КАУФЛАНД - тема 42

• 54 656
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
И при нас бяха свободни. Снощи като ходих вече са "заключени".
Държаха само определен брой колички, другите ги нямаше и може би по тях се ориентираха по колко хора да влизат в магазина.
PeacockLove, в нашия Лидл си бяха с монета.

# 631
На информация дават жетони. Без пари.

# 632
  • София
В Младост 3 имаше обикновен тиган, за палачинки и касерола с капак, по доста бройки. И ножовете, но не ги загледах. Обзаведох се с този за палачинки, обикновен вече имам (единствения ми в момента 😄) и си го харесвам много.

# 633
Преди години в нашия Кауфланд продаваха жетоните на касите, после като че ли изчезнаха или поне аз не съм виждала от много време...

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 15:12 от dolce miele

# 634
  • Пловдив
dolce miele,скоро(може би преди месец,беше още ИП) си взех жетони за количките от информация,дадоха ми ги без пари,това от "нашия" Кауфланд.

# 635
Мерси. На мен ми бяха много удобни жетоните. При нас нито в Кауфланд, нито в Лидъл количките са били отключени заради ИП. Само в Лидъл един-единствен път се случи.

# 636
  • Пловдив
Аз не ползвам количка нито в КК,нито в друг магазин,само Метро ми е изключение,имам си големи чанти за пазар,но миналия месец имаше мин.вода Девин на промоция и вместо от Метро,взехме от КК,за 10+стека мин.вода си трябва количка,така се снабдих с 2жетона(толкова ми дадоха от информация).В този ред на мисли да попитам за мин.вода Хисар-добра ли е...?

# 637
Долче, без пари са жетоните, на Информация.
При нас никъде няма отключени колички.

# 638
  • Бургас
Като изпера с капсулите на Ариел,аромата е много дълготраен и по дрехите и в стаята,на терасата.

# 639
Е то на терасата мирише, но бързо свършва този аромат.
Като ги изгладя и край!
Ако са без омекотител.

# 640
  • Русе
В нашия филиал на Кауфланд беше задължително влизането да е с количка. Питали са ме дали ще пазарувам и са ме връщали да си взема. В другия не беше.
Аз имам жетон, но не иска да отключва. Не знаех, че все още ги раздават. Ще се възползвам. В първите дни на ИП охраната навън ги даваше, но тогава нали количките бяха свободни и не си взех.

# 641
В нашия Кауфланд има доста колички които е трудно да бъдат отключени- това доста ме дразни.

# 642
  • shumen
В нашия К количките са отключени.

# 643
В нашия Кауфланд има доста колички които е трудно да бъдат отключени- това доста ме дразни.
И при нас. Като казах на информация казаха , ще няма какво да направят

# 644
Снощи се наложи да ходя късно.
Имаше доста намаления. Аз купих краставици по 56 ст., ягоди за мама по 1,60/500 г, не знам колко е редовната цена.
Кайсии по 2,99/кг.
Зелени салати и лук също бяха намалени, не ги запомних.
Учудвам се, че имате такива проблеми с количките? Винаги ползвам, не ми се е случвало често да не може да се отключи, освен ако не поставя правилно жетона.

Общи условия

Активация на акаунт