Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 341 338
  • 50 335
  •   2
Отговори
# 22 200
Здравейте, отново аз с отрицателните тестове.
С пневмония съм, сатурацията ми е 92 и пия трети антибиотик. Търся пулмолог работещ със здравната каса. Ще съм благодарна ако ми дадете връзка с такъв. За София става дума.

Дано ви е полезно.
https://superdoc.bg/lekari?sort=3&specialty_id=15&region_id=23&nzok=1

Специално за този лекар,първо съфорумката да се разрови в отзивите. Не става ясно кой точно преглежда, това е групова практика и невинаги тя е там,а другите не са пулмолози.Аз също се залетях да си запазя час.  При нея все седи надпис- свободен час утре,8.00 ч.  Само като предупреждение го пиша. Или да се провери по телефон.
Не предлагам точно този лекар, просто филтрирах тези, които работят по Здравна каса. Всеки може да прочете коментарите и да избере. Успех!

# 22 201
Месец след първи симптоми - от три дни вдигам кръвно. До преди това си бях ок, споделих и тук, ще го пиша на променливото време. Днес обаче се притесних, защото мина ли 90 долна граница, не се чувствам добре. Следобед се успокоиха нещата, надявам се да е инцидентно.
Бъдете здрави!

# 22 202
  • Sofia
Свободни места в Ковид отделение има в Мбал Свети Наум, София. В момента съм тук, приета днес сутринта с установена плевмония.

# 22 203
  • При семейството си
Свободни места в Ковид отделение има в Мбал Свети Наум, София. В момента съм тук, приета днес сутринта с установена плевмония.

И там ли има Ковид отделение, не знаех. В другите болници няма места или?

# 22 204
  • Sofia

Да, за съм е Ковид отделението в момента.

# 22 205
То вече на нездрав смях ме избива: днес - всички болници са за ковид. След време всички с функциите на "Св. Наум" ли ще са?

# 22 206
  • При семейството си
То вече на нездрав смях ме избива: днес - всички болници са за ковид. След време всички с функциите на "Св. Наум" ли ще са?

Да, да, най-вероятно нещо такова ще стане.

# 22 207
Че кое отделение на 4ти км става за Ковид и там има ли изобщо пулмолози?
И в ортопедията на Горна Баня май има Ковид отделение.

Иланг, дано само подобрение да имате оттук нататък . Точно за втори аб щях да питам заради високото црп и неутрофили.

Бързо подобрение и пълно оздравяване на всички болнички!

Аз днес излизах малко (16ден) и стълбите до 4тия етаж на връщане ме изтормозиха.

Днес четох, че по предварителни изследвания помпите за астма влияели положително.

# 22 208
  • Sofia
Свободни места

От Спешна помощ, след препоръка за хоспитслизация при ясно изразени хропове се оказа, че свободни места има в Свети Наум........и да действително има. В цялото Ковид отделение сме 9 човека. Има свободни стаи и легла в момента.

# 22 209
Аз пък днес бях контактна, за около десет минути в кола...уж съм го изкарала, имам тест с антитела от декември, та да видим сега повтаря ли или не? Cry

# 22 210
Lady, а лекари? И бързо да оздравяваш!

# 22 211
Мими, и мм го кара края на ноември, а сега е контактен с нас. Пусна веднага антитела да видим какво е останало, но не можем да сравним, защото старите са по стария метод на Рамус. По новия има около 500 при граница 50 и защитен титър над 1050. Треперя още да не развие наново, защото според мен ние бяхме с британския щам. Детето се зарази от съвсем кратък контакт минути някакви, докато излезем, и после навън.

# 22 212
  • Mediterraneo
Аз пък днес бях контактна, за около десет минути в кола...уж съм го изкарала, имам тест с антитела от декември, та да видим сега повтаря ли или не? Cry

Не бяхте ли с маски в колата? По испанския протокол не се водиш пряк контакт, ако не си прекарал повече от 15 минути без маска в кола заедно с позитивен Simple Smile Надявам се да ти се размине!

# 22 213

Не бяхте ли с маски в колата? По испанския протокол не се водиш пряк контакт, ако не си прекарал повече от 15 минути без маска в кола заедно с позитивен Simple Smile Надявам се да ти се размине!
С маски бяхме...текстилни, в един от редките случаи когато ползвам немедицинска. Нека ми е за урок, ако се размина никога повече няма да нося такава. Мерси Тарти, дано ми се размине.

# 22 214
  • Sofia
Lady, а лекари? И бързо да оздравяваш!
Благодаря, за лекари още нямам идея...т.е да ли има пулмолог. Но на обяд ми направиха снимка и казаха, че е установена пневмония и кръвните изследвания не са лоши🤔....Но утре ще поискам да си ги видя и да науча нещо по конкретно. Веднага ме сложиха на система и т.н. В момента се чувствам определено по добре и гадната деряща кашлица е една малка идея по лека.

Общи условия

Активация на акаунт