Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 341 163
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 22 170
Saudade, аз всъщност ти отговорих, че опцията ви май е частна болница. А, защо не искате частна болница? Щом ще си плащате...? Не е ли по-добре и по-бързо в частна болница?

# 22 171
Някой от изкаралите ковид, има ли тежест и леко затруднено дишане на моменти, дори без физическо усилие. Сатурацията уж ми е добра, 96-97
На мен ми е 4 седмица от + пср, нямам други оплаквания, като цяло... Пия еликвис за завишен  д димер...
Трябва ли нещо друго да изследвам...

# 22 172
За здравно неосигурения - преди година беше безплатно, това се коментираше масово, когато се прибраха болни гастарбайтери. Не вярвам сега да е променено. Но това е само за Ковид.

# 22 173
Човекът просто няма пари нито за частна болница, нито да си плати осигуровките, колкото и да е неприятна истината.
Amy nka, явно съм те разбрала грешно, извинявай. Не става въпрос за столицата. Няколко дни го мотаят от 2 места, без да изписват каквито и да е лекарства (само течен аналгин), прави и няколко снимки, днес изведнъж се оказа, че спешно трябва да влезе в болница. Ще видим. Благодаря за мненията.

# 22 174
  • София
Има ли от изкаралите вируса поява на много голям апетит , имам чувството , че е вълчи глад или може би организма си наваксва !

# 22 175
  • Ланкър, планините Овнерог
При спешни случаи, доколкото знам, са длъжни да окажат помощ и след това вече си търсят евентуално плащане. Не само за Ковид.

# 22 176
Има ли от изкаралите вируса поява на много голям апетит , имам чувството , че е вълчи глад или може би организма си наваксва !
Ако сте пили или пиете дексаметазон или медрол, от там е.

# 22 177
Ами, "братята" какво ги правят без осигуровки? Приемат ли ги веднъж през СПО, ще ги лекуват. Нали за това се трупат пред СПО. Значи, може би това е опцията. Ако състоянието е спешно, ще го приемат през Спешното и без осигуровки. В СПО вече зависи как ще го определят, може би.

# 22 178
Мъжът ми си направи тест на първия ден със симптоми- вдигна Т и ПСР-а излезна положителен. Беше пуснал кръвни, които бяха в норма. Никой не му беше казал да си изследва за ковид обичайните изследвания.
Понеже ме питахте колко са му били част от изследванията ги прикачам.
Фиброгена беше в норма , а IL-6 леко извън норма.
Скрит текст:

# 22 179
Тук са дадени телефони за София
https://srzi.bg/bg/kontakti Миналата вечер, когато мислехме да отидем до Пирогов, ММ звънна на първия тел. за КВ и остави съобщение на гласова поща - имена и че излиза до Пирогов.
Като се обадиха от РЗИ за карантина, ни казаха този телефон. Но виждам, че имат още няколко.

# 22 180
  • София
И аз си пих Аспирин от самото начало на разболяването, но d-dimer ми беше 5 пъти над нормата след края на карантината. Не са ми сменяли Аспирина, само добавих Натаспин и Фиброзим, седмица по-късно ми беше спаднал до 3 пъти над нормата, а сега ми е 2 пъти над нормата, но вече спада значително по-бавно. Нямам никакви други показатели в отклонение, CRP ми беше под 1. Вдъхновена от разни разкази за пневмонии без никаква кашлица и симптоми, днес си направих и рентген на бял дроб за всеки случай, но всичко е перфектно.

# 22 181
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Което трябва да значи, че аспиринът си е свършил работата

# 22 182
На мен всичко друго ми беше в норма, само Д Димер беше много зле.
Но било опасно, ако тромбоцитите са високи.
Моите не бяха, нито Феритин.

# 22 183
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Феритина е желязото

# 22 184

Има го в пакета след КОВИД, при някои е много висок.

Общи условия

Активация на акаунт