Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 294 955
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 19 035
Може ли някой да ми каже какво ще рече този резултат

# 19 036
И на двете резултатите са отрицателни.

# 19 037
И двата последни резултата са отрицателни, няма антитела.

# 19 038
  • Варна
Отрицателни са и двата теста... За първия е много странна ситуацията според мен Confused

# 19 039
  • в кукувиче гнездо
Ами, щов не е направена втората доза на АЗ не е ли нормално? Нали има защита чак две седмици след втората игла?

# 19 040
Аз бях питала за ниската температура. И днес продължаваме да имаме под 36. На мен ми се струва странно, даже започнах да се плаша, че не е нормално, но явно не сме единствените. Аз миналата седмица един ден бях с 37,5, мъжът ми няколко дни беше с по-висока, а детето 3 дни с до 38,5...И сега всички с под 36 Disappointed

# 19 041
Не, не е нормално. Обикновно между 2рата и 3тата седмица след първата доза се забелязва сериозно покачване на анти-телата.

Според мен първият тест е сбъркан/неадекватен. Бих направил друг - този в Рамус на Abbott за IgG количествен.

# 19 042
Този, според мен, е в процес на покачване. Повтори след 2-3 седмици пак. Има ли симптоми?

# 19 043
Здравейте, след ковид AZ ваксина (отпреди около 4 седмици) днес си направих тест за антитела IgG + IgM с надеждата, че ще имам антитела. Резултатът  е 0.08  при референции от 0 до 1. Права ли съм да го тълкувам като отрицателен ?
Благодаря Ви много предварително.
Кой резултат е 0,08 - IgG или IgM ?

# 19 044
Този, според мен, е в процес на покачване. Повтори след 2-3 седмици пак. Има ли симптоми?
Не. Това са резултатите на малката ми дъщеря. Аз изкарах Ковид края на октомври. Имам антитела, още декември си правих тест. Мъжа ми нямаше симптоми, няма и антитела. Сега решихме да направим на децата заради обстановката с новия щам. Голямата има голямо количество 149 при норма до 12. Малката е с този резултат. Мъжа ми пак няма никакви.

# 19 045
Интересно... Освен да повторите теста, за да видите дали ще има раздвижване, или да пуснете количествения на Рамус? Иначе ще си останете с гадаенето. Изолация между членовете от семейството имало ли е?

# 19 046
  • София
Моя близка изкара нещо с гърло и сополи, пср отрицателен, с авирон и антибиотик мина ( тя няма и сливици, застраховаха се) . Дали е било ковид или не, официално не. Авирон не й навреди. Изненадах се, че вече го има. Чудя се дали да си купя профилактично да имаме, да не изчезне пак.
Но аз съм с алергии, почнаха вече, ако за всеки път като ми се запуши носа или кихна пия нещо, вече няма да имам дроб.
Прочетох че сте с алергии и само исках да кажа за моя допир с Авирона. Аз съм със сенна хрема. Преди години само от 1 таблетка Авирон ми се поду лицето и естествено се озовах в спешния. Просто имайте го впредвид, въпреки че не разбрах вашата алергия.

# 19 047
Здравейте, след ковид AZ ваксина (отпреди около 4 седмици) днес си направих тест за антитела IgG + IgM с надеждата, че ще имам антитела. Резултатът  е 0.08  при референции от 0 до 1. Права ли съм да го тълкувам като отрицателен ?
Някои тестове не отчитали антитела от ваксина, а само от пребуледуване. Може би трябва да направите друг вид тест.

# 19 048
  • София
Аз бях питала за ниската температура. И днес продължаваме да имаме под 36. На мен ми се струва странно, даже започнах да се плаша, че не е нормално, но явно не сме единствените. Аз миналата седмица един ден бях с 37,5, мъжът ми няколко дни беше с по-висока, а детето 3 дни с до 38,5...И сега всички с под 36 Disappointed

Аз и детето бяхме с ниска температура. 34,4. На който казах, всеки ми препоръча нов термометър. Забелязах тогава, че бяхме леко обезводнени,наблегнах на онези соли при обезводняване, няколко дни по късно нещата се оправиха.

# 19 049
Здравейте, след ковид AZ ваксина (отпреди около 4 седмици) днес си направих тест за антитела IgG + IgM с надеждата, че ще имам антитела. Резултатът  е 0.08  при референции от 0 до 1. Права ли съм да го тълкувам като отрицателен ?
Някои тестове не отчитали антитела от ваксина, а само от пребуледуване. Може би трябва да направите друг вид тест.

На въпроса, кой показател точно е 0.08 - отговаря за двата; Изследването е само на един ред (а не две различни) :

Група Показател   Вид материал       Резултат   Измерителна единица   Референтна област   Метод
Вирусология
SARS-CoV-2-Ab / IgG, IgM /   S        0.08       COI    0 - 1     ECLIA

Благодаря Ви, и аз самата чух подобни коментари от приятели, но никой не можа да ме ориентира какъв е този вид, за след ваксина. Поздрави !

Общи условия

Активация на акаунт