Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 293 002
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 19 440
За болки в гърба и ставите какво взимате обезболяващо ? Снощи взех аналгин , много ме боли гърба , реве ми се
Аз пих различни НПВС, каквито остатъци имах в къщи понеже ми се обостря три пъти според мен плексита, болеше ме отляво между лопатката и гръбнака, както и имах болезнени точки под мишнцата по краищата на ребрата -- тиколтил около седмица, следващия път индометацин и накрая флемаксин

# 19 441
  • Другата България
Някой има ли представа от какво са тези болки в гърба. Ужасни са. И аз бях така. А никога преди не ме е боляло така. Нямаше нищо общо с болката при схващане, например.
   Чета и че доста хора се оплакват. И ми стана интересно на какво се дължи.
От ковида са.
Поне така ми каза ОПЛ.
Мен ме болеше там, където са си моите хронични болежки, две ДХ имам и проблеми с гърба и кръста, болките бяха непоносими първите два дни, после се нормализираха. От няколко дни няма и помен от тях, а нищо НСПВС не съм пила, ако и това започна, тоя черен дроб ще иде на....

# 19 442
По скоро ми беше интересно дали са мускулни, неврологични и т. н., ама май при който както дойде.
При мене от Волтарен имаше леко облекчение, ама само леко.
Чак от антибиотиците отшумя напълно.
Може да са му подействали и непряко, не знам.
Една година мина, а още има толкова неизвестни покрай този вирус...

# 19 443
  • Los Angeles CA
За момента се смята че много малък %от хората, заразени след ваксина (има се предвид изцяло ваксинирани с изграден имунитет)  биха могли да заразяват. При останалите вирусния товар бил много нисък и недостатъчен да разпространят заразата.
Но това са резултати от тестването на ваксините, а по реални данни ще се установяват тепърва на фона на масовата ваксинация.

Би ли написала от къде имаш тази информация, моля те.
Питам, защото потребителка в тази тема беше пуснала линк, в който  се твърдеше точно обратното.  А именно, че ваксинираните могат да пренасят (и пренасят) зараза, даже и в сличаите, когато те сами  не са болни. Ако искате ще го потърся отново, но линкът е от началото на март.
Не че сме в състояние да открием действителното положение, но ми се струва, че задачата е с много неизвестни.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 01:43 от lindor

# 19 444
Или в тази тема пак е пускано, или по гръцката ТВ са го казали. Но ще потърся линк.
Да реално ваксинирани могат да разнесат заразата, но това се получава при много малък % от тях. От там всичко зависи как ще бъде поднесена информацията.
Когато се цели сензация става "Аууу, ваксинираните разнасят заразата."
    На скоро нали в Англия започна проучване с контролирано заразени доброволци. С интерес очаквам резултатите. Надявам се да се изяснят доста въпроси.
    Някой ако е попадал на данни от проучването, моля да пусне линк.

# 19 445
От кое лекарство ми се гади?Подозирам Цинка...
От вируса. Фамотидин за киселини и натриев цитрат пих. И двете са без рецепта.

# 19 446
  • София
Благодаря за съветите , взех Нурофен и съм като нов човек вече ! Тези болки бяха ужасни , аз мислех че нещо бъбреци ме болят , после нагоре се измести , много болеЗнено , дано скоро свършват  !
спокойна нощ на всички

# 19 447
  • София

Колко цинк пиеш?
3х15mg

# 19 448
Здравейте! Извинявам се имам въпрос, може би е коментирано, после ще се върна да чета, но съм притеснена. Днес ми излезе + пср тест. Имам от вчера болка в гърлото и лека кашлица. Чак сега 20ч - 37 темп. Моя близка ветеринар ми даде ивермектин течен, сметна ми дозата според килограмите. Но аз се притеснявам да го пия, а то е трябва да се пие възможно най-скоро... Джипито каза, че не е доказан ефект от него и не се нае да ми го предписва. Само аспирин и витамини. Имате ли опит с него, отзиви..
Благодаря!

Аз го пих на 7ми ден от първия симптом. Чудих се много, но го изпих и не съжалявам. Пак беше в течен вариант. Не знам дали е от него, защото ЛЛ ми изписа добавки и витамини, но не се влоших. Успех. Simple Smile

# 19 449
  • София
Привет , болки в бъбреците имали ли сте с Ковид?
 Тъй като 2 дни бях с темпер и болки и се чудя дали е от тях или Ковид !
Знае ли човек? При сестра ми така започна,  смяташе, че е бъбречна криза.  Оказа се, че е с Ковид - направи тест след няколко дни, когато получи затруднения с дишането - бързият тест беше положителен, PCR - отрицателен .  Боледува тежко,   беше в болница. 40 дни след оздравяването си направи тест за антитела - имаше много.

# 19 450
За болки в гърба и ставите какво взимате обезболяващо ? Снощи взех аналгин , много ме боли гърба , реве ми се
Всички НСПВ стават+ витамини от В група, като Невробекс, Милгама N. Но се консултирайте все пак и с ЛЛ предвид това което пиете в момента да не става дублиране на съставките.

# 19 451
  • На брега на реката

Колко цинк пиеш?
3х15mg

Магика, на мен ми бяха предписали цинка, само веднъж дневно х15 мг.  Сигурна ли си, че е 3х15, да не би да ти идва много?

# 19 452
Колко дълбоко бъркате в носа за антигенния? Гледах клипчета и картинки, ама все пак да питам..

# 19 453
И на мен цинк ми беше изписан веднъж по 15мг.
Три пъти е много.

# 19 454
  • в страната на чудесата
И три пъти цинк не е проблем, нали е за десетина дни.
Тета, движиш клечката с въртеливи движения, успоредно на пода на носа. Хоризонтално. Леко-леко до края - ако взимаш на себе си, ще усетиш в гърлото.

Общи условия

Активация на акаунт