Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 292 477
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 20 205
  • в страната на чудесата
Да да зная. Исках да съм сигурна з какво говорите.,,

# 20 206
А има ли някой,който след 14 ден си е направил тест и е излязал отново положителен?

# 20 207
А има ли някой,който след 14 ден си е направил тест и е излязал отново положителен?
Доста хора познавам такива.
При първата вълна това беше изискване за края на всяка карантина.

# 20 208
  • в кукувиче гнездо
Моя близка приятелка, лекар, изкара тежко вируса декември. От тогава си следи антителата непрекъснато, защото започна да давa дежурства в ковид отделението На Токуда. Според нея антителата й се увеличават, активират се при тази всекиднрвна среща с вируса. Масово лекарите са или изкарали вируса, или ваксинирани. Някак си, на този фон, да се чудиш, излизайки от 14 дневен ковид, дали утре пак ще се заразиш е меко казано абсурдно. А това, че двама дето спят в едно легло с различни щамове, може да си ги разменят е вече налудничаво.

# 20 209
  • Варна
Съпруга ми е към края на карантината и надявам се на заболяването. След стартирането на кортикостероидите вече няма температура, при втората снимка се установи, че няма пневмония. Продължава обаче нощното изпотяване, мислите ли че ще отшуми и на какъв страничен ефект от ковид 19 може да се дължи?

# 20 210
Аз да попитам дали след 10 дни от първата снимка на белите дробове е удачно да си направя втора или е рано?

# 20 211
Моля някой да помогне... Свекърът ми е с ковид, от бърза помощ не могат да го вдигнат за да тръгне към болница, защото вече не стои на крака. Тръгнаха си...Какво да направя има ли линейки със санитари?

# 20 212
След отрицателен бърз антигенен тест, но все още с лека кашлица, дали човек е все още заразен?
Минали дни от първи симптоми 18, а от положителен тест 14 дни?

# 20 213
  • в джунглата
Моля някой да помогне... Свекърът ми е с ковид, от бърза помощ не могат да го вдигнат, защото вече не стои на крака. Тръгнаха си...Какво да направя има ли линейки със санитари?

И при нас беше така, но ние помагахме и носихме. Все пак имат колички.

# 20 214
Някой който е правил ПСР скоро в Рамус. Вчера е правен теста към 10. До 24 часа нямаше нищо в колоните за резултат. Тази сутрин пише негативен. Това ли е резултата или ще има още допълнения. Няма стойности. Помня, че преди се коментираше как в началото хората си разчитат грешно резултата като отрицателен и след това го променят на положителен.

# 20 215
Има частни линейки със санитари и дори кислород. Например ЕНА.

# 20 216
как рязчитате този резултат?Антитела нямам,ясно,но това 0,5 дали все пак означава среща някога с вируса?Едва ли но аз да си питам Wink

# 20 217
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Моля някой да помогне... Свекърът ми е с ковид, от бърза помощ не могат да го вдигнат за да тръгне към болница, защото вече не стои на крака. Тръгнаха си...Какво да направя има ли линейки със санитари?

Има частни линейки, потърсете в интернет и звъннете да попитате

# 20 218
как рязчитате този резултат?Антитела нямам,ясно,но това 0,5 дали все пак означава среща някога с вируса?Едва ли но аз да си питам Wink
Не.
Над 50 означава "среща с вируса".

# 20 219
В София има частни линейки, би трябвало да имат носили и това да не е проблем. Потърсете постовете на Kalinka, тя е дала телефоните на някои от тях.

Общи условия

Активация на акаунт