Изпитани сайтове за парфюми - 24

• 46 860
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Без да искам ще имам 2 броя Mon Guerlain от Нотино. Пратките са 2. Когато отказах първата, тя била вече обработена и ми казаха просто да не я взимам. Ако има някой желаещ, моля да ми пише, ще пренасоча пратката.
Препратено!

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 20:55 от effe

# 346
Не разбрах защо е тайна от кой търговец е парфюма? Или наистина не се четат постовете на другите участници. Мисля, че няколко съфорумки са изказали мненията си за това, че зависи от търговеца. За мен този пост е без полза, без да защитавам emag още повече търговците, които продават през тях.

Дамата е писала, че продавачът е  Glassic.

# 347
Извинявам се ! Става дума за търговец на име Glassic. Чета мнения от много теми на зад, но явно има такива, които съм пропуснала. Видях, че има доволни от Емаг и се подлъгах, тъй като този парфюм го няма никъде в България вече и явно с някаква ... надежда сляпа подходих.
Но да аз със сигурност, не бих поръчала каквото и да е повече през тях, който и да е търговеца.
Ако има развитие ще пиша, надявам се тези Glassic да се окажат свестни.

Иначе както бях писала по-рано също съм много доволна от dolce, за които знам от тук. И утре чакаме доставка на парфюм от Notino. Наскоро имах поръчани мостри от Notino и нямам забележи. Надявам се и утре и да е така.

С други сайтове не се сещам да имам опит.

# 348
chery_k, благодаря, коригирах се, пропуснал съм.

Скрит текст:
Извинявам се ! Става дума за търговец на име Glassic. Чета мнения от много теми на зад, но явно има такива, които съм пропуснала. Видях, че има доволни от Емаг и се подлъгах, тъй като този парфюм го няма никъде в България вече и явно с някаква ... надежда сляпа подходих.
Но да аз със сигурност, не бих поръчала каквото и да е повече през тях, който и да е търговеца.
Ако има развитие ще пиша, надявам се тези Glassic да се окажат свестни.

Иначе както бях писала по-рано също съм много доволна от dolce, за които знам от тук. И утре чакаме доставка на парфюм от Notino. Наскоро имах поръчани мостри от Notino и нямам забележи. Надявам се и утре и да е така.

С други сайтове не се сещам да имам опит.
[/spoiler]
Съжалявам, не видях, че сте споделили, а следя, т.к. съм намирала и аз парфюм на добра цена от друг търговец чрез тях, но не съм поръчвала. Мисля, че само за Perli съм срещала положителни отзиви. При вашия търговец пише, че имате право на връщане 14 дни. Успех! Ще чакам да споделите резултата. Благодаря!

# 349
И аз най-после получих поръчките от parfimo и makeup, доволна съм
Скрит текст:
Kакво си поръча специално от parfimo Simple Smile
Armani code profumo комплект и https://www.parfimo.bg/davidoff-cool-water-sea-rose-summer-editi … e-za-jeni-100-ml/ за приятелка, който се оказа много приятен.
Ще разгледам , благодаря Simple Smile

# 350
Аз поръчах от друг търговец, продаващ в емаг, парфюм. Като пристигна видях че съм поръчала друг фланкър, не този, който искам. Търговецът имаше адрес, телефон и направо на тях се обадих. Много любезни, отзивчиви! Веднага казаха: няма проблем, върнете го, ще ви върнем парите. Изпратих го на другия ден и след два дни парите ми бяха върнати по сметката. Сега ще погледна кой беше търговеца. Парфюмът беше напълно редовен на кутия и целофан, не съм го отваряла съответно, защото беше грешен.

ПП. Netmar Trade е търговецът

# 351
  • Варна
Момичета, Dolce.bg имат ли някакъв код за отстъпка?
Почивните и аз поръчах от Елинор, платих по банков път и ни вест ни кост от тях.

# 352
Dolcе имат безплатна доставка над 49 лв, код нямат

# 353
  • Варна
Dolcе имат безплатна доставка над 49 лв, код нямат
Мерси, Тикве! Понякога и това е достатъчно.

# 354
Плюсче за makeup. Направена поръчка в събота и днес беше при мен. Поръчах на сляпо и не съжалявам
https://makeup.bg/product/351990/#/option/903730/ Heart Eyes Много различен от всички ЛВЕБ, голяма красота е.
Чакам от Нотино Диор Адикт, кремове,серуми  и Мис Диор 2017.  На сляпо от Елинор поръчах Питон на Мансера.  Като взема всички поръчки ще пиша.

# 355
  • Sofia
Някой май търсеше Сюприм Букет на Ив Сен Лоран.
Има го в МейкЪп, но цената му е 200 кинта.

Извинявам се, че не помня кой, потърсих по парфюмната, но не открих. Neutral Face

# 356
200 е супер, обикновено е толкова в евро.
Candy_girl питаше за него.

# 357
200 е супер, обикновено е толкова в евро.
Candy_girl питаше за него.

И аз и аз ...
Благодаря Сънче!
Няма го..

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 22:22 от mimozata

# 358
Тестер на Гарденията в Парфимо на добра цена с кода:
https://www.parfimo.bg/van-cleef-arpels-collection-extraordinair … eni-75-ml-tester/

# 359
В notino има Boucheron quatre en rouge, с код излиза на добра цена -
https://www.notino.bg/boucheron/boucheron-quatre-en-rouge-parfju … a-za-zheni-100-ml

Общи условия

Активация на акаунт