Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 297 547
  • 50 335
  •   2
Отговори
# 16 815
  • Sofia
Има ли някой, който е с автоимунно заболяване и вече се е ваксинирал?
Аз съм с Хашимото  и се ваксинирах в неделя.

# 16 816
  • Варна
Идвам да споделя само , че от снощи , рязко ми спадна температурата и като с магическа пръчка изведнъж и всички други симптоми. Тази сутрин остана само главоболието , всичко друго вече го няма. ( ваксинирана, за който не ме е чел )

# 16 817
Айде бе, все имат контакти. Отдавна е ясно, че дезинфектантите и миенето на ръце са партенки. Заразяването е само по въздушно-капков път. В затворени помещения, превозни средства включителни и най-често при личен близък контакт. Другото са глупости. Ако някой се е заразил от копчето на асасьора, да дойде да каже.

Не са съвсем партенки, защото хората постоянно пипат някакви неща и после си пипат устите и очите.
Естествено, че не са пълна партенка, и то не само за този вирус.... всяко заразавяне с подобен тип вируси се ограничава от носене на маска и миене на ръце преди всяко слагане на нещо в устата. Пипане на лице, уста, нос, очи също е недопустимо!

# 16 818
Здравейте, задавам си следния въпрос. Ако аз и мъжът ми се ваксинирам и тръгнем за Гърция с двете ни деца, които са под 16 г. то ще трябва да им направим пср нали? Тоест децата не се ваксинирам нали?

# 16 819
  • Пловдив
Здравейте, задавам си следния въпрос. Ако аз и мъжът ми се ваксинирам и тръгнем за Гърция с двете ни деца, които са под 16 г. то ще трябва да им направим пср нали? Тоест децата не се ваксинирам нали?

Все още ваксинираните НЕ са "привилeгировани" да пътуват свободно,т.е. без тест и...се надявам това да остане така,въпреки,че аз лично вече съм ваксинирана.

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 09:56 от artemida

# 16 820
  • София
За деца под 10 години не се изисква отрицателен тест (по информация от януари). За по-големите ще трябва, не подлежат на ваксина засега.

Допълвам, Гърция дава индикации, че ще приема свободно (без тест) ваксинирани. Официално май няма нищо все още.

# 16 821
Мой приятел на 30 години  уж леко го изкара. Но признава, че е получил най-ужасното главоболие, което е имал с дни. Обезболяващите даже влошавали нещата. С дни го боляла главата, с кратки периоди на затишие. Описва го как сякаш някой го биел с чук, главата го стягала ужасно. Казва, че това главоболие не било като обикновеното такова, доста по-различно.  Кръвното му играело също доста и имал известни намалено обоняние. Други пък споделят как са били толкова отпаднали и уморени с дни, че не можели и до тоалетната да идат, че дори да станат да хапнат нещо. Заспивали и седнали на стол даже. Отделно обилно потене и ужасните  болки в тялото. Но наистина този вирус е доста странен. Не се знае кой как ще премине през него. В близко мое семейство повечето възрастни минаха сравнително леко, някои не се и заразиха. Но детето в семейството на 13 години вече три месеца и повече е със загуба на вкус. Баба й е със заболявания доста, мина вируса с грипоподобните симптоми и се възстанови доста бързо даже. Няма логика в този вирус и той поднася много изненади определено.

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 11:13 от daisy12

# 16 822
24 часа продължи при мен неразположението слид ваксината. Днес вече съм добре.

# 16 823
  • София
Аз съм прясно ваксинирана с Астра Зенека, от днес. Ще видим, след като съм го карала преди четири месеца, как ще ми се отрази чипът. Реимунизацията е за средата на май чак.

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 12:13 от бъръльо-бъръльо

# 16 824
  • София
Аз смятам да се ваксинирам в петък, минаха вече 3 месеца от заразяването. Антителата ми не бяха кой знае колко високи, сигурно вече никакви ги няма.

# 16 825
Аз съм прясно ваксинирана с Астра Зенека, от днес. Ще видим, след като съм го карала преди четири месеца, как ще ми се отрази чипа. Реимунизацията е за средата на май чак.
Провери ли за Антитела ? И аз го изкарах преди 4 месеца и нямам грам антитяло хаахх.мисля да се ваксинирам скоро....

# 16 826
Аз си направих тест за антитела вчера за всеки случай (не съм карала Ковид). Нямам. Ще се ваксинирам уикенда.

# 16 827
  • София
No_frame bitch, не, не се проверих. За мен е без значение КОЛКО са. Антителата са променлива величина и при всеки се покачват/спадат с различна скорост. А и никъде не прочетох, че ако имам Х антитела, това ми гарантира Y време протекция. Та заложих на сигурното и на това, което чух от лекар, а и днес ми потвърдиха от центъра за ваксинация - четири месеца след първите симптоми.
Да кажа само, че аз съм втора фаза за ваксиниране и ни извикаха едва вчера следобед за днес. Имахме 15 минути да мислим искаме ли или не искаме Астра Зенека.

# 16 828
  • в кукувиче гнездо
При много хора АЗ прави много бурни реакции. Който се ваксинира нека пише как е положението при него, от полза ще е .

# 16 829
  • София
Със сигурност ли ще могат да ви осигурят втора ваксина за реваксинацията?

Общи условия

Активация на акаунт