Изпитани сайтове за парфюми - 24

• 46 869
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Сайтът им буквално прегря Joy Стрес тест му правим Joy

# 646
  • Чукарландия
Получих си поръчката от Парфимо, всичко е точно, козметика за коса плюс VALENTINO DONNA NOIR ABSOLU, толкова чакан. А колко е хубав... Жесток, жесток! ❤️
Съжалявам, че не думнах два броя на тази цена...

# 647
Имах в количката в Нотино изчерпан Joy на Диор 50мл. Като влезнах видях, че ми го дава наличен и го пуснах веднага. Кодът също го приложих. Много съм доволна, защото вече е на двойна цена.

# 648
Получих си поръчката от Парфимо, всичко е точно, козметика за коса плюс VALENTINO DONNA NOIR ABSOLU, толкова чакан. А колко е хубав... Жесток, жесток! ❤️
Съжалявам, че не думнах два броя на тази цена...

Ох,  дано и аз така възкликна  за парфюма,че  и аз имам СМС от Спиди, а е покупка насляпо.

# 649
Миналата седмица си получих Covet от Брасти. Идеално опакован, но ми стана неприятно, че хич не беше пълен. Усъмних се че е ползван, но след като изгледах няколко видеа как го отварят разни инфлуенсъри видях че всичките са така. Четох че може би е реформулиран, защото го произвежда различна компания, но мисля че не е, или поне на моята кожа си е същия.

# 650
  • Балчик
Анулираха ми поръчката от Нотино. Sad
Жадор ин джой има ли парфюмна вода или е само тоалетна? На каква цена излизаше 100 мл в нотино?

# 651
  • Sofia
Джемма, само тоалетна е.

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 12:53 от bubanka

# 652
Джемма, 75 мл за 68 лв взех аз, едт. Два Диора, Булгари и Живанши поръчани на 24-ти вече са изпратени, отдъхнах си ☺. Козметиката също е изпратена,  сторниран ми е само един крем Simple Smile, не ми е важен! Пиша понеже коментирахме тук за известно забавяне. Налагам си воля и повече никакво влизане в това Нотино 👌

# 653
Парфимо доставят ли вече до офис на Спиди?

# 654
Джемма, 75 мл за 68 лв взех аз, едт. Два Диора, Булгари и Живанши поръчани на 24-ти вече са изпратени, отдъхнах си ☺. Козметиката също е изпратена,  сторниран ми е само един крем Simple Smile, не ми е важен! Пиша понеже коментирахме тук за известно забавяне. Налагам си воля и повече никакво влизане в това Нотино 👌

Благородно ви завиждам. Как ги уцелвате тези промоции, не знам. Аз ровя с часове и нищо.

# 655
  • Балчик
Сега в Нотино е наличен 50 мл за 97 лв, но в makeup има тестер 100 мл с капачка за 96
https://makeup.bg/product/313761/

# 656
Парфимо доставят ли вече до офис на Спиди?
Снощи пусках поръчка, можеше да избирам до адрес или до офис.

# 657
  • София
Джемма моят Жадор ин джой излезе доста повече. Явно не съм го хванала като другото момиче (75 мл за 68 лв), а моят беше 127,90 лв 100 мл. Каква разлика само. Може би и за това съм успяла да го хвана наличен Wink Но и не го познавам като аромат.
Тази седмица е една голяма изненада за мен, както започна днес с Valentino Noir Absolu Musc Essence. Утре, ако ми пристигнат всички от Нотино, ще е много интересно Joy

# 658
Ванилената орхидея на добра цена за почитателите ѝ с код SAVE10
https://www.parfimo.bg/van-cleef-arpels-collection-extraordinair … _campaign=product

# 659
И моя е по-скъп 80 лв за 50 мл.

Общи условия

Активация на акаунт