Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 294 450
  • 50 335
  •   2
Отговори
# 19 125
Не искам да внасям излишна паника,но туко що на майка ми и казаха,че един нейн колега е починал и то точно след ваксиниране.
По скоро по случайност се е случило да го ваксинират точно преди да почине.
Важно е да се знае че изключително често инфаркти и инсулти се случват абсолютно внезапно.
Мой приятел получи инсулт на 32 докато си четеше нещо на компютъра в домът си. Не е имал никакви оплаквания преди това.
Дядо ми почина внезапно от инфаркт на 65 години, без да се е оплаквал от неразположения преди това.
Приятел на 50 години почина от инфаркт, докато си вдига ключовете, които изтървал на земята. Пред очите на друг общ приятел се случва.
Девер ми на 50 години с инфаркт на работа. Чувствал се е добре преди това.
Брат на баба ми с първи инфаркт на 35 години и още 2 в последствие.
Никой не е застрахован и всичко става много бързо и внезапно за съжаление Confused
Ако се беше случило тези хора да ги ваксинират за нещо предишния ден, сигурно пак някой щеше да скочи че ваксините са виновни.
Ако ваксините все пак имат някаква връзка, знаем че случаите се проучват и мисля че скоро ще се изясни.

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 12:20 от geizer

# 19 126
На 61 е човекът. С Астра Зенека се е ваксинирал. Буквално 1-2 дена след това се е почувствал зле. След още два дена са го вкарали в болница и точно седмица след това почина.

# 19 127
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Явно хората масово се заразяват по тези "зелени коридори"

# 19 128
На мен не ми е ясно. Не виждам информация от какво е починал.
Но принципно да, човек може да се зарази и докато чака за ваксина. Вирусът по хората ходи все пак и всеки един непредпазлив контакт може да е рисков.

# 19 129
Но принципно да, човек може да се зарази и докато чака за ваксина. Вирусът по хората ходи все пак и всеки един непредпазлив контакт може да е рисков.
Придружаващи заболявания доколкото ми е ясно не е имал. Майка ми вчера говори с него по телефона и каза,че едвам е говорил, не е могъл да диша. Бил е на кислород.

# 19 130
  • пустинята Гоби
А с каква симптоматика е влязъл в болницата?

# 19 131
Придружаващи заболявания доколкото ми е ясно не е имал. Майка ми вчера говори с него по телефона и каза,че едвам е говорил, не е могъл да диша. Бил е на кислород.

С положителен тест за ковид ли е бил?

# 19 132
До колкото знам температура, отпадналост и задух. Вкус и мирис е имал.
Да, бил е + тест за Ковид.

# 19 133
Даа, вероятно е бил с Ковид или най малкото с друго сериозно белодробно заболяване.
За мен е изключено да е от ваксина. Тя не съдържа вирус, който да го зарази, камо ли да причини такива поражения по дробовете.
Или е бил вече заразен по време на ваксинацията, или в денят на ваксината най късно, понеже все пак минават няколко дни до поява на симптоми.
Жалко за човека. Лека му пръст Cry

# 19 134
  • ту тук, ту там
Ами починал е от ковид, не от ваксината.

# 19 135
Ами явно е бил вече болен,когато се е ваксинирал, но тук идва въпросът  дали това,че се е ваксинирал болен е влошило нещата.

# 19 136
Тъжното е че ако се беше опазил още съвсем малко...Confused
Разпространението е много голямо. Направо е ужас.

Има наистина теория, че ваксинирането по време на боледуване може да има обратен ефект. Но нито е разумно решение да се спре ваксинацията, нито има сигурен тест който би отчел преди симптомите. А реално някой може да се зарази и в първите дни след ваксина и ефекта да е същия.
Просто не трябваше да се допуска такова разпространение на вируса. Направо е мазало Confused

# 19 137
До колкото знам температура, отпадналост и задух. Вкус и мирис е имал.
Да, бил е + тест за Ковид.
И каква е ролята на ваксината в случая? Най-вероятно се е заразил още преди нея.
Само не твърдете, че ваксината го е заразила, защото е смехотворно.

# 19 138
За втори път в темата се публикува пост с "не искам да ви плаша, но... някой умря от ваксина". Следва поднасяне на информацията на час по лъжичка и накрая компютри били, не компоти. Модераторите, нещо? Това си е всяване на паника, не ли?

# 19 139
Ако реша да правя снимка на бял дроб  на детето( 15г), за наше спокойствие, къде бихте ме насочили за такава?
Знам за Софиямед( някакъв комбиниран преглед, кръвна картина, снимка, консултация с пулмолог).
Къде може на друго място?

Общи условия

Активация на акаунт