Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 292 937
  • 50 335
  •   2
Отговори
# 19 455
Колко дълбоко бъркате в носа за антигенния? Гледах клипчета и картинки, ама все пак да питам..
MM прави на свекъра. Каза, че може и от гърлото да се вземе. Иначе в носа е доста на дълбоко.

# 19 456
Аз го писах преди време, ама пак да го напиша. В Гърция са правили опитити за ефекта от цинка и вит. С при пациенти с Ковид на болнично лечение. Давани са високи дози, без никакъв ефект за съжаление.
В публикацията пишеха че единствено за вит. Д приемат че има, и то не пряка, полза.
Тука по принцип не изписват никакви добави, ако ползата им не е доказана. В БГ оставам с впечатление че се пият с шепите.

# 19 457
Чета ви ,че се изследвате с тестове от аптеката ,според мен от това което имам като примери от първо лице мога да кажа, че в 90 процента от случайте или са невалидни или са фалшиво отрицателни.Специално за София има лаборатории в който можеш да си запазиш час за тестване и да не се редиш на опашки с другите болни с часове и разликата в цените на тестовете не е кой знае колко по скъпа от аптеките,също така може да дойдат на адрес.
Пожелавам на всички лек сблъсък с вируса .
Моето семейство мина през вируса,сравнително леко слава на Бога обаче Мм тъй като е хипохондрик,си правеше 4 пъти през 3 дни кръвни тестове за да си следи показателите и така мина през вируса без антибиотици.Аз имах леки симптоми обаче само 2 -3 пъти вдигнах температура и нямах други симптоми.Децата също минаха за 2-3 дни.
След изследване на общи и дълготрайни антитела се установи.че те имат и от двата вида а аз никакви.
Следете си показателите на кръвната картина ,само.така ще знаете от какви лекарства имате нужда.

# 19 458
  • София
Не разбирам как хората се доверяват на тестове от аптеката, при които сами си бъркат в носа. Човек напълно инстинктивно си дърпа ръката, защото се задейства необходимостта на човек да не се нарани. Ти може да си мислиш, че го правиш добре, но шансът да не е така, е огромен.
Фалшиво отрицателни и фалшиво успокоение

# 19 459
И аз не бих правила такъв тест.
Само в лаборатория.

# 19 460
  • София
Нищо му няма на теста от аптеката. Лесно се прави и положителната черта се появява даже преди чертата за валидност.

# 19 461
Леле, аз заради задната хрема какви промивки си правя... Солен разтвор под налягане. През носа влиза, през устата излиза Joy
Как така ще се наранявате бе хора. Бъркате внимателно и бавничко, без да оказвате силен натиск. Лигавицата е толкова чувствителна, че сама ще ви покаже ако правите нещо не както трябва.
    Странно, че се чува за положителни антигенни и отр. ПСРи. Да се чудиш как ги взимат и ПСРите по лабораториите.
    А за антигенните вече се писа че има кофти партиди на разни производители. Ама производителите май така и не ги съобщиха. Кой знае къде ги пробутаха тези тестове. Освен ако не са се споразумели да ги върнат на производителя...

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 09:41 от geizer

# 19 462
Колко дълбоко бъркате в носа за антигенния? Гледах клипчета и картинки, ама все пак да питам..
ами не знам колко, но бръкнах, така че да ми стане неприятно. По въпроса за инвермектина. Аз си го купих, но не го взех, след като медицинско лице от Пирогов каза, че трябва да се внимава с дозата и напоследък доста хора го пият. При тях пристигат хора, с алергични реакции и натравяне. Каза, че се чудят къде да ги приемат, хем са за ко вид отделението, хем са за токсикология. Та така.

# 19 463
То пък в лаб много внимателно мислите че бъркат. Едни баби, не виждат...мдаа.

# 19 464
Не, Тет, не става дума за внимателно.
А, че знаят как.

# 19 465
  • София
И обикновени капки човек да си сложи в носа, винаги се спускат в устата. Както вече казах, човек си мисли, че го прави правилно, но инстинктът за самосъхранение е по-силен от всичко. И Дева е напълно права. В лабораториите знаят докъде да бръкнат и колко дълго.
Разбира се, всеки решава сам.

# 19 466
Честно да си призная, не съм.попадала на баба в лаборатория която не знае какво.прави, но не е изключено да ги има.

# 19 467
Ваше право е да си бъркате сами и да не вярвате в професионализма на хората които работят там.
И така до момента в който не получите желания от вас резултат.

Ще дам малко инфо за безплатен антигенен тест .В болницата на Мазнейкова на бул .България старата част правят антигенни тестове който са безплатни дадени им от РЗИ плаща се само вземането на проба и унищожаването.Цената на теста 10 лв.

# 19 468
Има хора със слаби капиляри при които и от кихане им се случва да прокървят от носа. Това че са прокървили  не означава че са им бръкнали в мозъка. Ако беше така щяхме да гледаме как извозват трупове от лабораториите.
     Аз пък се стряскам като ми бръкнат с клечката. Става много бързо и като я усетя изведнъж се стряскам и инстиктивно надавам и един вик... На всичкото отгоре и очите ми просълзяват от усещането. Те си сълзят и като кихам. Обаче който ме чуе и види  ще си каже, че са ми бъркали в мозъка сигурно. А нито ме е заболяло нито нищо. Просто усещането е малко неприятно и се стряскам.
    Аз бих предпочела сама да си бръкна, но не ми се е налагало. Но не са ми драма и лабораториите.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 10:09 от geizer

# 19 469
Благодаря за отговорите.
Имам си мнение по въпроса, което ще запазя за себе си.

Ваше право е да смятате също, че хората са некомпетентни и не могат сами да вземат проба. Чудно как им излизат положителни тестовете обаче.

Нещата не са черно/бели . Има много фактори. 😉

Общи условия

Активация на акаунт