Изпитани сайтове за парфюми - 24

• 46 855
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
# 196
  • София
Благодаря! Flowers Tulip

# 197
  • София
След като и аз изтървах днес Валентино, явно много съм искала да си поръчам нещо и стрелнах(почти на сляпо) Perles de Lalique и Karl Lagerfeld Fleur D'orchidee в Елинор.
Между другото тези дни чакам поръчки от Парфимо и makeup(за първи път от тях) и нямам търпение да разуча новите попълнения.

# 198
  • София
Перлите не се харесват много. На мен са ми любими. Дано ти допаднат Flowers Four Leaf Clover

# 199
Поръчах си Мончето от Нотино без регистрация, останалото си чака в кошницата Simple Smile.
Едит: Грешка, с регистрация е на друг имейл.

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 01:13 от effe

# 200
Момичета, Нотино правят ли често или изобщо намаления над 15% или да щурмувам сега?
Само те имат това, което ме интересува.

# 201
  • 1st floor
Пфуууу, как ме е яд! Вчера поръчах един тестер от Parfimo, днес е със седем-осем лева надолу. Smiling Imp Дебнех да заредят наличност и се хвърлих веднага, за да не свърши.

# 202
  • Стара Загора
Откажи я и пусни нова, така или иначе вчерашната не е обработена, защото беше почивен ден.

# 203
В Нотино днес Mon Guerlain 100 ml излиза 73 лв.

# 204
  • 1st floor
Откажи я и пусни нова, така или иначе вчерашната не е обработена, защото беше почивен ден.
В момента си обработва. Мога ли?

# 205
  • Балчик
В момента си обработва. Мога ли?
Само, ако им се обадиш по телефона. Нямат опция за анулиране, а писмено не ми отговориха.

# 206
  • 1st floor
Не вдигат.

# 207
  • Sofia
Ако успееш да се свържеш ще ти я анулират след като ти набият канчето.
Все едно не си клиент, за който да се грижат,  а някакъв глупак, който им обърква работата.

# 208
Почудих се на Валентиното, можех да го поръчам, но като видях, че е ликьорен и се отказах. Кажете ми, че е много тежък и алкохолен, че да не ме е яд. Grinning
В Парфимо съм отказвала парфюм от поръчката си, но не цялата и се държаха съвсем нормално и възпитано, като цяло до момента не мога да се оплача от комуникацията с тях. Малко са бавни последно време, но това го наблюдавам и в Нотино и Мейк ъп.

# 209
  • Стара Загора
И аз снощи поръчах едно Монче. Благодаря, че споделихте офертата. Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт