Изпитани сайтове за парфюми - 24

• 46 849
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Не ми харесва самото шише, течността също. Освен това има дупки по шишето, сякаш е удряно. Просто исках впечатления, ако някой знае дали така изглежда реално тестера. В интернет и гугъл никъде няма като това, но здраве да е. Мерси!
Има доста снимки на тестери в интернет. Снимайте на по-добра, дневна светлина. Възможно е да е увредено шишенцето, но предполагам, че ще съдействат, ако това ви притеснява.
Скрит текст:

# 316
Базила, така постъпих и тъкмо видях, че са ми отговорили. В общи линии се извиняват, имала съм право да направя рекламация, да върна продукта с рекламационен протокол и след като пристигне в Чехия, ще трябва да чакам до месец за отговор от съответния отдел, дали ще ми я уважат. Бях готова да им изпратя и видео със свободно плаващите "обекти". Честно, ако не си бях свикнала на каръшкия късмет, който имам цял живот, щях да зарежа онлайн пазаруването. Joy
Шегата настрана, точно от Нотино не го очаквах. Направо ми скапаха деня.

# 317
  • София
Тиква🧡 аз същия ден, дори няколко часа след теб поръчах от Елинор Перлите на Лалик и орхидеята на Карл Лагерфелд. Сега получих обаждане, че са в офиса на Спиди и утре ще си ги взема. С наложен платеж са, ако това има значение. Загледах го и аз твоя тестер на момичето в Капри, но бързо свърши Wink

# 318
За момичето в Капри не съжалявайте! Гола вода... нямам какво повече да кажа 😂

# 319
  • Бургас
Явно вече ги няма! Бихте ли споделили на какви цени бяха?
66 лв и стотинки. Имаше над 10 бр от всеки.

# 320
Току-що принтирах въпросния рекламационен протокол от Нотино и какво да видя- само 3 варианта за удовлетворение, а именно: ремонт, замяна с нов, ваучер. Никъде не се предвижда възстановяване на сумата, това ЗЗП за нищо не го зачитат май, сега ще ме накарат да търся практика, защото такива номера ми идват в повече. Все едно съм в някоя бакалия.

# 321
На 17 ти пуснах поръчка в Брасти, уж същия ден я изпратиха и ми дадоха и тракинг номер на спиди, сега по тракинг номера виждам днес движение - приета от клиент, очаквана дата за доставка 28.04. Проблемът в сайта ли е, или спийди пак правят някакви номера?

# 322
Току-що принтирах въпросния рекламационен протокол от Нотино и какво да видя- само 3 варианта за удовлетворение, а именно: ремонт, замяна с нов, ваучер. Никъде не се предвижда възстановяване на сумата, това ЗЗП за нищо не го зачитат май, сега ще ме накарат да търся практика, защото такива номера ми идват в повече. Все едно съм в някоя бакалия.

Нали има закон, според който клиента има право да върне покупката в някакъв срок, без обяснение? Това е специално за онлайн търговията.

# 323
Има и си има конкретна процедура, но в случая аз не правя това. Аз предявявам рекламация, а не се отказвам от договор сключен от разстояние с търговеца. Т.е. има си конкретен член в ЗЗП, който ми позволява да си искам директно сумата, ако ми е основателна рекламацията, разбира се. А моят случай е такъв. Simple Smile

# 324
  • София
Моята предна поръчка от Парфимо беше много бърза, проблемът беше, че тестера им беше свършил, сега поръчката ми на Шанел от 20.04. стои със статус "обработва се". Може ли ако някой от вас си е поръчал Chanel Gabrielle Essence на 20. 04 да погледне с какъв статус му е поръчката?

# 325
Моята поръчка на тестера на A Girl in Capri от Elinor е направена на 20, платена с банков превод, за който им пратих имейл с прикачено платежно и не получих никакъв отговор. От тогава стои със статус "В изчакване"! 🤨 Ако и този път излезат с някой номер, че го няма, честно, това вече ще е мега нагло. В изчакване съм, да видим!
Спокойно, Тиквичка, всичко ще е наред, ще видиш! Още повече, че е платен парфюмът. Дори си мисля, че може би се е изчерпал и понеже няма как да ти съобщят този факт, предвид предварителното плащане, може би са задействали получаването на нова партида, за да ти потвърдят. Ще го имаш, и да - ще го имаш на тази цена, някак съм убедена в това. Не съм софиянка, за да дам мнение за физическия им магазин, но онлайн магазинът им е на много добро ниво според мен. С последната си поръчка, която трябваше да взема преди 6 дни, лично ги помолих да ме изчакат, защото нямах възможност тогава и определих ден, в който ще мога да си я взема. И днес дойде, точно както се бяхме договорили, всичко е точно, парфюмът е разкошен, доволна съм! И ти ще бъдеш, вЕрвай ми! Kissing HeartBlushFlowers Hibiscus

# 326
  • София
Момичета, помагайте! Днес ми пристигна поръчка от Makeup, три тестерчета. Едното обаче, което трябваше да бъде Jesus del Pozo Haloween Fleur, се оказа ето това незнайно чудо, при това мъжко!

Опитах се да се свържа по телефона, не отговарят (може и да са приключили раб. ден). По първите два парфюма възражение нямам, всичко им е наред. Мога ли да искам замяна само на този, който няма нищо общо с поръчката ми? Досега никога не съм имала издънка от Makeup,  вече доста пъти съм пазарувала от тях. А има ли сред вас такива, които са имали същия проблем?

# 327
Не се притеснявай, явно поръчките в този ден са били скандално много, то на тия цени.....и моята на Gabrielle Essence е със статус обработва се Simple Smile

# 328
detelistna.4etirilinka, пиши им на пощата, там винаги отговарят. Даже може и да ти звъннат направо.

# 329
Не съм софиянка, за да дам мнение за физическия им магазин, но онлайн магазинът им е на много добро ниво според мен.
Вервам ти Hug но сайтът им всъщност е един от най-зле направените... вЕрвай ми! Нищо не му работи като хората! Дори не прави елементарна подредба по цена, а да си отсееш точно каквото ти трябва - забрави! 😁

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 21:26 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт