Изпитани сайтове за парфюми - 24

• 46 857
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Ей, най-после се разписах и аз - Bvlgari Omnia Cristalline 65 ml за 64.35.
Имам две в кошницата 40 мл, по 38.96 с код за брой. Ако някой иска да поръчам, да ми пише.
Edit
Свършиха

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 18:57 от elitanik

# 661
  • Балчик
Кой беше кодът в Нотино?

# 662
# 663
От парфимо успях да отстрелям на сляпо - 3 аромата
1. Guerlain Aqua Allegoria Passiflora
2. Dolce&Gabbana D&G Anthology L´imperatrice 3
3. Coty L´Aimant
Много се чудя и на Gucci - Mémoire d'Une Odeur. Спира ме лайката. Имате ли мнение дали е добър за сляпа покупка?

# 664
Здравейте  чудя се да поръчам ли Лайт блу от Парфимо, нереално ниска е цената 58 лв. за 50 мл.

# 665
Парфимо продават оригинални неща. Simple Smile Аз съм поръчвала няколко пъти и съм доволна.

# 666
От парфимо успях да отстрелям на сляпо - 3 аромата
1. Guerlain Aqua Allegoria Passiflora
2. Dolce&Gabbana D&G Anthology L´imperatrice 3
3. Coty L´Aimant
Много се чудя и на Gucci - Mémoire d'Une Odeur. Спира ме лайката. Имате ли мнение дали е добър за сляпа покупка
Dolce&Gabbana D&G Anthology L´imperatrice 3 e много нетраен при мен, най-нетрайният, който съм имала.
Mémoire d'Une Odeur не е за покупка "на сляпо".

# 667
Здравейте, не съм писала до сега ,но ви чета най редовно Grinning Този месец леко прекалих с поръчките на парфюмите,но не можах да се сдържа на хубавите оферти Joy . От Elinor си поръчах
1.Elie Saab - Royal
2.Al Haramain - Rawaa (2 опаковка,  първата беше поръчка на сляпо след като доста от вас бяха доволни)
3.Calvin Klein- Euphoria
4. Jimmy Choo - Fever ( поръчан на сляпо дано да ми хареса)
От нотино успях да си взема Bvlgari omnia crystalline и omnia coral.
Трябва или да спра да ви чета или да си скрия картата ,че скоро ще вечерям с парфюм JoyJoyJoy

# 668
Rosita, благодарско! В гучито ме  притесняваше и продължава да ме притеснява лайката.  
Ще докладвам за дълготрайност за D&G като дойде (не ме притеснява много тъй като е около 50-тина лв/100ml), но при мен всичко е доста дълготрайно... Включително аромати на Yves Rocher (Vanille Bourbon).

# 669
  • София
Ако някой има в кошницата Miss Dior 2017 и Dior Joy в Нотино с ниските цени - пак са налични и кода lux20bg ги хвана. Ако не са били в кошницата вече са на други цени.
Най-накрая да ги поръчам + един Jimmy Choo Floral Simple Smile

# 670
Парфимо продават оригинални неща. Simple Smile Аз съм поръчвала няколко пъти и съм доволна.
И аз принципно съм доволна от тях с изключение на Mon Guerlain edp, за който платих над 123лв/100мл. Умишлено не направих коментар веднага....вече имам паралелен тест и точно в моя случай смея да твърдя, че този от Нотино ми е доста по-осезаем и траен. Разлика определено има. Няма се откажа от нито един от двата сайта, но Нотино определено набират преднина в портфейла ми Joy Платформа на сайта, изключителни намаления, комуникация по имейл и телефон.
Офертите им тотално разбиват, но не за сметка на качеството.

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 20:53 от mimoza7710

# 671
  • виртуално
Имам в кошницата един Dior Miss Dior Blooming Bouquet и още му се чудя, наистина ли въобще не е траен ?
А ми се иска да поръчам и няколко Кензо ако ги заредят...
До кога е кода в нотино ?

# 672
  • София
При мен пък Joy на Диор не ми беше траен и общо взето разочарование, което размених много отдавна. Но виждам, че момичетата се надпреварват да го поръчват.
Аз също чакам Букетчето на Диор и се надявам да се харесаме!
С Диор, както и с Шанел съм забелязала имаме дипломатически отношения. Харесваме се, но не достатъчно, че да се за обичаме.... 😊😎

# 673
Имам тези в кошницата на Нотино, но Blooming не е наличен, а имаше днес от останалите разфасовки. Може би скоро ще се появи.

# 674
CHRISTIAN DIOR J´ADORE IN JOY
Eau de Toilette за жени 100 ml Тестер 99. 20 в Парфимо без кода

Общи условия

Активация на акаунт