Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 300 234
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 32 610
Здравейте,
някой имал ли е разстройство от ковид? Или може да е от всички витамини и минерали, които пия ?

Това беше единствения симптом на ММ. Продължи 2 или 3 дни. Не помня точно колко дни бяха.

# 32 611
В интерес на истината при мен 2-3 дена преди положителния тест бях с разнибичкан стомах, но мислех също че е от добавките т. к. бях отворила ново шише рибено масло ( в нас течно ползваме). Но явно от ковида е било. Сега пак от него пием, но на никой нищо му няма.

# 32 612
  • Пловдив
Скрит текст:
Здравейте,
някой имал ли е разстройство от ковид? Или може да е от всички витамини и минерали, които пия ?

Това беше единствения симптом на ММ. Продължи 2 или 3 дни. Не помня точно колко дни бяха.

При мен се появи на 6-тия ден от симптомите. Какво пи мъжът ви? Вкъщи имам само пробиотици.

# 32 613
Здравейте! Преди време бяхте писали за лекарство при липса на апетит при възрастни. За 82 годишния ми баща ми трябва. След Ковид много малко се храни.

# 32 614
  • Пловдив
Скрит текст:
аз намалих храненето и разстройството нямаше шанс.
ама като се сетя всеки е имал разстройство откакто се е родил.
явно короната не е от вчера Smiley

Въобще нямам апетит, не мога да кажа, че прекалявам с храната. Банан, принцеси със сирене, попара ей такива неща хапвам.

# 32 615
Здравейте! Преди време бяхте писали за лекарство при липса на апетит при възрастни. За 82 годишния ми баща ми трябва. След Ковид много малко се храни.

Fresubin е храната, която   набавя всички необходими протеини  минерали и витамини.

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 16:20 от happy doc

# 32 616
Скрит текст:
Здравейте,

При мен се появи на 6-тия ден от симптомите. Какво пи мъжът ви? Вкъщи имам само пробиотици.
Понеже на него нищо не му изписала ЛЛ пиеше от добавките изписани на мен - селен, цинк, вит. Д, аспирин протект. После като видя колко зле се случва болестта при мен  се обади на ЛЛ да му изпишат нещо подсилващо и му изписаха авирон рапид.

# 32 617
Да,  в момента масово изписват Авирон рапид + обичайните добавки. Дъщеря ми с него се оправя, леко, по леко вече цяла седмица. Пие се по схема.

# 32 618
Авирон се изписва от самото начало на пандемията.
И за грип също.
При някои разстройството може да е от него.

# 32 619
Как без лекарства? Като вдигаш Т ,не пиеш ли антипиретици,  като имаш болки в гърлото не смучете ли таблетки?
Короната е грип, при доста хора с големи поражения и смъртност.

# 32 620
Скрит текст:
аз намалих храненето и разстройството нямаше шанс.
ама като се сетя всеки е имал разстройство откакто се е родил.
явно короната не е от вчера Smiley

Въобще нямам апетит, не мога да кажа, че прекалявам с храната. Банан, принцеси със сирене, попара ей такива неща хапвам.
хапвай каквото ти се яде и не се чувствай длъжна да се оправдаваш на никой. Аз първите два дена нищо не ядях. Само един чай. После пък като огладнях, обонянието загубих. И само супи ядях и кисели неща. 3 седмици по-късно съм още на супи и от месо ми се гади. Та, хапвай каквото ти се яде. Стомаха сам ще се оправи лека полека.

# 32 621
Разстройството беше пиключило когато започна да пие авирона. Като виждаше как съм аз беше притеснен дали няма внезапно да се влоши и той, още повече че пиеше само добавки. И се обадил на ЛЛ дали пък не трябва да пие нещо и така му изписаха авирон рапид. По-скоро за негово спокойствие. Моето лечение не включваше авирон.

# 32 622
Има ли качен протокол за лечение някъде? Мисля, че преди време имаше на сайта на Пирогов, но сега не го откривам.
По колко дена се приема Авирон?

# 32 623
Има ли качен протокол за лечение някъде? Мисля, че преди време имаше на сайта на Пирогов, но сега не го откривам.
7 дни по схема ,има я на опаковката.

# 32 624
7 дни по схема ,има я на опаковката.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт