Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 292 373
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 22 740
  • София
Общо взето и аз като лаик, но високия фибриноген прави тромбозите, а това, че Димера е висок, значи че все пак се разгаждат добре, благодарение на лекарствата, които пие
Аз бях с нисък фибриноген (в норма, но на долна граница), но висок д-димер. Сега постепенно д-димера ми спада, а фибриногена ми се вдига към средата на референтните граници.
Вчера ходих на кардиолог, всичко ми е ок слава богу. Според кардиоложката пък този д-димер изобщо нямал никакво значение при по-млади и здрави хора и според нея дори Аспирин протект нямало нужда да пия, каза да си гледам живота, да спортувам спокойно и да не го мисля повече това.
Уф, дребното е пак със сополи. Нали не е възможно 6 седмици след корона пак да е това? Боднах я набързо за антитела, има си IgG в изобилие, излезе хубава черта. Знам, че вируси при по-малките деца има колкото искаш, но вече ни се е изкривило съзнанието с тази корона.

# 22 741
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Когато си си правила изследванията, вече е бил паднал, така го тълкувам аз
Вече явно си отиват към референтните стойности и двата показателя

# 22 742
Ние малко се успокоихме вече след вчерашните изследвания. Бях писала преди, че мъжа ми имаше много висок ДДимер >7500 на 15я ден, на 19я ден беше 2100, а сега на 26 ден е 429 и в норма. Това само с Еликвис. Според мен обаче имаше значение и това, че в началото само лежеше, понеже не беше добре, а сега вече не спира да се движи.

# 22 743
Здравейте,
Правих антигеенен тест от аптеката- резултата е тъмно оцветена Т линия и бледа С. Дали теста е валиден?
Не видях такъв вариант описан в упътването.
При накапването Т линията веднага стана тъмно лилава- а след нея и контролната линия се оцвети бедо.
Трябва ли първо да се оцвети контролата?

# 22 744
Невалиден е ако няма контролна черта. А и за да направите тест сигурно имате симптоми.

# 22 745
  • София
На тестът, който правихме на ММ у нас, просмукването на реагента/пробата започваше точно от тестовата линия и стигна после до контролната. Аз гледах теста му преди да се върне на работа и се оцвети само контролната. Но първият му тест, който е бил положителен и после доказан с PCR точно така е бил. Веднага ясно изразена линия, после и контролната.

# 22 746
И при сина ми веднага излезе тестовата линия положителна, след това и контролната се оцвети.

# 22 747
На респиратор е вече
Имам нужда от положителната ви енергия!

# 22 748
Дени, вземете си пулсоксиметър.

Баба е на кислород от 10 дни. Купихме концентратор втора употреба благодарение на Диорела!
На 2 л. може да стои и по 20 часа на ден. Но я слагаме на кислород сутрин 2 ч, следобяд 2 ч и вечер 2ч.

Изследванията от вчера - след 15 ден симптоми

Изпратила съм ги на пулмоложката, но тя сигурно довечера ще може да ги види.
Моля за разчитане.

Много по-добре изглежда тази трета пкк, иланг! Вижда се регрес. Лимфоцитите са започнали да се покачват, неутрофилите да спадат. Simple Smile

# 22 749
Много сили и Бог да е с него! Hands Pray
Какво стана с плазмата?

# 22 750
  • Другата България
Илиана, съгласихте ли се на плазма?
Не се предавай, вярвай, че ще се оправи!

# 22 751
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
iliana__ , изпращам сили и положителни мисли и енергия към твоето момче! Ще се оправи Flowers Four Leaf Clover

На всички, които имат нужда пожелавам сили и здраве.
Няма да му се даваме на тоя рошав вирус...

# 22 752
Ние малко се успокоихме вече след вчерашните изследвания. Бях писала преди, че мъжа ми имаше много висок ДДимер >7500 на 15я ден, на 19я ден беше 2100, а сега на 26 ден е 429 и в норма. Това само с Еликвис. Според мен обаче имаше значение и това, че в началото само лежеше, понеже не беше добре, а сега вече не спира да се движи.

Деси, случайно онзи ден водих котка ми на изследвания. Ветката още не знаеше как да ползва апарата и да постави кръвта в него, тъй-като е нова и неопитна. Познай как излязоха половината стойности със знак "<" пред тях, бяха извън диапазона на реф. стойности за съответния показател на апарата. Не ми взе пари за тези изследвания, защото бяха обявени за нулеви. Има ли такъв знак пред стойността, то значи нещо се е прецакало или със самата проба или с апарата. Както, може би знаеш, Д-димер се изследва отделно от пкк. Чака се и повече време за резултат. С което искам да ти кажа, че тази стойност 7500 със знак "<" или ">" пред нея означава, че пробата не е могла да се изследва. Това от лабораторията би трябвало да ти го потвърдят при запитване.

Скрит текст:

# 22 753
  • гр.София
Дано,дано се пребори. Кураж,Илиана!

# 22 754
Илианка, ще се пребори другарчето ти.

Общи условия

Активация на акаунт