Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 292 104
  • 50 335
  •   3
Отговори
# 23 595
Да, и аз искам смяна на ЛЛ, обаче кадърните не приемат повече пациенти. И пак оставаш при стария. От немай - къде.

# 23 596
В цибалаб има бъбречна функция разширен пакет.

# 23 597
Да, и аз искам смяна на ЛЛ, обаче кадърните не приемат повече пациенти. И пак оставаш при стария. От немай - къде.
anra, дори никого от тях да  не познаваш лично, пак си струва да ги обиколиш и да ги помолиш! Този твой ЛЛ рискува здравето ти. Как може да вижда, че си подута, и да не те изпрати на изследвания!? Може сериозно да ти се увредят бъбреците, бъди настоятелна!

# 23 598
  • Варна
Тези от вас жени, които пият или са пили кортикостероиди наблюдават ли странични ефекти нарушение на менструацията и някакъв вид излишно окосмяване?

# 23 599
KС причиняват повишаване на КЗ , диабет , дори до инсулин може да се стигне  . За това , при , около и след ковид , редуцирайте  , доколкото можете въглехидратите .
Предизвикват специфично напълняване по лице , гуша , корем и гърбица .
Оток по тялото .
Падане на косата , до силно прореждане .
Болки в стомаха , язва -приемат се лекарства като Омепразид .

# 23 600
Тези от вас жени, които пият или са пили кортикостероиди наблюдават ли странични ефекти нарушение на менструацията и някакъв вид излишно окосмяване?
И двете - цикълът ми никакъв го няма, а за космите не ми се говори. Дори започнах да ходя на лазерна епилация, защото положението е кошмарно, при това само по лицето.

# 23 601
  • в джунглата
И двете - цикълът ми никакъв го няма, а за космите не ми се говори. Дори започнах да ходя на лазерна епилация, защото положението е кошмарно, при това само по лицето.

И при мен е така, цикъла по принцип ми беше оскъден , а сега е "капчици". По лицето забелязвам руси косми, като мъх. И аз си мислих за лазер, но прочетох че при руси косми не е удачен вариант.

# 23 602
Дънди, как си? Hug
Успокои ли се сърцето?

Какво става с Рори, Иланг?

# 23 603
Аз нямам проблем с менструацията и хормоните няколко пъти пусках пълни пакети, всичко е в норма и съм си лакто преди. Абсолютно всичко,  си го получих бонус окосмяване по лицето / тръгнах на епилация / гърбица / бизонска гърбица/  овално лице което поспадна,  не е както беше в началото.
Благодарна съм че съм жива,  ще си наложа да отслабна и така, животът продължава момичета ... И да плача и да не плача това е положението...
За забравянето може да прочетете за Brain fog after Covid.

Последна редакция: пн, 03 май 2021, 20:48 от Bria

# 23 604
Здравейте! Има ли такива, които не са се разболяли от Ковид, въпреки болни членове на семейството, но заразили се впоследствие?

# 23 605
Здравейте! Има ли такива, които не са се разболяли от Ковид, въпреки болни членове на семейството, но заразили се впоследствие?
Моето семейство нищо им нямаше а ползваме едно домакинство.
Вируса явно поразява избирателно 🤷♀

# 23 606
При нас имаше един заразен,другите не се заразиха,което е много странно! А бяхме постоянно заедно на маса,един до друг...

Чувате ли за нови случай около вас или наистина вируса изчезва?

# 23 607
  • Пловдив

Малкият ми син "се срещна" с Ковид през декември,приятелката му не се разболя,не са се пазели с маски,дистанция...Аз им пазарувах,виждахме се пред вратата,преди ПСР-теста бяхме контактни...нищо...

# 23 608
  • Пловдив
Христос Воскресе! Бъдете здрави - вие и обичните ви хора!

По въпроса със заразяването  - майка ми беше болна ноември. Баба и татко не се заразиха. Баба обаче се разболя март месец. Явно английският щам наистина е по-заразен.

Не съм писала, защото при нас нещата не са промени особено и съм в постоянна лудница. Но ви чета и съпреживявам болката и проблемите на всички. Дори с окосмяването и напълняването. Един месец обездвижване се отрази още по-зле на иначе иделната ми (кръгла) форма. Cold Sweat
Тези дни сме на гости на майка ми, баща ми и баба ми. Баба ми поддържа сатурация 94-95. След кислород достига 97. Пие антибиотик №4 и №5 , както и всички витамини добавки. Стои на кислород по няколко часа на ден. Лошото е, че при последните изследвания от миналия понеделник d-dimer беше 7 пъти над нормата.
Пулмоложката не промени терапията (тромбекс и натаспин), защото тя е с бронхеектазии и рискуваме да направи кръвохрак. Мъча баба да пие вода, но и това се оказа трудна задача. Цял ден вървя след нея и намилам една чашка с вода - на един час.

И все пак малко положителна емоция - баба вчера отиде на църква. Мъчно и беше тези дни, защото тя е основна певица в църковния хор. Но пък вчера направо засия. Върна се със сатурация 91-92, но много усмихната и доволна.
Вече сама си мери сатурацията, слага си кислорода. Дано Господ си ни я опази и да се възстанови. Heart

# 23 609
На ММ колега. Жена му и детето болни през ноември , не са се пазили... Не се заразил. НО миналия месец от семейна сбирка се разболя 🥴

Общи условия

Активация на акаунт