Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 339 177
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 34 470
  • Другата България
Станахме като лудите Simple Smile За едно и също говорим, но по най-сложния начин.

Аз имам оправдание - преболедувала съм и съм с постковид ефект - оглупяване. Joy

# 34 471
Момичета има ли от вас такива с повторна зараза. Не питам за познати на познати, а за вас или някой от семейството ви.

Да брат ми е втори път болен,след 8 месеца, но не престава да ми спори относно ваксината.
Е, сега като въведоха мерките навсякъде със зелен паспорт, май ще клекне.
И как боледува брат ти вторият път? По-тежко или по-леко от първият?

# 34 472
  • SF
Аз имам оправдание - преболедувала съм и съм с постковид ефект - оглупяване. Joy
Simple Smile Глупости!!!

# 34 473
Доста по- леко...хрема и гърло ,май тая вълна няма загуба на обоняние и вкус.

# 34 474
Напротив, има. И тримата вкъщи сме с Ковид,  и без обоняние и вкус.

# 34 475

Има, има. Умирам да душа дрехи и други неща. Сега не си усещам рексоната и никаква храна, нищо.

# 34 476
Днес в някакъв момент усетих парфюма си като ехо от далечината, но до там. Май започвам да свиквам.

# 34 477
Не знам дали съм споменавала дано не се повтарям, но имам колежка, която като се заговори за ковид, но като нещо много далече от нас, в Китай, есента преди първата вълна тук, та тя тогава изкара много тежък грип. И досега е без обоняние като следствие от него. Дори не искам да си го представя какво е. Нямам търпение да почна да удушвам.

# 34 478
  • София
Има, има...

# 34 479
ММ нямаше обоняние почти седмица, синът 3-4 дни.

# 34 480
И ние с мъж ми сме в клуба на без обоняние и вкус. Вече 10 дена стават. При нас ту се появяват, ту се губят. Неприятно е. Дано се възвърнат. Пп Днес никакви ги няма.

# 34 481
Есми, в проект е това за антителата. Най-вероятно ще го приемат. Чули, че в Австрия дават сертификат за 3 месеца, нищо, че отдавна отпадна. Никъде другаде не мерят и не признават антитела за сертификат.

# 34 482
Момичета има ли от вас такива с повторна зараза. Не питам за познати на познати, а за вас или някой от семейството ви.

Да брат ми е втори път болен,след 8 месеца, но не престава да ми спори относно ваксината.
Е, сега като въведоха мерките навсякъде със зелен паспорт, май ще клекне.
И до ваксина не еее за жалост! Колегата го кара ноември миналата година, с положителен тест, април е ваксивиран, в момента отново боледува, от четвъртък, пак има положителен тест!

# 34 483
  • SF
Есми, в проект е това за антителата. Най-вероятно ще го приемат. Чули, че в Австрия дават сертификат за 3 месеца, нищо, че отдавна отпадна. Никъде другаде не мерят и не признават антитела за сертификат.

Да, аз също съм с такива впечатления, но понеже пряко не ме засяга, не обръщам внимание. Но вчера бях с приятелка в такова положение и тя ми каза, че евентуално до 2 седмици ще го решат и тя ще може отново да спортува на публични места, АКО го разрешат...

# 34 484
  • Сф
Много ми е чудно на кой ден не си заразен вече?  Няколко момичета казаха вече от Англия и Северна Ирландия ,че карантинират само болния. Контактните могат и на работа да ходят. Тук е някаква въртележка, непрекъснато отнякъде някой болен изскача. Ако нямаш симптоми би трябвало на 10 ден ,поне така карантинират контактните . Направо се шашардисах нещо..

Общи условия

Активация на акаунт