Фотошоп, снимки и ... още нещо

• 74 989
  • 568
  •   1
Отговори
# 405
  • Все на втория етаж
Хей, момичета, темата ни е супер, криво ми стана че сте се сдърпали. Недейте така. Hug

А с такова темпо се движат страниците, че като ме няма две седмици от събота, после ще има три теми да чета. Simple Smile

А ще е супер, ака взема и нещо да науча от тях. Mr. Green

# 406
Позволявам си да пусна пак тази снимка. Пусках я в предишната тема, но май никой не я забеляза. Харесва ми, доста труд хвърлих докато разбера как се прави и много се гордея с творението си. Вие какво мислите?

Мира, не е вярно, че в предната тема, снимката е останала незабелязана, още тогава ти отговорих.
1. като цяло е много добре, но си пропуснала изрязването между задните крака на коня
2. би могла още по-прецизно да изрежеш цялата фигура на коня
3. ако фонът има толкова силна сянка, добре би било и конят да има, или на цяло, или само тази част, която излиза извън рамките на фона
4. цветовете са много хубави, меки, натурални, харесва ми. Hug

# 407
До тук стигнах:
Чакам критики,идеи,предложения за нататък.

много, много ми хареса.
самата снимка е невероятна, няма нищо стандартно, а толкова естествено се е получила -
изчистената, но не постна рамка много отива на този млад мъж.
на мен честно казано, рамките за момчета са ми по-трудни
наистина тук просто няма какво да се критикува

единствено, ако решиш, би могла да завъртиш отделните цветчета от гирлянда на различен градус, за да не стоят толкова симетрично, но не е задължително, просто търсех кусур

# 408

Хипатия ти да не си ходила на курсa: "The positive Feedback" newsm51 майтапче:))
Това курс за Фотошоп ли е?Simple Smile)

# 409
Альоооу!Тук докато се дърпате, никой не каза нищо за моето творение Sad.
Пускам го пак да ви чуя мнението Mr. Green:

А ей туй ми е новото, с любимите ми хавайски орхидеи Hug :

между другото, ако някой има снимки или рисунки на такиви орхидейки, ще съм му благодарна цяяял живот ако ми ги прати Heart Eyes  bouquet

# 410
http://www.orchidworks.com/
http://www.orchidphotos.org/images/orchids/index.html
Тук има много, на тъмбнайли, цъкаш и се отваря по-голяма снимка с добро качество.
http://www.orchidmall.com/fotosite.htm
Относно снимката, не ми харесва черното, пробвай с друг фон.

# 411
  • Карлово
Исайкова, на мен гирлянда нещо ...В дясно тръгва на по големи и симетрични вълни, после намаляват извивките и не са симетрични...Не знам, лично мнение, не че мн ги разбирам...
Кларис, първата ми харесва, някак си лъчезарна е. Но втората ми е мн тъмна. Някак си детето е обвито в тъмнина.
П.П. След всичко, което изчетох, чак ме е страх да критикувам.

# 412
Кларис, пускай ги малко по-големички, да се виждат подробностите:))
Първата ми харесва, на втората само черното нещо ми мрачнее, ако това с орхидеите е четка( така поне ми изглежда) мисля, че и друг тъмен фон ще стои добре, просто да не е черно, ами по-тъмно синьо  примерно???Пробвай и ги дай пак да гледаме....  bouquet

Последна редакция: чт, 24 авг 2006, 09:20 от Jaly

# 413
Хипатия,ше те взимаме за основен лектор, да знаеш Grinning Grinning

микки , не се стряскай толкова де, няма нанесени телесни повреди и всички са си в добро здраве smile3534

исайкова
, а този  фин релеф на фона как се постига- ще кажеш ли тайната:))??

Последна редакция: чт, 24 авг 2006, 09:39 от Jaly

# 414

Хипатия ти да не си ходила на курсa: "The positive Feedback" newsm51 майтапче:))
Това курс за Фотошоп ли е?Simple Smile)

нещо не мога да схвана?

# 415
  • Разпиляна във въображението
Исайкова, рамката е много хубава и изчистена. Това с релефа на фона - наистина как си го постигнала? Този фон ти ли го направи?

# 416
  • София
Mики,да си призная,гирлянда го клонирах от еди сайт-та там и беше такъв,и го цопнах направо Blush Embarassed
Jaly,filter-texture
На klaris работита:
Първата ми харесва,но отдолу снимката не е мн симетрична,и прави впечатление.Нещо и в надписа отгоре има,но незнам какво точно.Аз бих го разтеглила повече,началото да тръгне от по-долу/малко и по-завъртяно/,за да не стои така ...

# 417
  • София
цаката беше дс заприлича малко на тапет.В началото тази рамка както я сложих щях да търся пиронче и да я забия в стената Sunglasses,но пък предпочетох цветята да сложа,макар да развалих първончалня замисъл.

# 418
Мерси на freak man за снимките!
А рисунки на хавайски орхидеи някой знае ли къде има?

Снимката е правена нощем, не съм слагала фон, ето оригинала:

isaikova, права си, сега забелязах че отдолу е някак си крива

# 419
  • Карлово
Преглеждайки други теми, забелязвам, че има доста аватари и подписи с рамки, и въобще едни такива красиви...Което ме навежда на мисълта, че доста мами се възползват от уроците тук.

Общи условия

Активация на акаунт