Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 288 659
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 20 370
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Здравейте.
Снощи след Парацетамол  и обилно изпотяване, изведнъж ми просветна и станах нов човек- температура спадна на 36,5 , пулса падна на 85, тялото не ме болеше вече. Много странно беше. През деня толкова много ме болеше кръста, ръцете и краката, че не усещах болката в гърба, която ми се появи след Ковид. Сега си ме боли само гърба, както преди. Какво беше това, което премина през мен...добре, че беше за бързо и не започнах антибиотика. Утре ще си направя ПСР за всеки случай. Дали пък Авирона подейства така бързо. От него обаче имам стомашни неразположения, но не са ми проблем и ще си го довърша по схемата.
Пожелавам на всички болни бързо оздравяване, а на останалите- да сте здрави Heart Eyes

Разстройство може да има и от вируса, по принцип тялото така най- добре се чисти от вирусите

# 20 371
Здравейте!

При мен вирусът премина много леко за 2-3 дни и единственият симптом, който остана е загуба на обоняние и вкус, но и той се възстановява.

Майка ми е на 57 и го изкара малко по-тежко и остана лесна умора и отпадналост почти 2 седмици, има ли го при други ? Няма придружаващи заболявания.

# 20 372
Умора и отпадналост за 2 седмици е съвсем нормално.

# 20 373
  • София
Здравейте отново,
Както си и мислех ММ е с Ковид след направен ПСР, значи антигенните тестове са пълни боклуци дори и направени в лаборатория. Сега няколко дни ще пие Аспирин, витамини и Авирон,  дано му мине бързо. Мен ЛЛ ме посъветва щом нямам симптоми да не пускам ПСР, тъпото е, че си кашлях, че имам рефлукс и сега като се притесних се разкашлях, ама че тъпотия покрай този вирус и паниката е голяма, поне при мен. Дано да го минем леко....

# 20 374
И аз се водя преболедувала от 19-ти.
Също съм с отпадналост или не знам как да го опиша - не се чувствам в кондиция, разконцентрирана съм, боли ме главата, гади като при паник атака. Надявам се скоро да премине и това.

# 20 375
Ще премине.
Дайте си време.

# 20 376
Също съм с отпадналост или не знам как да го опиша - не се чувствам в кондиция, разконцентрирана съм, боли ме главата, гади като при паник атака. Надявам се скоро да премине и това.
И аз съм така. От 26.03 съм отрицателна и преболедувала. От тази сутрин ме болят мускули, но може и да е мускулна треска от вчера дето се пързаляхме със сина ми. Иначе ми е отпаднало, тъжно и притеснено да не се е върнал или да е забравил да си отиде вируса.

# 20 377
Ей!
Стягайте се, стига вече с тези депресивни настроения! Пролет е!

# 20 378
  • Буркина Фасо
добре де , до сега нямали ли сте отпадналост през годините ? - т.н. пролетна умора.
мен всяка година по 2 пъти ме хваща.
тоя вирус ви е побъркал Smiley

# 20 379
Скрит текст:
Здравейте.
Снощи след Парацетамол  и обилно изпотяване, изведнъж ми просветна и станах нов човек- температура спадна на 36,5 , пулса падна на 85, тялото не ме болеше вече. Много странно беше. През деня толкова много ме болеше кръста, ръцете и краката, че не усещах болката в гърба, която ми се появи след Ковид. Сега си ме боли само гърба, както преди. Какво беше това, което премина през мен...добре, че беше за бързо и не започнах антибиотика. Утре ще си направя ПСР за всеки случай.
Дали пък Авирона подейства така бързо. От него обаче имам стомашни неразположения, но не са ми проблем и ще си го довърша по схемата.
Пожелавам на всички болни бързо оздравяване, а на останалите- да сте здрави Heart Eyes

Разстройство може да има и от вируса, по принцип тялото така най- добре се чисти от вирусите
Разстройство има, защото както всеки вирус Ковид засяга ударно лигавиците, носна, дихателна, чревна, очна! Повечето Корона вируси са със стомашни проблеми, конкретния също.

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 20:38 от mimi.7299

# 20 380
  • София
Здравейте отново,
Както си и мислех ММ е с Ковид след направен ПСР, значи антигенните тестове са пълни боклуци дори и направени в лаборатория. Сега няколко дни ще пие Аспирин, витамини и Авирон,  дано му мине бързо. Мен ЛЛ ме посъветва щом нямам симптоми да не пускам ПСР, тъпото е, че си кашлях, че имам рефлукс и сега като се притесних се разкашлях, ама че тъпотия покрай този вирус и паниката е голяма, поне при мен. Дано да го минем леко....

Има и доста обратни случаи - отрицателе PCR, положителен антигенен, при по-късно със сигурност доказан Ковид с количествен тест за антитела, при това при тестване  в една и съща лаборатория.
Загубихме близък с отрицателен PCR, сметнаха, че е ентеровирус  - получи инфаркт на 10тия ден от симптомите.

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 20:36 от xxxxxx

# 20 381
добре де , до сега нямали ли сте отпадналост през годините ? - т.н. пролетна умора.
мен всяка година по 2 пъти ме хваща.
тоя вирус ви е побъркал Smiley

Имала съм, но с гадене и сърцебиене си е "новост на пазара" както се казва Smile

# 20 382
  • София
И аз нещо не им вярвам на антигенните.

# 20 383
И аз съм така. От 26.03 съм отрицателна и преболедувала. От тази сутрин ме болят мускули, но може и да е мускулна треска от вчера дето се пързаляхме със сина ми. Иначе ми е отпаднало, тъжно и притеснено да не се е върнал или да е забравил да си отиде вируса.
Как така отрицателена..?
Тест си си прави и показа, че си изчистена от вируса?
Питам, за да събера и иаз кураж и надежда, че може да съм отрицателна на 14 ти ден:)

# 20 384
Здравейте! Колко време продължава тази температура при ковид? 14 ден ми е вече и почвам да се отчайвам.

Общи условия

Активация на акаунт