Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 341 067
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 22 215
  • Пловдив

Иланг, дано само подобрение да имате оттук нататък . Точно за втори аб щях да питам заради високото црп и неутрофили.

Тя изписа втори АБ преди да види изследванията, но тя ми ги назначи. Назначи и вит Ц, каза че е пропуск.
Сега каза, че 14 дни трябва да продължи това антибиотично лечение - да следим температура, сатурация, задух, кръвно, да продължим с кислорода.

# 22 216
  • При семейството си
Иланг, гледайте, по възможност, да не се залежи съвсем баба ви, че става още по-трудно възстановяването.

# 22 217
Мъжът ми си направи тест на първия ден със симптоми- вдигна Т и ПСР-а излезна положителен. Беше пуснал кръвни, които бяха в норма. Никой не му беше казал да си изследва за ковид обичайните изследвания.
Понеже ме питахте колко са му били част от изследванията ги прикачам.
Фиброгена беше в норма , а IL-6 леко извън норма.
Скрит текст:
Тези резултати май не са много в норма...

# 22 218
  • София
Мими, за кураж да ти кажа. Два пъти бях контактна след като изкарах Ковида. Единият път с мъжа ми, вторият - рамо до рамо седях до човек изкарал вируса, ни след ден-два цъфна с положителен тест. Аз не се заразих. Но и вече имах една ваксина АЗ, де.

# 22 219
Мими, за кураж да ти кажа. Два пъти бях контактна след като изкарах Ковида. Единият път с мъжа ми, вторият - рамо до рамо седях до човек изкарал вируса, ни след ден-два цъфна с положителен тест. Аз не се заразих. Но и вече имах една ваксина АЗ, де.
Страшно ми е притеснено, но вече няма връщане назад, ще става, каквото ще става...дано имам късмет!
Може и да се замисля и аз за ваксина...ако съм прескочила сега.

# 22 220
Иланг, много се радвам за баба ти! Стискам палци да се възстанови бързо! Радвам се много и че сте намерили лекар, който е протегнал ръка в момент, в който се чувстваш в безизходица. Знам какво значи и не мога да опиша с думи колко съм благодарна на лекаря, който се занимава с нашите! Този човек направи много повече, отколкото се очакваше Heart

# 22 221
Мими, пий ивермектин, ако искаш.

# 22 222
Мими, пий ивермектин, ако искаш.
Май не искам... а имам от къде да си набавя. Wink Човешкия има ли го свободно в аптеките и как се взима?

# 22 223
Браво, Иланг!
Даже не знаех, че има пулмолог в нашето ДКЦ.

# 22 224
Хора, аз пак полудях, а тъкмо се бях успокоила. Баща ми, вече два дни взема една медицинка сестра, която работи в Ковид отделение и я кара при баба ми да й слага системи, че тя има дискова херния и, за да не я вкарваме в болница, й правят вливки в къщи. Въпросната медицинска сестра, понеже го излара в края на януари, вече не слагала маска дори и на работа, а тя работи в Ковид отделение. С баща ми вече два дни се возят в колата заедно по сумати време. Сега треперя като лист! Баща ми уж февруари имаше 2000 антитела по метода на Рамус. Да видим...! Аман от безрасъдство! И без маски се возят в колата!
Бъръльо, този човек, който го е повторило, първият път кога е карал Ковид?

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 09:35 от MilenaBA

# 22 225
Аз имам колега, на който баща му изкара ковид 2 пъти в рамките на 3 месеца. Първият път само той, а 2ят - цялото семейство.
Ако на някой му се чете, това е от една фейсбук група:
https://drive.google.com/file/d/1p7Y8sUic48gO9-J4atdbujCGCBNgPa2C/view

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 00:15 от Dessi*

# 22 226
И сега седя и се чудя, в тези Ковид отделения не е ли задължително всички лекари, сестри и т.н. да са с предпазни средства (маски, костюми, ръкавици). Как така тази сестра не слагала маска в отделението? И ако наистина го позволяват това по болниците, т.е. служителите да не слагат предпазни средства, няма каквп да се чудим защо има толкова много болни!

# 22 227
Не слагат маски защото имат протективен титър антитела, друг е въпросът дали могат да разнасят зараза.

# 22 228
  • Наблизо
Не слагат маски защото имат протективен титър антитела, друг е въпросът дали могат да разнасят зараза.
Могат.Баща ми зарази майка ми,а той е ваксиниран..

# 22 229
Който го открие това, може да получи награда за откриеарелство.
Едно е да си заразен, друго е да си носител и друго е да си го прекарал.

Общи условия

Активация на акаунт