Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 340 682
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 34 620
  • Пловдив
Има повторно боледували.На Гала дъщерята беше от тях,Корнелия Нинова,д-р Нейков сигурно има и други.Едва ли точно те не са следели антитела.
Пълни глупости.
Познавате ли тези хора лично, че да правите изказвания ?
Не не ги познавам лично.Чета и слушам това което споделят те по медиите.Интересно ми е какво ви е странното?Може би вие ги познавате лично?

# 34 621
  • софия
Синът ми е с Ковид. Пие си лекарствата, които личната лекарка му е предписала - антибиотик, витамин Д, антистенокардин, аспирин кардио и цинкорот. Кара го с лека температура и хрема (поне така ми казва), но от снощи (на четвъртия ден)е със силно разстройство. Има ли такива случаи при вас? Казах му да пие Смекта, вие какво препоръчвате?
А пробиотик взема ли? 2-3 часа след приема на антибиотик се пие.

# 34 622
Аз съм много доволна от ентерол при разстройство.

# 34 623
  • София
Синът ми е с Ковид. Пие си лекарствата, които личната лекарка му е предписала - антибиотик, витамин Д, антистенокардин, аспирин кардио и цинкорот. Кара го с лека температура и хрема (поне така ми казва), но от снощи (на четвъртия ден)е със силно разстройство. Има ли такива случаи при вас? Казах му да пие Смекта, вие какво препоръчвате?

Под 18 ли е синът ви?
За разстройството безотказно действа ре-комфорт, таблетки, по схема се хрускат. Това е единственото при нас което действа безотказно.
https://subra.bg/images/detailed/3/re-komfort_ekto-hi.jpg

# 34 624
Не, не взема пробиотик. Ще му кажа да почне да взема.

# 34 625
  • София
Да, мой колега. Оказа се от антибиотика, смениха му го. Поне при него така се оказа, де

# 34 626
Може ли някой запознат да каже-къде в Пловдив може да бъде направен преглед и тест за Корона вирус наистина безплатно?Почти целогодишно, сина ми е с някакви проблеми с гърлото, и най-малкото вирусче го хваща. Сега тръгна една хрема, но в същото време носа му е запушен. Знам че звучи смахнато, но е така- на моменти не може да диша от едната ноздра а се опитва да издуха но не може,в следващия момент
 от другата и след това протича. Т. няма засега, гласът му се промени и дъхът му е отвратителен. За капак, очаквам тази седмица л. л да ни ваксинира! Просто не знам какво да правя! Аз с болки в гърлото и запушен нос, той с хрема.. . Всеки месец, не издържам.
Детето страда от една недоизлекувана инфекция. Нека му вземат секрет от нос и гърло за посявка, да му направят и антибиограма и тогава лекар УНГ да му назначи лечение.
Не мисля, че в конкретния случай подлежите на ваксиниране. Първо излекувайте инфекцията,която както обяснявате, може да става думс за стафилококи или стррптококи. От кой вид-лабораторията ще каже.

# 34 627
Малко ъпдейт. Мъжът е от миналият петък - оттогава е ПСР-а, в момента е на фазата с ниската температура.
Няма обоняние, хремата изчезна. Не пие нищо. Ваксиниран.

Малкия вчера каза, че го боли главата - тествахме го, положителен. Имаше еднократно 37, 4 градуса, дадох му панадол за деца. Повече не е вдигал, днес няма температура и се чувства добре.

Аз и баткото, сме отрицателни. Тестваме се всеки ден. И двамата сме ваксинирани с Модерна. Не знам има ли значение.
Не сме се делили, карантинирани сме се заедно, защото няма място, всеки да е отделно.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 07:55 от Фрау Клау

# 34 628
Не, не взема пробиотик. Ще му кажа да почне да взема.
Значи се замислете за смяна на ЛЛ антибиотика смачква чревната флора задължително се приема и пробиотик.Зеления сертификат няма да накара хората да се ваксинират.

# 34 629
Да, познавам повторно заразена, доказано с ПСР.

# 34 630
Навсякъде прокламират, че хора след първа доза ваксина трябва да са особено внимателни и да се пазят, че и известно време след втора доза(май бяха 14 дни), защото в този период изграждат антитела(но още ги нямат в достатъчно количество) и са незащитени, докато организма не изработи антителата. Известни са случаи на заразени след първа доза. Затова съветват хората да се ваксинират, докато сме в плато и заразата не бушува така активно, както по време на заливаща ни вълна с много болни.

Разстройството е възможно да е вследствие приема на антибиотик. Трябва и пробиотик. Иначе за самото овладяване на разстройството помага активен въглен, ентерол, смекта, както и електролитни прахчета към тях. Добре е да се пият течности, за да не се обезводни организма.

За повторното боледуване, Мари, дъщерята на Гала го заяви лично в ефир, че за втори път боледува от Ковид, ако е излъгала, значи и ние лъжем вас.
За Корнелия Нинова също чух, но нейното изявление в медиите не съм сигурна, че съм го гледала/слушала и за нея не мога да твърдя със сигурност.

# 34 631
Да, мой колега. Оказа се от антибиотика, смениха му го. Поне при него така се оказа, де
И при мен се получи така от антибиотик, но още след първите приеми. Пробиотикът е задължителен.

# 34 632
Аспиринът може да е причина за колит и други проблеми в храносмилателния тракт. Ако може, сменете го.

# 34 633
До сега не се е случвало да бъде изпращан за тестване за наличието на стафилококова или стрептококова инфекция, нито за това, какъв антибиотик би повлиял (изключвам случаите на болнично лечение). Знам, че сигурно това е правилно, но дори придвижването до мястото където може да стане това ми е проблем. Ако искате, замеряйте ме с камъни, аз самата не знам защо искам преглед, след като съм наясно, че прибирайки се ще отворя шкафа да видя, имам ли нещо останало, подобно на изписано това.

# 34 634
До сега не се е случвало да бъде изпращан за тестване за наличието на стафилококова или стрептококова инфекция, нито за това, какъв антибиотик би повлиял (изключвам случаите на болнично лечение). Знам, че сигурно това е правилно, но дори придвижването до мястото където може да стане това ми е проблем. Ако искате, замеряйте ме с камъни, аз самата не знам защо искам преглед, след като съм наясно, че прибирайки се ще отворя шкафа да видя, имам ли нещо останало, подобно на изписано това.
Не го отлагай твъде дълго. В момента може да нямаш възможност, но дори да отидеш в микробиологична лаборатория без направление и обясниш какъв е проблема, може да бъде помогнато. Нелекувана такава инфекция се хронифицира и после е по лошо.

Общи условия

Активация на акаунт