Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 310 740
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 26 580
Тина, не се отчайвай, там ще му дават кислород и сатурацията бързо ще се повиши. Аз лично заварих в болницата хора, лекуващи се над 20 дни там, на кислород, някои останаха и след моето изписване. Ами всички се оправихме, слава Богу!  Не губи кураж!

# 26 581
Тина, и от мен палци и положителна енергия за баща ти. Дано се пребори и оздравее 🍀🤞🙏

# 26 582
  • Пловдив
Това ми пише под резултата.

Количественият Ig G тест служи за оценка на имунния статус след преболедуване или ваксинация, като открива антитела насочени срещу шипчестия(Spike) протеин S1/S2. Уместно е да се изследват около 30-35 дни от началото на оплакванията.Стойност на антитела над 130 BAU/ml покозва добър имунен отговор.
За оценка на постваксинален имунитет е уместно изследването поне 15 дни след втората доза. Очакваеми са нива над 200 BAU/ml.

# 26 583
  • Пловдив
Според мен държавата вече трябва да прилага ограничения докато е време.След седмици ще е късно дано няма силна вълна,по морето е фрашкано не е добре това.Почивката на някой ще излезе скъпа за много хора.

Да, вече е наложително. Поне носенето на маски трябва да се наложи като задължително за всички закрити пространства и да няма изключения за ваксинираните, защото делтата се предава много бързо. Мисля, че маските могат в много голяма степен да ограничат заразяването, а точно това много се неглижира.

# 26 584
  • Germany
Тина, стиснати палци за татко ти и от мен!

# 26 585
Те маските на закрито и сега са задължителни, но никой не го спазва.

# 26 586
Според мен държавата вече трябва да прилага ограничения докато е време.След седмици ще е късно дано няма силна вълна,по морето е фрашкано не е добре това.Почивката на някой ще излезе скъпа за много хора.

Да, вече е наложително. Поне носенето на маски трябва да се наложи като задължително за всички закрити пространства и да няма изключения за ваксинираните, защото делтата се предава много бързо. Мисля, че маските могат в много голяма степен да ограничат заразяването, а точно това много се неглижира.
Маски забелязвам в големите  маркети масово не се носят ,за съжаление днес големия таргет беше 60 65г+ без маски това е абсурдно.После ще ревем.Имах колега беше на почивка 5дни след нея вече го няма да пази Господ всички ни.

# 26 587
  • София
Ние боледувахме ноември с мъжа ми.Може да се каже средно.Не сме получавали задух,не сме стигали до болница.Лекаря ни тогава действаше много адекватно.По скоро се бяхме сринали психически.Защото в момента в който бяхме в карантина починаха свекъра ми и сестрата на мъжа ми от Ковид.Вчера си измерих аз антителата имам 320 а мъжа ми 502 при стойности 33.Лекаря каза на този етап ,че нямаме нужда от ваксинация.
По същата скала за анрителата над 33 аз съм с 280, прекарах сравнително тежко януари, в болница и пневмония. В сравнение с края на февруари са спаднали малко. С какъв лекар се консултирахте относно решението за ваксинация, и аз се колебая.

# 26 588
Ние боледувахме ноември с мъжа ми.Може да се каже средно.Не сме получавали задух,не сме стигали до болница.Лекаря ни тогава действаше много адекватно.По скоро се бяхме сринали психически.Защото в момента в който бяхме в карантина починаха свекъра ми и сестрата на мъжа ми от Ковид.Вчера си измерих аз антителата имам 320 а мъжа ми 502 при стойности 33.Лекаря каза на този етап ,че нямаме нужда от ваксинация.
По същата скала за анрителата над 33 аз съм с 280, прекарах сравнително тежко януари, в болница и пневмония. В сравнение с края на февруари са спаднали малко. С какъв лекар се консултирахте относно решението за ваксинация, и аз се колебая.
С лекуващия,при същата скала 33 на майка беше 800

# 26 589
[/quote
Аз лично съм разговаряла със личната и тя ми препоръча на файзер .
Брат ми е на файзер ваксиниран няма проблем за сега.
Моля за мнение за ваксините.
Дали мислите да се ваксинирате и от коя ваксина

# 26 590
  • София
[/quote
Аз лично съм разговаряла със личната и тя ми препоръча на файзер .
Брат ми е на файзер ваксиниран няма проблем за сега.
Моля за мнение за ваксините.
Дали мислите да се ваксинирате и от коя ваксина
По принцип обмислям ваксиниране, но се колебая , защото имам антитела . Все пак се притеснявам и от някаква имунна реакция на организма, знам ли... Иначе мъжа ми не се зарази от мен и се ваксинира преди 2 месеца с Пфайзер, боля го ръката 1 ден и това беше, никакви други неразположения. Но и това е индивидуално явно ...

# 26 591
  • Пловдив
На мен личния ме посъветва.На него му имам доверие.Защото както казах когато боледувахме постоянно беше на линия.Има над 1000 пациента и съответно наблюдения и опит.Иначе той ваксинира с Файзер.Смятам след някой месец живи и здрави пак да пусна антитела.

# 26 592
  • При семейството си

Маски забелязвам в големите  маркети масово не се носят ,за съжаление днес големия таргет беше 60 65г+ без маски това е абсурдно.После ще ревем.Имах колега беше на почивка 5дни след нея вече го няма да пази Господ всички ни.

Моля ви се, не превръщайте И тази тема в такава за мерки, ваксини и т.н.

Тина,  кураж, късмет и много позитивни мисли за татко ти.

# 26 593
Тина, от сърце желая възможно най-бързо възстановяване на баща ти Flowers Four Leaf Clover

# 26 594
  • Пловдив
На мен личния ме посъветва.На него му имам доверие.Защото както казах когато боледувахме постоянно беше на линия.Има над 1000 пациента и съответно наблюдения и опит.Иначе той ваксинира с Файзер.Смятам след някой месец живи и здрави пак да пусна антитела.

Моля Ви да се преместите в темата за ваксините!!!Тук се пише за челният сблъсък с коронавирус!Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт