Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 310 771
  • 50 335
  •   2
Отговори
# 26 640
precious*, желая ви много късмет и бързо оправяне! Hands Pray

# 26 641
Precious, да минава бързо и леко Flowers Four Leaf Clover

# 26 642
Гейзерче, има 2 разминавания, би ли погледнала как е в оригинала?
Цитат
през януари миналата година беше положително
първия път е било с английския вариант. (пак там беше силно разпространен заради туризма миналото лято)
Януари м.г. предимно в Ухам бяха проблемите, тогава се разбра за вируса.

Кога е боледувало детето първия път?
Дано да се оправи леко и бързо. Както и всички!
Права си. В оригинала пише "през изминалия януари", и явно се има предвид януари тази година. А януари миналата година нямаше още официално пандемия и тестове даже, ако не греша. А статията е от този април, когато детето е боледувало за втори път.
Иначе мисълта ми е че вероятно става дума за английския и после делта, понеже те се вихрят най много. Но има и други варианти измежду тях, та не мога да го твърдя на 100%.
В другата тема бях пуснала друга статия за 23 годишно момиче, заразено в рамките на месец с 2 различни варианта. Не казваха кои са. Пишеше само че втория път е с друг вариант.

# 26 643
  • Overijse, Belgie
Какво е станало в Израел.
И там са 60 про ваксинирани, другите са с " убеждения"

Ами те са пример за най-ваксинираните и дисциплинирани хора. Заболеваемостта расте, делта си минава през Пфайзер и мерките се върнаха отново.
Толкова за ползите.
Само в едно утопично общество може да се очаква покритие на ваксинираните от 90+%  с нещо толкова ново и противоречиво като послания.
Фактите говорят

Ами не знам дали е толкова утопично. Ето ги данните за покритието в Белгия (с една доза,защото ваксинацията продължава).

# 26 644
Тина как е положението ?

# 26 645
Минавам само да кажа, че октомври боледувах леко. Краят на декември имах антитела 1.4 при реф 0-1. Днес, 10 месеца по-късно, си пуснах пак и имам 17 при реф 0-1. Учудих се на много по-високия резултат.

# 26 646
  • София
Минавам само да кажа, че октомври боледувах леко. Краят на декември имах антитела 1.4 при реф 0-1. Днес, 10 месеца по-късно, си пуснах пак и имам 17 при реф 0-1. Учудих се на много по-високия резултат.

Не съм лекар, но предполагам, че антителата се увеличават при всяка среща с вируса. Не вярвам организмът да поддържа постоянно висок титър, независимо, дали става дума за естествен или ваксинационен имунитет. Така или иначе тази информация и полезна и обнадеждаваща.

# 26 647
  • София
Тина как е положението ?

Не е добре!

# 26 648
Как е сатурацията, кой ден е от първи симптоми?

# 26 649
Сатурацията не винаги е най-важното. Дано да не се стигне до инванзивна вентилация! Тина, кураж, стискам ви палци!

# 26 650
Тина, стискам палци за подобрение! Flowers Four Leaf Clover

# 26 651
  • София
За протокола ваксинирана съм с Астразенека 2 доза на 25 май.Днес правих тест позитивен явно делта вариант .Сина на 20 год.се върна от море мин  неделя. В понеделник се събуди с 37.3 ,така беше 3 дена и се оправи .Мъжът ми се зарази пръв в петък позитивен тест ,аз днес.Личния ни каза ,че заради ваксината ще го караме по леко пък ще видим.Спалопед мен си е по тежък от друг вид грип.

# 26 652
Resrart, имате ли симптоми с мъжа ти?

# 26 653
  • София
Resrart, имате ли симптоми с мъжа ти?
Да 3  дена ММ 38 температура ,а на мен в петък болки в мускулите  и главоболие сега 38 температура    хрема и много кихам

# 26 654
Бързо оздравяване!

Общи условия

Активация на акаунт