Фотошоп, снимки и ... още нещо

• 75 077
  • 568
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Страхотни неща творите Wink

Никол, чудесни рамки и мерси за линковете Hug
...за съжаление аз нямам никакво време да се занимавам  Sad но за това пък се радвам на вашите творения Heart Eyes

# 77
и една последна от мен

# 78
И аз да се запиша  Simple Smile

Ето и моите първи произведения.

Пускам само рамките, без снимки.
Хм  Thinking, много се промениха цветовете  Shocked при качването, ужасно изглеждат  Shocked, защо така  Thinking
Дали е така защото ги запаметих в CMYK Color   newsm78

# 79
И аз да се запиша  Simple Smile

Ето и моите първи произведения.

Пускам само рамките, без снимки.
Хм  Thinking, много се промениха цветовете  Shocked при качването, ужасно изглеждат  Shocked, защо така  Thinking
Дали е така защото ги запаметих в CMYK Color   newsm78

Да, ако ги разпечатваш на хартия или на снимка трябва да са в CMYK, ако обаче ще ги гледаш само на компютъра, спокойно можеш да ги оставаш RGB

Последна редакция: вт, 15 авг 2006, 10:04 от Malenna

# 80
Поздравления момичета! Получават се много хубави неща и се научава много от тук.
Ето и моите първи опити за рамки:):
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=17008&AlbumId=63438

Това ще е изненада за едно момиченце, което много скоро става на 3г. Ще добавя надписи при първа възможност и с  удоволствие приемам критики и съвети.

Ако някой има възможност да ми изпрати ръкописен кирилизиран шрифт или ми каже от къде да изтегля такъв. Предварително благодаря!

# 81
  • на село
За ръкописен шрифт- използвам Georgia Italic или Monotype Corsiva и двата ги има на РС-то кирилизирани.

И момичета - браво  smile3501, много красиви неща сте сътворили!

# 82
  • sofia
Добре де и аз да попитам, с кой точно инструмент изрязвате така точно детайл от снимка, аз пробвах с два вида ласо, но не става толкова точно и как да го запазя изрязаното   newsm78.
Може би трябва да се изтрие останалата част от снимката май  newsm78. И как става номера със сянката, както например тук.

# 83
сянката на детето си е реална, а сянката на листа е елементара, prosto lista e izrqzan w erspektiwa i ti izglevda po-osobena

Blending Options ---- Drop Shadow ----~ i mastrojki

# 84
  • Ланкър, планините Овнерог
Добре де и аз да попитам, с кой точно инструмент изрязвате така точно детайл от снимка, аз пробвах с два вида ласо, но не става толкова точно и как да го запазя изрязаното.

Може да пробваш и така

# 85
  • Пловдив
Може ли да ми кажете точно какви размери да слагам за фона на рамката, така че като изкарам снимката във фото да не се разваля качеството на снимката? А защо понякога ми се получава така- пиша си едни размери и отдолу ми се попълват еднакво-така ми се получава и при заключен и при отключен слой? Мерси предварително. Grinning

# 86
  • Вече в моята си приказка...
Ето ме отново с това:

# 87
  • Пловдив
jiny прочети това http://www.photoshopbg.com/online%20education3/BG/index.htm
в упражнения за начинаещи - урока за Image Resize.
Дано ти помогне

# 88
Днес ми е едно такова танцувално и сътворих това....ще се радвам на мнение от някой по напреднал:))

# 89
Боя се, че аз ще съм малко пристрастна както към латиното, така и към жълтите рози, но рамката е много добра. Използвала си страхотен червен цвят, който се връзва с горещите танга и ритми. Самото поставяне на снимката в горния ляв ъгъл не нарушава композицията, защото снимката е изтеглена надясно. Аз лично много я харесах! Семпла, но ЕФЕКТНА! Браво!

Общи условия

Активация на акаунт