) на Carl Schmidt Sohn, но не мога да открия нищо. Все още са налични и обмислям да си купя, и ще ми е от полза да чуя мнения за тях.

В момента са без точки:
Уважаеми клиенти,
Във връзка с лоялната програма на Kaufland, планирана за периода 23.03.2020-24.05.2020 г., като комплимент към вас - нашите клиенти, и с оглед извънредното положение в страната, взехме решение да отпадне изискването за събиране на точки с цел избягване на допълнителен контакт при обработването на паспортите.

В тази връзка ви информираме, че може да закупите продуктите от програмата на преференциалните цени, обявени вече в рекламните ни материали, без да събирате точки, като предварително се извиняваме ако поради засиления интерес посочените артикули бъдат изчерпани преди края на програмата.
Благодарим за разбирането.

После следват картинки на ножовете.
Информацията е на сайта им в меню: Игри и промоции - Лоялни клиенти.

Общи условия

Активация на акаунт