Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 292 220
  • 50 335
  •   2
Отговори
# 20 220
Здравейте момичета!
Вчера си пуснах тест за антитела. Два месеца след първи симптом. Колебая се за ваксина и дали резултата е добър.

# 20 221
Много добър резултат.

Дънди, как сте? Hug

Розичка, потенето бавно отшумява.

# 20 222
Благодаря ти, Deva!

# 20 223
И аз още нощно време се изпотявам леко, въпреки че като цяло не съм се потила, а ми е 26ти ден от първия симптом. Странното е, че все още имам усещането, че имам Т, нямам.

# 20 224
  • в джунглата
Много добър резултат.

Дънди, как сте? Hug

Розичка, потенето бавно отшумява.

Благодаря Дева, мисля че сме малко по-добре и аз майка която е в болница. Кашлям, но пулса поспадна, което много ме радва мисля че е добър "белег".Много съм притеснена да не се обърка нещо. Вече се чудя дали изобщо двустранна пневмония може да се излекува с орални АБ, без венозни в болница....  Незнам.

На този вирус не трябва да му се има доверие, вчера приятел в болница беше добре, днес вече ГО НЯМА.

# 20 225
Здравейте.
Днес съм с болки в цялото тяло, освен в гърба, какво си ме боли от 4 месеца. Очните ябълки при движение на очите също ме нолят. Освен това пулса ми е 110 и температурата, 37,4. ММ купи от аптеката антигенен тест, който излезе  отрицателен. Пих Тайлол ход, малко по- добре съм. ЛЛ каза да започвам Авирон рапит и в понеделник да направя ПСР.
Страх ме е само с антивирусния препарат, като се има предвид, че преди 4 месеца като бях болна изпих 3 антибиотика и имах 10 дена температура, и в крайна сметка се оказа после на скенер, че съм изкарала пневмония.
Уж имах 2700 антитела януари...
Има ли друг случай в темата с повторно заразяване?

# 20 226
  • пустинята Гоби
Защо мислите, че е ковид, може да е друг вирус?

# 20 227
То сега има ли други вируси, всичко е Ковид.

# 20 228
  • пустинята Гоби
Не е вярно, синът ми боледува от друг вирус преди дни.

# 20 229
Бихте ли споделили симптомите и как се лекува?
Аз започнах Авирона, че темп вече е 37,7.

# 20 230
За разлика от преди месец, вече има парагрипни вируси. И аз мислех, че всичко е ковид, но явно има лека промяна.
https://grippe.gateway.bg/lab.php

# 20 231
Не мисля, че е ковид, най-вероятно е друго вирусно. Аз миналото лято се тръшнах с някакъв летен вирус, мислих, че е Ковид, но не беше. Наистина не всичко е коронавирус, другите вируси си ги има също.

# 20 232
  • пустинята Гоби
Бихте ли споделили симптомите и как се лекува?
Аз започнах Авирона, че темп вече е 37,7.
С Авирон го лекувах и аз, защото са му го изписвали и при други вируси, плюс витамини и чайове. Реално не знаех дали не е ковид, защото не го е карал. На 3-4 ден направих домашен тест и беше отрицателен. Ние не се заразихме и отхвърлих ковид. Симптоматиката беше - първи ден покашляне, болки в гърлото, съвсем леко повишаване на температурата (37 С), след това се включиха много гъсти секрети от носа, с леко покашляне. Цяла седмица беше сополив и подкашляше предимно сутрин, иначе беше в прекрасна кондиция.

# 20 233
Аз се притеснявам по- скоро от това, че скенерът преди 2 седмици показа, че просветляват дискретно изразени огнища тип матово стъкло и диагнозата беше - данни за развитие на атипична вирусна пневмония- стадии на резорбция. И това е след 4 месеца, колко се възстановява тоя дроб?
И ако се насложи нещо към тези налични все още огнища тип матови стъкла, дали няма пак да премине в пневмония...

# 20 234
  • в джунглата
Здравейте.
Днес съм с болки в цялото тяло, освен в гърба, какво си ме боли от 4 месеца. Очните ябълки при движение на очите също ме нолят. Освен това пулса ми е 110 и температурата, 37,4. ММ купи от аптеката антигенен тест, който излезе  отрицателен. Пих Тайлол ход, малко по- добре съм. ЛЛ каза да започвам Авирон рапит и в понеделник да направя ПСР.
Страх ме е само с антивирусния препарат, като се има предвид, че преди 4 месеца като бях болна изпих 3 антибиотика и имах 10 дена температура, и в крайна сметка се оказа после на скенер, че съм изкарала пневмония.
Уж имах 2700 антитела януари...
Има ли друг случай в темата с повторно заразяване?

Нормално е пулса да е 110 като имате повишена температура, щом няма други сърдечни проблеми не е е чак толкова, аз лично се шашкам но си имам и други сърдечни нещица.  
Хора много имах доверие на Авирон рапида , но към момента и аз и още двама само ни загуби времето след края на 5 ия ден да сме с пневмонии. Та мисълта ми е, че при друг вирус ще помогне, но при Ковид, едва ли!  Това не означава, че не трябва да се пробва, то не може направо да се впускаме на АБ- не е правилно!
Успех и дано се повлие!

Колко струва скенер, кой го разчита? Обикновена ренг .снимка вече е 50-60лв при нас!

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 13:47 от дънди

Общи условия

Активация на акаунт