Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 340 317
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 35 145
Аbreviatura,
Доказано с ПСР ли сте била болна първия път?Аз вече писах, че съм боледувала с  направен само домашен тест преди едно година , и в същата лаборатория моят резултат за антитела е 189 преди няколко дни .Според мен не сте боледували въобще. Аз бих се ваксинирала в вашия случай .

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 09:42 от red_violet

# 35 146
Да, доказано е с няколко теста, включително и ПСР. Просто се чудя доколко може да се вярва на подобни тестове за наличие на антитела. Не знам как е възможно да е толкова нисък показателя.
Скрит текст:

# 35 147
Ами някои пък въобще не образуват.

# 35 148
  • Русе
Грип доказан няма досега. Както и цялата минала зима. Има други вируси. Но за всеки случай си сложих ваксина и за грип преди месец.
https://grippe.gateway.bg/lab.php
Ами мой познат зимата го тръшна на легло 7 дена ставаше само да се нахрани. Веднага отидоха да го тестват "космонавти" на място у тях, резултатът на другия ден излезе: Корона - отрицателен, Грип тип Б - положителен.
Така че и тук пада тезата как искали всички с ПСР да ги изкарат корона болни, а той си имаше доста сериозни симптоми, половината припокриващи се с коронавирус, силна кашлица, свръхотпадналост и други, но в крайна сметка излезе тежък грип (Б).

# 35 149
  • Русе, у дома
С ковид и мигрена съм. С едностранна болка от четв., някой да предложи нещо...
Съвсем се омаломоштих. От ковида сал една кашлица остана.изпих всичко каквото имаше в къщи, Хедана също не ми подейства... наливам се с компоти...

# 35 150
Съвсем се омаломоштих. От ковида сал една кашлица остана.изпих всичко каквото имаше в къщи, Хедана също не ми подейства... наливам се с компоти...

Лекадол пих. Не повече от три дни 2х1 на ден след хранене. Ако искаш го погледни.

# 35 151
  • There I was on a July morning
Грип доказан няма досега. Както и цялата минала зима. Има други вируси. Но за всеки случай си сложих ваксина и за грип преди месец.
https://grippe.gateway.bg/lab.php
Ами мой познат зимата го тръшна на легло 7 дена ставаше само да се нахрани. Веднага отидоха да го тестват "космонавти" на място у тях, резултатът на другия ден излезе: Корона - отрицателен, Грип тип Б - положителен.
Така че и тук пада тезата как искали всички с ПСР да ги изкарат корона болни, а той си имаше доста сериозни симптоми, половината припокриващи се с коронавирус, силна кашлица, свръхотпадналост и други, но в крайна сметка излезе тежък грип (Б).
Същият случай имаше и с мой колега миналия ноември. Прави си комбиниран тест и му излезе отрицателен за Ковид, а положителен за грип. Не помня А или Б беше, но беше грип.
Твърденията, че няма доказан грип биха били верни, ако всички си правеха тестове освен за Ковид и за други вируси и грипни щамове. Тогава щеше да има ясна картина за епидемиологичната обстановка, но на практика не е така.

# 35 152
Абревиатура, правих твоя тест, при същата реферертна стойност аз имах 11, боледувала съм преди една година. За това беше решението ми да си поставя ваксина, утре съм на втора доза.

# 35 153
По какво се разбира, че положението се влошава? Моята ЛЛ каза ако се влошиш ми звънни.
И мен това ме интересува. от една седмица съм с леко неразположение. Почти без кашлица,не съм имала дразнене в гърлото и други изброени симптоми. От 2 дена съм с температура и без обоняние. Всъщност днес няма температура. Пия разни имуностимулиращи ,и нещо за Т,ако имам такава.

# 35 154
Ибопруфен 600 мг.
Стой далеч от екрани, защото влошават мигрената. Ако си склонна да опиташ нещо алтернативно - пусни си медитация против мигрена от Ютюб.

# 35 155
Здравейте, с доказан ковид съм от 2 дни, но имам симптоми от 10 дни, като първите ми 2 теста бяха отрицателни. Първо имах само болка в мускули и стави, после хрема с кашлица. Към момента съм със загуба на мирис и кашлица, която обаче ме притеснява вече. Като, че ли не се подобрява, а обратното. Искам да питам има ли преболедували с бронхит или пневмония без температура? Много се надявах да мина без снимка, тъй като имам преди няколко месец скенер заради друг проблем. Също така, знаете ли в Пирогов дали има денонощен кабинет за ковид болни?

# 35 156
Също така, знаете ли в Пирогов дали има денонощен кабинет за ковид болни?
[/quote]
Имат, да.

# 35 157
  • Пловдив
Някой знае ли колко време след Ковид може да се сложи противогрипна ваксина? Всяка година слагам, защото съм с астма и много лесно ме ловят всякакви вируси, но карантината ми свърши преди 2 седмици и се чудя колко време да изчакам.

# 35 158
Някой знае ли колко време след Ковид може да се сложи противогрипна ваксина? Всяка година слагам, защото съм с астма и много лесно ме ловят всякакви вируси, но карантината ми свърши преди 2 седмици и се чудя колко време да изчакам.
Вчера един вирусолог каза няколко седмици след боледуване или след ковидна

# 35 159
Ваксината против грип може да се сложи след като човек оздравее. Двете ваксини - тази против ковид и тази против грип - може да се сложат в един и същи ден.

Общи условия

Активация на акаунт