Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 294 894
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 19 020
Имаше 2 потребители, които писаха за такава температура. Говори утре с ЛЛ.

Повече от 2 са. Поне десетина потребители са докладвали за изведнъж появила се ниска температура под 36 (при нормална над 36).

Хора, боли ме за Бургас... Pensive Ситуацията там изглежда много зле.

# 19 021
  • пустинята Гоби
Тя къде не е зле? Малко закъсняха с този локдаун ми се струва. Вчера имаше анкета за нагласите на родителите за евенуално затваряне на училищата за всички. 90% бяха за присъствено обучение. Малко се почувствах като луда, че съм много притеснена за децата си и твърдо за ДО на малките ученици.

# 19 022
Аз вече казах, но пак да попитам. Малката с такава ниска температура, червено гърло обилна хрема и закашляне. След два дни темп. се повиши за два дни и беше 37,5 -38. Един отрицателен и един положителен антигенен тест от аптека. Каката след 4 дни абсолютно същата картинка. Два теста от аптеката - отрицателни. Аз през това време само с главоболие и болка в гърлото при преглъщане. Тест - отрицателен. Стоим си у дома, не излизаме никъде.
Тъй като искам да се ваксинирам (ако не сме го изкаралали сега) се чудя как да постъпя. Ако отида до лаборатория за количествен тест на IgM IgG дали ще мога да си отговоря на въпросите? Ден на първи симптом при малката 07.03 - неделя.

# 19 023
Няма да можеш да си отговориш на въпросите. Трябва да мине поне месец за да провериш за антитела.

# 19 024
Няма да можеш да си отговориш на въпросите. Трябва да мине поне месец за да провериш за антитела.
Аз от прочетеното в нета мислех, че поне тези IgM ще се активират при теста.За другите знам, че е много рано.

# 19 025
Ами не чети като те натоварва.
И ти идва "в повече".
Защо си го причинявате, да се натоварвате умишлено?
Не ме "натоварва".
Идва ми малко в повече това предписване на медикаменти и поставяне на диагнози по форуми,иначи ми е интересен форумът като цяло.

# 19 026
  • Варна
Тя къде не е зле? Малко закъсняха с този локдаун ми се струва. Вчера имаше анкета за нагласите на родителите за евенуално затваряне на училищата за всички. 90% бяха за присъствено обучение. Малко се почувствах като луда, че съм много притеснена за децата си и твърдо за ДО на малките ученици.
E, във Варна казаха добре сме още, имаме да гоним Бургас. Дотогава никакво затягане на мерките Imp
И аз съм на мнение, че закъсняха и локалният подход е голяма глупост в момента. Какви рекорди още гоним не знам.

# 19 027
  • Сф
Ами не чети като те натоварва.
И ти идва "в повече".
Защо си го причинявате, да се натоварвате умишлено?
Не ме "натоварва".
Идва ми малко в повече това предписване на медикаменти и поставяне на диагнози по форуми,иначи ми е интересен форумът като цяло.
Хората се съветват и преценяват, кое да вземат предвид.Елементарно е! Вие се включихте да кажете,че на вас ви е минало без лекарства? .Ами чудесно! Може да си четете пак , иначе не виждам полза от включването с укори към хората тук.Сайта е за инфо и взаимопомощ, не дали на вас ви харесва или не.

# 19 028
  • София
Toskana аз съм в същото положение, мъжа ми е с по-изразени симптоми и с 1 отрицателен тест от аптеката, обмислям аз да си направя тест за антитела поне да видя дали ще се позитивира нещо да знам как да действам за ваксина. Имахме час за 15.03 , но нали се отмениха..

# 19 029
Според мен, не бързайте за ваксиниране. Да мине локдауна, който предстои, и тогава.

# 19 030
Аз от прочетеното в нета мислех, че поне тези IgM ще се активират при теста.За другите знам, че е много рано.
При моя мъж тествахме igM на 9 ден от първи симптоми, но беше отрицателна стойността. По този показател не можахме да се ориентираме дали е Ковид.  След месец имаше антитела igG, което доказа, че е карал болестта.
Моята щерка е болна в момента. В неделя вечер леко е потекъл носа и дискомфорт в гърлото. В понеделник късен следобед вдигна 38,4, вчера около 37- 37.5, днес 36.9.
Леко кашля от хремата , която явно се стича назад. Бърз антигенен тест отрицателен. Но не му вярвам. Лекувам я за Ковид. Витамини, противовирусно, добавки, чай. Според личната е Ковид.

Допълвам се- нашата лична каза без витамин С. , ивермектин каза да не давам на дъщерята( 15г) , за възрастни можело. Антибиотик на първи - втори ден не е желателно. Каза да следя състоянието и ако има нещо притеснително да звъня.

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 16:52 от Elea Lea

# 19 031
  • пустинята Гоби
Точно в тази тема почти всички споделят, че лекар е изписал лечението, което се извършва след позитивен тест за корона вирус. Идва някой и заявява, че му е дошло в повече да чете за медикаменти и поставяне на диагнози по форум. Кой е неадекватния в случая?

# 19 032
  • София
То пък едно лечение.... Всичко се води хранителна добавка, без аспирина, но и той е от лекарствата без рецепта и се препоръчва профикатично и без корона над определена възраст. Поне по мое наблюдение, малко са тези с антибиотиците, а и са предписани от лекар.

# 19 033
Имаше 2 потребители, които писаха за такава температура. Говори утре с ЛЛ.

Повече от 2 са. Поне десетина потребители са докладвали за изведнъж появила се ниска температура под 36 (при нормална над 36).

Хора, боли ме за Бургас... Pensive Ситуацията там изглежда много зле.
Положението е страшно, всички отделения са пълни с ковид-болни. И всеки е минимум на кислород...

# 19 034
Здравейте, след ковид AZ ваксина (отпреди около 4 седмици) днес си направих тест за антитела IgG + IgM с надеждата, че ще имам антитела. Резултатът  е 0.08  при референции от 0 до 1. Права ли съм да го тълкувам като отрицателен ?
Благодаря Ви много предварително.

Общи условия

Активация на акаунт