Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 298 856
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 18 405
А защо тази смърт се причислява на ваксината?
Нали имаше упрек към мен, че тези хора, които споменах, че са получили тромбоза/инфаркт/инсулт, може просто да са били болни/100 кила и да няма връзка с боледуването им от КОВИД.
Защо ваксината да има?

# 18 406
Защото за човешкия ум близкото по време се счита за близко по смисъл.

# 18 407
Не, Дева, аз не я приписвам на ваксината. Просто смятам, че трябва да се провери дали е свързана или не с нея, да се проверят хубаво всякакви такива случаи, да се установи със сигурност, че не е и да ни кажат - направили сме достатъчно проучвания, бодете смело, всичко е ток.
Все пак знаем случаи за ваксини, които в дългосрочен план са се оказали по-вредни, отколкото полезни. А тази ваксина е буквално на месеци със силно съкратени срокове на производство. И в момента се събират сведения за нейните възможни странични ефекти. Просто казвам, че като се съберат и кажат, че е доказано безопасна, отивам и бода веднага Grinning

# 18 408
Съгласна съм, че трябва да се провери всичко.
Но съмнителната партида е вече сложена и беше излишен този обрат сега.

# 18 409
А защо тази смърт се причислява на ваксината?
Нали имаше упрек към мен, че тези хора, които споменах, че са получили тромбоза/инфаркт/инсулт, може просто да са били болни/100 кила и да няма връзка с боледуването им от КОВИД.
Защо ваксината да има?

Именно. Ако хората, които изпаднаха в конспиративни състояния бяха прочели внимателно съобщението, щяха да разберат, че:
1. Жената е страдала от сериозно сърдечно-съдово заболяване от поне 16 години и е била подложена на оперативна интервенция в миналото;
2. Страдала е от сериозно наднормено тегло.
В такива случаи, човек е рисков по всяко време от фатален сърдечно-съдов инцидент, с или без ваксина.

# 18 410
  • Другата България
Не, Дева, аз не я приписвам на ваксината. Просто смятам, че трябва да се провери дали е свързана или не с нея, да се проверят хубаво всякакви такива случаи, да се установи със сигурност, че не е и да ни кажат - направили сме достатъчно проучвания, бодете смело, всичко е ток.
Все пак знаем случаи за ваксини, които в дългосрочен план са се оказали по-вредни, отколкото полезни. А тази ваксина е буквално на месеци със силно съкратени срокове на производство. И в момента се събират сведения за нейните възможни странични ефекти. Просто казвам, че като се съберат и кажат, че е доказано безопасна, отивам и бода веднага Grinning
Ще има да почакаш в такъв случай.
Нали знаеш колко време нормално траят клиничните проучвания за останалите ваксини?
Сега фирмите просто си ги направиха върху милиони много набързо, и това отново нищо не доказва.
Убеждавам се, че за майка си взех правилно решение да не ѝ поставям АЗ.
Кардиологът, с когото говорих, беше против АЗ за нея, а няма сериозно сърдечно заболяване, хипертоничка е.

# 18 411
Минавам само да кажа, че по инфо от лекари британският щам започвал с хрема. Това е важно да се знае, защото досегашният уж не беше придружен с хрема.

ММ беше вчера на местния кризисен щаб и там докторите споменали.

# 18 412
Не знам дали има общо с конспирации или няма, но ни убеждаваха, че хората със заболявания е желателно първи да тичат да се ваксинират, понеже ковидът бил опасен за тях. Сега пък, а чакайте малко, жената е имала заболявания - едва ли не, нормално да умре. Последно?

# 18 413
  • София
Последно е на когото каквото му е изгодно.
Мир на праха ѝ.

# 18 414
Не знам дали има общо с конспирации или няма, но ни убеждаваха, че хората със заболявания е желателно първи да тичат да се ваксинират, понеже ковидът бил опасен за тях. Сега пък, а чакайте малко, жената е имала заболявания - едва ли не, нормално да умре. Последно?
Последно се гледа ефекта върху групата след ваксинирането. Например драстичното спадане на хоспитализации и смъртни случаи от ковид сред най-рисковите групи в UK след ваксинирането им. Иначе е ясно, че все на някой с рискови заболявания няма да му понесе ваксината, което важи и се е случвало за всички видове ваксини.

# 18 415
  • пустинята Гоби
Хремата отдавна е симптом на корона вируса. Колежката, която го кара ноември имаше страшна хрема.

# 18 416

Кой е казал, че е нормално да умре?
Даже не знам някой да очаква да умре, понеже се е ваксинирал.
Последно, не е доказано дали изобщо ваксината има отношение към смъртта.
И не е добре да се настройват хората против ваксините.

# 18 417
  • Другата България
Минавам само да кажа, че по инфо от лекари британският щам започвал с хрема. Това е важно да се знае, защото досегашният уж не беше придружен с хрема.

ММ беше вчера на местния кризисен щаб и там докторите споменали.
А има ли друг изобщо в момента?
И откъде по ягодите може да разбереш кой точно щам те е налазил?

# 18 418
Здравейте, искам да попитам тези от вас, които СА приемали Ивермектин , получилили ли са някакви странични ефекти и какви. Свекър ми е с температура вече 10 дни, очевидно постоянна, защото непрекъснато се поти и преоблича, днес вече виждам че не е никак добре. Отказва категорично всякакво лечение, смята че ако влезе в болница ще го "уморят". Отказва да пие лекарства и какъвто и да е вид антибиотик. Отказва да отиде на лекар, какво остава за тест или рентген. Няма да анализирам ситуацията....той не се отнася добре с хората, които се опитват да му помогнат. И няма да се впускам в подробности, въпроса ми е конкретен, тъй като днес купих ивермектин и му дадох едната доза. По-точно му казах, че това е лекарство, което може би ще облекчи състоянието му.....Оставих му го на масата. Предполагам, че ще го изпие.
Чудя се дали аз също мога да го пия ако нещо усетя или евентуално профилактично. контактите ми са сведени с него до ПОД минимума за част от секундата, с маска и ръкавици. Все  пак..ме е страх. Днес във ветеринарната аптека ми казаха че и тримата лекари там го пият веднъж седмично, от момента, в който единия се разболява по-тежко и след двата антибиотика на 10-ти ден взема дозата и подобрението е доста бързо...може и да е съвпадение, но все пак...
Може и на ЛС за да не спамим, да ми пишете тези от вас които са го приемали, имали ли са проблем и обратното - ефект. В англия мое близко семейство го прие от първия ден на симптомите  трикратно 1-ви,3-ти и 9-ти ден и единственото остана загуба на обоняние, без усложнения..

# 18 419

Кой е казал, че е нормално да умре?
Даже не знам някой да очаква да умре, понеже се е ваксинирал.
Последно, не е доказано дали изобщо ваксината има отношение към смъртта.
И не е добре да се настройват хората против ваксините.

Може да е било нормално да умре, ако ваксината е била капката, преляла чашата на един болен и крехък човек.
Затова не бива да се насажда страх и ужас и да се проповядва, че ваксините решават всички проблеми сега, веднага, за всеки и завинаги. И че предпазват от смърт задължително, като че ли пък всеки ще хване ковид,  което кара всеки да се ваксинира, без да отчита или лекарят (егати) да отчита рисковете.

Пийте го тоя ивермектин, помага.

Общи условия

Активация на акаунт