Изпитани сайтове за парфюми - 24

• 46 843
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Аз имах подобен проблем ,същ имах объркана поръчка

# 331
  • София
Може ли да разкажеш по подробно. Какво и кога си поръча и какво ти изпратиха? После как процедирахте?

# 332
  • София
На 17 ти пуснах поръчка в Брасти, уж същия ден я изпратиха и ми дадоха и тракинг номер на спиди, сега по тракинг номера виждам днес движение - приета от клиент, очаквана дата за доставка 28.04. Проблемът в сайта ли е, или спийди пак правят някакви номера?
Предполагам Спиди. Аз на 6 април получих съобщение за доставка на 10 април. Явно не смогват.

# 333
  • Балчик
Получих си Clinique Aromatics in Black от makeup и тъна в блаженство! Тестерът всъщност е редовен продукт, на който само е откъсната горната, затваряща се част на кутията и е лената лепенка тестер. На флакона няма такава, само на кутията.

# 334
Може ли да разкажеш по подробно. Какво и кога си поръча и какво ти изпратиха? После как процедирахте?
Да бях порчала Boucheron Quatre,но вместо него пристигна този на Karl Lagerfeld .. Да не говорим че поръчката ми се забави доста , като цяло не съм доволна ! Sad

# 335
И аз най-после получих поръчките от parfimo и makeup, доволна съм
Скрит текст:
Сега ми се иска да си взема Salvatore Ferragamo Signiorina misteriosa и Thierry Mugler Alien eau Extraordinairy.

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 19:01 от elitanik

# 336
Скрит текст:
Kакво си поръча специално от parfimo Simple Smile

# 337
Не съм софиянка, за да дам мнение за физическия им магазин, но онлайн магазинът им е на много добро ниво според мен.
Вервам ти Hug но сайтът им всъщтост е един от най-зле направените... вЕрвай ми! Нищо не му работи като хората! Дори не прави елементарна подредба по цена, а да си отсееш точно каквото ти трябва - забрави! 😁

Може и така да е, но аз съм му "хванала цаката" и си намирам лесно и бързо каквото ми трябва, имат често хубави промоции. Освен това, от доста направени в рамките на последните две години поръчки не съм имала издънки от тяхна страна /изключвам несъответствието "стари-нови флакони"/ и намирам отношението им за коректно. Това е моят опит с Елинор, сигурно има и недоволни, както аз съм недоволна /и блокирана, поради некоректното им отношение и потърсените от мен права/ от любимия на повечето тук Парфимо. Така че... всяка монета има две страни. Ill

# 338
  • Sofia
Пренасям си поста в правилната тема. 😃

За всички, които харесват парфюма и го искат, аз метнах един тестер. Grinning

Излиза 76 лв. с код Save10 и такса доставка. На по-добра цена не съм го виждала. Simple Smile)

# 339
Днес получих 2 пратки от 10.04 и 12.04. МОН ЕДП, 30-чка, така или иначе не мога да ги хвана тия 100 на хубавата цена, та тия ще ме радват. Някой ден може и голямо да взема, много ми харесва този парфюм, размених един, но явно трябва да го имам. Нямам забележки по него.
ЛВЕБ Еклат ЕДТ, тестер го водят, получих продукт, но в отворена кутия, имаше си капачка и празен ход.
Поръчах дребна козметика и минита- едното на Галиано, 10мл. спрейче, Ами то тече. Иначе си е в оригиналното шишенце, в кутийка...
https://www.parfimo.bg/john-galliano-parlez-moi-d-amour-eau-de-t … te-za-jeni-10-ml/
Ще им пиша, да видим какво ще кажат, така или иначе нищо не мога да го направя. Лошото е, че не ми допада, иначе щях да си го ползвам. Ако беше читав- размяна...Не че е скъп, но въпроса е принципен.
Като цяло съм доволна!

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 18:44 от Анонимен

# 340
Скрит текст:
Kакво си поръча специално от parfimo Simple Smile
Armani code profumo комплект и https://www.parfimo.bg/davidoff-cool-water-sea-rose-summer-editi … e-za-jeni-100-ml/ за приятелка, който се оказа много приятен.

# 341
Може ли линк към тази тоска? Имаме една у нас отпреди 100 години,но не мисля,че може да се носи...
Можеш ли да я снимаш?
Трябва даа го изровя къде е забутан. утре ще го потърся. Но е друго шишето. Или червено или зелено....

# 342
Днес по-рано писах за объркан парфюм от ЕМАГ. От цялата галимация и телефони цял ден, накрая мъжа ми им вдигна скандал... и сега уж до три дена щял да дойде куриер ... това след като говорих два пъти с търговеца и телефони със самите Емаг.... имам едни съмнения че в най - добрия случай ще върна парфюма, но няма да си получа парите обратно.Joy

Със сигурност знам едно- заради друг случай на близък човек с емаг, за който разбрах днес, но не за парфюм, а др стока , повече никога нищо няма да поръчам от тях.... Направо ми се скапа настроението и 80 лв. хвърлени на вятъра...

# 343
Ами, аз писах по-напред за емаг и техните търговии. И то неведнъж. Затова преди поръчки се изчитат повече мнения. Поне аз така правя. Ще имате обеца на ухото вече.

# 344
Мисля, че няколко съфорумки са изказали мненията си за това, че зависи от търговеца.

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 14:35 от Dari_77

Общи условия

Активация на акаунт