Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 339 026
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 34 530
  • тук и там
Виузид ми е изписвал гинеколога, при недобър резултат на цитонамазка.Така и не видях дали работи,защото си реших проблема тогава  по друг начин(оказа се банална бактериална инфекция след море). Но явно при ВИ се изписва. Мисля че на базата на пчелен мед беше..Беше ми го изписал за три месеца,добре че взех само две кутии тогава ,че май по две на ден се пиеха и излизаше "златен". ..Още имам от него .. По принцип е нещо подобно на Изопринозина.Аз така и не разбирам защо се изписвам Изопринозин, авирон, и Виузит след Ковид,а не в началото на ВИ..
За какво конкретно се взема? Ако е за подсилване , по-добре пчелно млечице със жен-шен.Хем е по-евтино..

# 34 531
Нямам преки впечатления, но по каква причина трябва да пиеш това нещо.
Ако имаш някакви оплаквания или симптоми на умора ........ консултирай се с лекар.
На пазара в момента има толкова добавки, с такива чудодейни свойства, че по пътя на логиката всички трябва да сме здрави, но не е така.

# 34 532
Кажете за Виузид-а, има ли наблюдения или преки впечатления?
Аз нямам наблюдение, но го погледнах сега. Не знам, мен нещо прахчета не ме впечатляват, но може и добро да е.
Лично аз пия Бронховаксом сега и хем уж предпазва от заразяване (така си мисля), помага за имунитета.
Мисля за преболедували може да е добро, но все пак се води лекарство и да се пита лекар, аз на своя глава го взимам.
Да питам за черният кимион. Купила съм 1 шише и само си го гледам. Четох много добри отзиви, взех го от един човек във Велниград внасял го бил от Турция, но и тук гледам го има с поръчка , не е дефицит някакъв, цена 20лв го купих 250 мг. Обаче просто ме е страх да го пия и да го давам у нас, а сега му е времето. Подсилва имунитета, действал на всичко добре, бе ...супер звучи уж.
Та някой пил ли е това чудо и как . Пише лъжичка сутрин и вечер, но.. Дали действа нещо или..Взех и витамини тук от темата четох Зин-Сед (нещо такова) и това давам и пия. Бе направо.. За подсилване това съм предвидила, пък да видим.

# 34 533
  • София
Здравейте, някъде четох и за други като мен,които боледуват и не им излиза сертификата в системата. Къде звъняхте да го оправят?
Още де чудя да водя ли детето на тест,което прояви симптоми в събота? Има ли шанс вече на трети ден да е негативен антигена? ПСР ли да се прави или нищо?

# 34 534
  • тук и там
Аз Милгама Н пия ,уж за по-бързо възстановяване на обонянието. Въпреки,че не ми се е възстановило напълно, апетит имам за трима,и при това само въглехидрати и сирене ми се яде..Не знам от витамините ли(милгамата), или просто след Ковид-но тЕлото ми  си намира начин да си навакса за няколкото дни безапетитие по време на Ковид,даже взех да се плаша вече от този ужасен апетит..Та си мисля,че тялото само  си намира начин да си набави енергия след боледуване..
Иначе, ако липса апетит  след ковид, е добре да се вземат витамини предполагам..

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 10:52 от Kaisia

# 34 535
Аз си купих германий и днес ще го почвам. Стрина Калина, как си ти?
От личен опит нищо няма да споделям, но като цяло не е най-безопасната добавка.
https://www.webmd.com/vitamins/ai/ingredientmono-459/germanium

"Organic forms of germanium are POSSIBLY UNSAFE when taken by mouth. Spirogermanium and propagermanium are examples of organic forms of germanium. These forms can build up in the body and cause serious side effects including kidney failure, multi-organ dysfunction, lung toxicity, and nerve damage."
Боже, ужас! От добавка бъбречна недостатъчност! Нали го предписват против фиброзни след ковид?! Затова го взех, сега не смея да го пия.

# 34 536
Добре, че споменахте тоя Виузид, та да го погледна. На позната го е препоръчала личната и, която е и моя. Като видях, че е прахчета, се отказах да го диря изобщо, ама сега като видях и цената, не, мерси съм. Изпих си последната капсула от витамините, и май и с тях приключвам. Чудех се дали да не взема още една кутия, но се отказвам. Апетит не съм губила. Лоша болест, яде ти се.

# 34 537
Цитат
Лоша болест, яде ти се.
Joy Вярно е. Яде ти се. Аз в началото като проявих симптомите, главата ми все в хладилника беше завряна. Викам си, че то парите сал за ядене няма ни постигнат. Joy Хем си отпаднал и не ти се готви, хем ти се яде. С отшумяването на симптомите се регулира и апетита.

# 34 538
Джаста, сигурно от витамините. При мен проблемът е, че като не усещам особено храната, и чувство за ситост нямам. Ама за тежест после - да. Много гадно.

# 34 539
Точно същото. Хем не си сит, хем ти натежава. И това пусто обоняние си прави каквото си иска, да луднеш направо.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 11:09 от Джаста Праста

# 34 540
  • Пловдив
Някой пил ли е Кверцетин и има ли наблюдения как действа, добре ли е да се приема след Ковид?

# 34 541
И аз съм така, ям като за трима. Обонянието ме побърка-сутрин нямам, следобед се появи и вечерта пак изчезне. Освен това установих, че само определени миризми регистрирам, не всичко... Ужасно е просто.

# 34 542
Някой пил ли е Кверцетин и има ли наблюдения как действа, добре ли е да се приема след Ковид?
Аз го пия. Предписа от пулмолог. И от други лекари чух добри отзиви. Аз нищо не мога да кажа, пия го но дали действа не знам.

# 34 543
Кардиолог, на профилактичен преглед след ковида, изписал на съпруга ми течни сашета "Фитокардин акут, ликуид саше" на фирма Фортекс. Връщало силите. Прочетох опусанието и купих и за себе си. Доволна съм. По едно на ден се пие и е дори вкусно.
В интернет пише цена 24 лв, но аз го намирам в аптеките за 17 лв.

# 34 544
Не винаги децата заразяват бабите и дядовците. Обратното също е възможно. Ето семейството ми челно се сблъска с вируса посредством дядото. Изпозарази  млади, стари, деца! Малцина от нас се разминаха. Та нека не прехвърляме  на децата вината.
Не са виновни децата, те също са болни. И на нас внучката го донесе, очаквано. Виновни са тези, които не спазват мерките в детските градини. Пускат болни деца, не правят тестове.

Общи условия

Активация на акаунт