Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 291 991
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 17 355
  • There I was on a July morning
При майка случаят беше през лятото, когато антигенните не се зачитаха, а и лекарите и бяха казали, че дават висок процент грешни резултати. Освен това и бяха пуснали и други изследвания, които не показваха никаква инфекция.

# 17 356
  • София
Янна, кураж! И това ще мине. Обонянието ти се възвръща леко, това е добър знак. Друго има ли ти сега? А мъжът ти как е?

# 17 357
  • При семейството си
При майка случаят беше през лятото, когато антигенните не се зачитаха, а и лекарите и бяха казали, че дават висок процент грешни резултати. Освен това и бяха пуснали и други изследвания, които не показваха никаква инфекция.

По-скоро визирах поста на Рози и Бодли.

# 17 358
  • ту тук, ту там
Някой има ли новини от Пандишпанка?
Радвам се, че синът на Деси е под лекарско наблюдение вече! Както и че тестът на Рори е отрицателен! Дано не е това наистина! 🙏

# 17 359
  • в кукувиче гнездо
Авирон рапид не върши никаква работа при възрастни пациенти. Никаква. Информацията ми е от лекари, които щработят в Токуда, както и в още няколко големи столични болници. Същото са ми го потвърдили и хора, които работят във фарма индустрията. Всички са на мнение, че  авирон е абсолютно неефективен, въпреки, че аз именно него давах на детето си, когато беше с положителен тест. Стаматин е с далеч по-добър ефект при възрастните, но незнайно защо не го изписват така, както авирон. И за това не се чуедете, че пиете авирон и нищо не става.

# 17 360
Bongo, тъкмо се закъхарих да нямаш бан. Simple Smile
Елени, как са вашите, баща ти добре ли е вече?

Що да не става Авирон?
Аз сигурно и без АБ можех да мина, но ЛЛ каза да го почвам, като ми изчезна обонянието.
Понеже нямах тест, само се бях изолирала и ме лекуваше по телефона.

# 17 361
  • в кукувиче гнездо
Bongo, тъкмо се закъхарих да нямаш бан. Simple Smile
Елени, как са вашите, баща ти добре ли е вече?

Що да не става Авирон?
Аз сигурно и без АБ можех да мина, но ЛЛ каза да го почвам, като ми изчезна обонянието.
Понеже нямах тест, само се бях изолирала и ме лекуваше по телефона.
Ами не става авирон, защото е булшит. Продава се добре, набеден е нещо, но нищо не прави. Дори на жената, чиито син е зле, от БП са казали да не пие авирон. На теб помогна ли ти с нещо?

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 20:38 от lechugitka

# 17 362
Деси стискам палци по най-бързия начин да си повлиява от терапията. Flowers Four Leaf Clover

# 17 363
На Деси синът е много по-зле отколкото бях аз.
Писах, че ми помогна Авирон и АБ беше за застраховка.

# 17 364
  • ту тук, ту там
Девче, казва, че е по-добре. Спрял е пробиотика, взема Аспирин протект. Казват и двамата, че са добре. 😊🤗

# 17 365
Браво! Много се радвам! Heart

# 17 366
И от мен глас, че Авирон се предписва от лекарите, защото фарма бизнесът си плаща за това. Чувала съм го от няколко независими един от друг източника в тези среди.
Аз не приемах никакви добавки и витамини, когато се разболях, защото ако имунитетът е силен във втора фаза на заболяването (1ва фаза е заразяване) той подпомага вируса и се оздравява по-бавно. Има доста статии по случая. Аз възобнових прием на витамини след месец от края на симптомите.

# 17 367
Не съм фен на противовирусни и за пръв пия, но този път реших да се съобразя и не мисля, че съм сгрешила.
Вит. Ц обаче отказах, въпреки предписанията.
Иначе го пия ударно, даже го имам на прах и направо с лъжицата го пия.

# 17 368
Противовирусните си имат своята роля в първата седмица на болестта, ако до тогава не мине след това са безмислени. Аз също пих Авирон, не съжалявам, няма какво да ми навреди ако не ми е помогнал.

# 17 369
  • София
Здравейте, за нещастие и аз се включвам в темата с положителен ПСР от вчера.
Според мен съм се заразила в петък в офиса и го донесох в къщи, обаче мъжът ми пръв показа симптоми - вдигна температура в понеделник, втресе го и го болеше всичко, а от днес и силна болка в гърлото.
Аз вчера бях леко отпаднала, болка в кръста и гърба, а днес със силна хрема, температура нямам.
Интересното е, че моят тест е положителен, а неговия отрицателен, при положение че е много по-зле от мен?!?
При това положение той има ли право на болничен?
Притеснява ме това, че ако не дай си боже се влоши, нали трябва да има ПРС, за да го приемат в болница!?
Но ако отиде на втори ПСР няма ли да наруши карантината и да го глобят?

Общи условия

Активация на акаунт