Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 338 943
  • 50 335
  •   2
Отговори
# 49 905
  • София
Имам предвид ниска, "поднормена" t, както Долче е отбелязала, под нормалната, т.е. - под 36,5, ако тя се приема за норма. В порядъка на 35,5-36.

# 49 906
Роналд, аз карах с Т 35/35.5. Понякога мерих и 34 😏 Като цяло го карах с редуване на тресене и на чувство за висока Т, а като измеря - ниска. Много се потях. Силни болки в тялото, докарващи ме че чак до плач. Но съм с нисък праг на болка. Към 4/5 - ти ден изгубих вкус и обоняние. Лека кашлица, която бързо премина в отхрачваща. Лекувах се с парацетамол, нурофен, много чай, геломиртол. Витамин Д си приемах и преди да се разболея.

# 49 907
  • София
Благодаря. И аз съм със силни болки, място не си намирам. Също все ме тресе. Пък ниска темп

# 49 908
Благодаря. И аз съм със силни болки, място не си намирам. Също все ме тресе. Пък ниска темп
Ужасни болки в тялото, после ужасни болки в краката, не можех място да си намеря, не можех да спя от тях, не можех да ходя. На прегледа след това при невролог, на десния крак почти нямах рефлекси Sad Пих 10 дена противовъзпалителни, после минах на други лекарства за невропатията. Sad

# 49 909
Ужасно е, съжалявам. Аз посегнах и към Оки. Не издържах. Това състояние мен ме държа до 4- ти ден, дано при теб е по- кратко. Плюс и чувството, че си като грохнал от умора..

# 49 910
  • София
Какво е Оки, към което сте посегнала?
Трети ден е при мен, четвърти от теста.

# 49 911
Роналд, понеже и аз бях с ужасни болки, лекар ме посъветва да взема 4 нурофена наведнъж. Имаше ефект. Това е 800мг ибопруфен. На следващия ден взех по-малко. Третия ден ми беше най-зле.

Не знам тук оплаках ли се, но мисля, че се заразих от дъщеря ми отново. Правих си тест в понеделник и беше отрицателен, но симптомите са много подобни на нейните. Все още съм болна. Най-зле ми е гърлото. Започнах и да кашлям. Ако е Ковид, това ще е 2.5 месеца след предишното боледуване.

# 49 912
  • София
Мерси, дъждец, ударна е била дозата ти.
Щом тестът е отрицателен, не си с ковид, има и др вируси сега. При нас 3 от 3 теста положителни, всеки с по малко симптоми. Четвъртият тест, на четвъртия член, с най-малко симптоми - с едва забележима черта, т.е., имаш ли ковид - хваща се. С 4 различни вида теста тестваме (така се случи), всички ловят.  После Лабораторията потвърждава.
Така че, споко, не би трябвало да си с ковид

# 49 913
Какво е Оки, към което сте посегнала?
Трети ден е при мен, четвърти от теста.

Най-вероятно става въпрос за обезболяващо саше Оки

# 49 914
Да, обезболяващо. Не знам обаче, дали в Бг го има.

# 49 915
# 49 916
Бруфен ретард съдържа 800мг ибупрофен. Аз го пиех веднъж дневно при болки от фрактура и съм много доволна. Оки-то изобщо не ми помагаше тогава,слаб му е състава.

# 49 917
Ако има някой преболедувал - на кой ден ориентировъчно може да се очаква отрицателен резултат?
Роналд, вие вкъщи изолирахте ли се един от друг или? Помня, прочетох, че твоят тест е позитивирал непосредствено преди да изтече карантината?

# 49 918
  • тук-там
Същото е - за директна употреба. Кетапрофен.

# 49 919
За болки защо не пробвате Саридон? Старо класическо лекарство. При мене действа безотказно при всякакви болежки.

Общи условия

Активация на акаунт