Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 341 688
  • 50 335
  •   2
Отговори
# 18 105
Няма такива положения като болнични. Единствено ако се чувствам наистина зле, не идвам на работа един или няколко дена.

# 18 106
  • София
Даже 40 дни след боледуване е най-препоръчителният срок за изследване на антитела. 14 дни е много рано!

# 18 107
  • в кукувиче гнездо
Няма такива положения като болнични. Единствено ако се чувствам наистина зле, не идвам на работа един или няколко дена.
Абе, какви са тия глупости? Къде работиш? Това е някакъв абсурд. Такива работодатели наистина ще съществуват, докато има работници, които да кютат и да не си търсят правата. На 45 години съм, работила съм на различни места, включително в чужбина, никога не ми се е случвало такова нещо.

# 18 108
И аз съм работил в чужбина при различни условия включително и подобни на това.
Когато миналата година по това време казвах че трябва да се затворят границите и всеки да влиза след тест и 14 дни карантина (защото ми е ясна нашата здравна с-ма), много хора ми се смееха или ми казваха че е прекалено. Сега нещо не им е смешно и не им прави впечатление колко държави искат тестове, и слагат влизащите под карантина. Както и да е, нещата са изпуснати.

# 18 109
Лечугитка, ще ми се да прочета мнението Ви относно бащата на жената, който е с втори положителен тест? Както и това на Хоуп4С!

# 18 110
  • София
Реално аз си ги изписвам от поне 20 г. откакто нямам ЛЛ, а и не ходя по доктори и болници. Наложи ми се един път в Чехия да отида при лекар заради бронхит, но лекарствата които ми изписа не бяха на АБ основа. За мен, а и за други хора които познавам, нещата са такива в България.
Ами чудесно, обаче пиенето на антибиотик в първите дни на вирусна инфекция не води до нищо добро.
Роналд, то реално сусамовото олио овлажнява, а черният кимион има по-скоро антимикробно действие.
О, Франс, драго ми е, чак сега обърнах внимание, че си пиша с теб, сори за което.
Има ли линк към продукта?
извинявам се на всички за офтопика.

# 18 111
Аз съм в транс група.  Вчера приключих с карантината-14 дни и за успокоение на майка ми си направих бърз тест.  Резултата излезе положителен.  Бързо към болницата и си пуснах ПСР. Интересно ако утре е отрицателен,  как ще се оправя с РЗИ??

# 18 112
  • в кукувиче гнездо
Лечугитка, ще ми се да прочета мнението Ви относно бащата на жената, който е с втори положителен тест? Както и това на Хоуп4С!
С теб нали се разбрахме вече, че си с ковид за втори път? Пускай си пср и почвай ковид лечение, че положението може да стане "бау"...

# 18 113
За мен ли става на въпрос?

# 18 114
  • пустинята Гоби
Твърде показателно за всички,които писаха по-горе,че почти няма шанс за повторно заразяване.Конкретния случай доказва,че не само шанс има,а и твърде скоро след първото боледуване!Желая възможно най-бързо баща Ви да се излекува и спрат тревогите Ви,както и на всички споделящи тук за срещата си с тази гад.

Не го твърдим ние, а учените и лекарите. И да, когато има тестове е някак по-правдоподобно твърдението, когато няма са някакви неясни хипотези.

# 18 115
Абе, какви са тия глупости? Къде работиш? Това е някакъв абсурд. Такива работодатели наистина ще съществуват, докато има работници, които да кютат и да не си търсят правата. На 45 години съм, работила съм на различни места, включително в чужбина, никога не ми се е случвало такова нещо.
[/quote
Влизате в сайта БГработодател] и четете. Специално за една фирма в която работих, негативните мнения се припокриват с това което видях там.

# 18 116
С теб нали се разбрахме вече, че си с ковид за втори път? Пускай си пср и почвай ковид лечение, че положението може да стане "бау"...
Аз с какво съм, ще стане ясно до 2-3 дни. Но пак не разбрах какво ти е мнението за повторно заразения баща на жената, която писа по-горе.

# 18 117
  • в кукувиче гнездо
Аз с какво съм, ще стане ясно до 2-3 дни. Но пак не разбрах какво ти е мнението за повторно заразения баща на жената, която писа по-горе.
Много ти благодаря, че така държиш на мнението ми. Ето какво мисля - че единият път може да е бил фалшиво положителен. А може и да не е бил. Това не променя мнението ми, че повторното заразяване е доста рядко срещано /изключвам бг мама/. А при теб защо чак след три дни ще се разбере? Да не стане само късно...

# 18 118
kirasirav, съжалявам че си в това положение, и болничен не можеш да вземеш Sad  Бързо да оздравяваш!!! А търсиш ли друга работа? Щото сегашната никак не е полезна и здравословна за работника, предполагам и извънреден труд ви карат, без заплащане, естествено

# 18 119
Тези неща са си ежедневие. Иначе се надявах да излеза в чужбина, но при сегашната ситуация не става.

Общи условия

Активация на акаунт