Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 341 115
  • 50 335
  •   2
Отговори
# 28 800
Искам да питам болни/ преболедували какви ви бяха стокностите на С реактивния протеин и съответно имахте ли пневмония ( вирусна/бактериална).

Андерс ремдесевир може да е разбутал стойностите допълнително, много тегаво, трябва време да се възстановиш.
Всички са изплашени, които казва че е болен и  не го е страх лъже .

Добавям че забравих, за гъбички какво пиете - майка май има излезли в устата

# 28 801
  • Пловдив
Anders,пожелавам Ви скорошно възстановяване!Мислете позитивно!Двамата ми сина почти Ваши връстници,преболедуваха Ковид-в къщи,без Авирон,без КС,единият без АБ(и двамата НЕ са ваксинирани).Дано най-лошото вече да е минало,грижете се за себе си!

# 28 802
Андерс колко ти беше CRP?

# 28 803
Моето CRP беше 35, с едностранна пневмония. В Токуда казаха, че е добре, не страшно, често било и над 60.

# 28 804
На майка ми е 24,  утре ще се консултирам пак с доктор да видя нещо допълнително ако трябва да се предприеме
Левкоцитите са в норма , но температурата не спада отново 37,4

# 28 805
Моето,CRP беше 30,като влязох в болница 11,няколко дни по-късно стана на 30. Сега е 3 и нещо. Но за него не мисля като гледам АЛАТ,АСАТ и ГТТ...   Не знам защо при мен така се притесниха изведнъж,може би защото и зоната в белия дроб се разшири малко,CRP не падна,а се вдигна и казаха,че са се консултирали с началник на отделението да ми влеят това нещо.
Аз най-много се изплаших,когато от нищото се появи болка при дишане и не можах до край да поема въздух,а сатурацията беше нормална?! Имаше и кашлица,много суха,но всичко това се изпари за два дни. Този вирус е пълна мистерия!

# 28 806
Anders, много много се радвам че вече си по-добре и си си вкъщи! Пожелавам ти бързо пълно възстановяване и повече никога да не ти се налага да минаваш през този кошмар. Може ли само да ми кажеш до колко ти се беше увеличило CRP-то?

# 28 807
Не е високо CRP. Този показател бързо се покачва и бързо пада. Лошото е когато е над 100-120 има и с 145, за съжаление с недобър изход. Андерс почивай си, всичко е зад гърба ти. 🙏😊

# 28 808
  • Пловдив
Андерс, бързо възстановяване. Не мисли вече за неприятните моменти от болницата. Като мине определен период /колкото лекар прецени/ моят съвет е да се ваксинираш!

# 28 809
Anders, много много се радвам че вече си по-добре и си си вкъщи! Пожелавам ти бързо пълно възстановяване и повече никога да не ти се налага да минаваш през този кошмар. Може ли само да ми кажеш до колко ти се беше увеличило CRP-то?

Благодаря! Аз написах,30 беше най-високото,но казаха,че не е толкова страшно това. Над 60 било страшно. Баба ми влезе с 250...........но нямаше кой да ѝ каже по-рано да пусне.. Отиде си заради некадърна здравна система,която я остави на дом.лечение с двустранна пн и ниска сатурация... Sad 
Аз живея здравословно,не пуша,не пия,спортувам и стигнах до болница. Обяснявам си го със стреса от последните ми месеци. Казаха че имам и много силна имунна система,която атакува. Аз съм с доста силна алергия по принцип към полвни,не знам дали има общо.

Изписаха ми Витарал,някой знае ли дали да пия и другите неща като цинк,д,селен и т.н?

# 28 810
На Авирон ударната схема мисля, че беше 5-6 дена в листовката.Това долу-горе е вирусната фаза. След 7ми ден се влиза във фазата на имунната система, когато вече не се знае дали ще почне цитокинова буря и не трябва да се стимулира имунната система. Но и в чуждите протоколи сякаш не съм виждала имуностимулатор за началото.

Андерс, бързо възстановяване. Трансаминазите ще паднат постепенно. При моето дете са били 3 пъти над нормата след една мононуклеоза.

Не разбирам защо чакат човек да се влоши много преди да започнат Ремдесевир? Някой може ли да разясни?
Например в случая на мъжа на Илиана чакаха не знам колко време преди да му сложат лекарството. Сега прочетох и за момиче на 22. Майката търсеше сама Куросърф, а хора под поста Ремдесевир.

# 28 811

Аз винаги взимам Кандизол при прием на АБ, за да предотвратя гъбична инфекция. При вече появили се гъбички не зная какво е лечението.
Говорих с познат лекар, според него вече съм на втора седмица от боледуването, според него загубата на обоняние се случвало през втората седмица.

# 28 812
Скъп е. Пестят.

# 28 813
  • София
Искам да питам болни/ преболедували какви ви бяха стокностите на С реактивния протеин и съответно имахте ли пневмония ( вирусна/бактериална).

Андерс ремдесевир може да е разбутал стойностите допълнително, много тегаво, трябва време да се възстановиш.
Всички са изплашени, които казва че е болен и  не го е страх лъже .

Задължително лекар да назначи лечение, защото могат да рецидивират.

# 28 814
Извинявам се някой може ли да ми разчете теста на Рамус за антитела. 4 месеца след ваксина като имам съмнения че карах вируса преди около месец.
Имам два реда в изследването и не знам какво означава втория.Може ли да се разбере дали скоро съм се срещала с вируса след ваксинация по този тест.Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт