Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 340 799
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 22 485
Поздрави на всички от Диорела! Heart Eyes
Добре е, много бодро звучи по телефона, каза да предам, че е със силен дух, не спира да се шегува, От КС има страшен апетит, качва кг, но това е бял кахър.
Има и приятелка, която е донесла кафе, което е супер, за сметка на липсващата топла вода в болницата, нооо, няма пълно щастие Simple Smile
И това ще мине.
Изследвания и снимка във вторник, евентуално изписване в сряда.
Пожелава здраве на всички и много се зарадва, че я мислим Heart

# 22 486
Поздрави на всички от Диорела! Heart Eyes
Добре е, много бодро звучи по телефона, каза да предам, че е със силен дух, не спира да се шегува, От КС има страшен апетит, качва кг, но това е бял кахър.
Има и приятелка, която е донесла кафе, което е супер, за сметка на липсващата топла вода в болницата, нооо, няма пълно щастие Simple Smile
И това ще мине.
Изследвания и снимка във вторник, евентуално изписване в сряда.
Пожелава здраве на всички и много се зарадва, че я мислим Heart
Много се радвам, дано и съпругът й да е добре!

# 22 487
Съпругът също се подобрява, той не е в болница.

# 22 488
Днес ми е 15 ден от първите симптоми. От няколко дни нямам температура. Лл ни е чул само по телефона. Нали вече мога да отида на лекар. Нали е 14дни картината? Нали няма право да ми откаже преглед ЛЛ?
И моят ЛЛ не ме прегледа след карантината. Никога откакто има ковид, нямам достъп до него.
 От разстояние, извън кабинета дори, само поех болничния лист от сестрата. ЛЛ се е скрил и екипирал, пациентите нямат достъп до него.
Записах си час за пулмолог за преглед и съвети, чрез допълнителното здравно.

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 21:34 от kristinia

# 22 489
Може ли координати на пулмолог в София. Може и на лични.

# 22 490
  • Пловдив
На мен днес ми е ден 11. Снощната хрема както се появи така и изчезна изведнъж  - за 6 ч. общо беше налична.
Днес съм добре, нямам някакви конккретни оплаквания.

Чудя се до кога да пия вит Д, цинк, селен, кверцетин,
Аспирин протект ще си го пия поне месец, защото д-димерът ми беше 0,9.

Някой пие ли омега -3 след ковид?

# 22 491
Някой пие ли омега -3 след ковид?
Да, ние, и по време на Ковида го пихме!

# 22 492
Магнерота си го вземам и аз всеки ден за сърцето. Имам още малко цинкорот, ще го допия. Ще продължим аз и сина ми с аспирина до края на месеца, както и с витамин Д, че слънцето хич го няма.
Бъдете здрави!
Редактирам след поста на Дева - Д димер ми е ок.
И моят е ок, но въпреки това ми казаха да пия разреждащо два месеца след оздравяване.

Всъщност,  Мери Ан, на теб точно тук ти казаха, че трябва да продължиш с антикоагулантите и след това пита лекарката си.

Иланг, омега 3 може да пиеш дълго.
До 14ти може да пиеш всичките и после да решиш кое да намаляваш.
Вит. Д зависи колко си дефицитна. Ние изобщо не сме го спирали от есента.
Селен не е добре да се предозира. Нашият свърши и няма да купувам нов.
Цинкът изчерпва медта и при предозиране сваля имунитета. Аз намалих цинкорота на 1 на ден, по някое време ще го намаля на половин.

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 23:04 от Дъждец

# 22 493
Добър вечер .
Тази вечер ми е много тегава първа през която немога да спя .Носа ми е зверски задушени,вие какви капки ползвахте.Много ми е тогава, дажеэусещам ,че ме обзема паника овреме навреме.

# 22 494
Добър вечер .
Тази вечер ми е много тегава първа през която немога да спя .Носа ми е зверски задушени,вие какви капки ползвахте.Много ми е тогава, дажеэусещам ,че ме обзема паника овреме навреме.
Муконазал

# 22 495
Добър вечер .
Спокойно, Дени, всеки има тежки моменти, ще мине! Дано си по-добре тази сутрин, пиши как сте всички, моля. Аз няма да забравя как една нощ лежах и ми беше толкова зле и тежко, че... Ето, че мина🙂

# 22 496
Добър вечер .
Аз по принцип имам и синузит. Изпробвала съм какво ли не, но винаги ми е помагало капки ксиламетазолин.
В случая у нас имах само ксилогел и свърши работа. Няколко дни бях с доста запушен нос, без хрема.

# 22 497
Гадна вечер едвам дишах от тоя нос ,днес сякаш всичко ми е задръстено със секрети,бучи ми главата.При вас за разтройство какво момогна?Аз пия пробиотик и ентерол.Само половината мина .Това чудо е ужас.Малкия ми син и той се буди плака .Какви са симптомитефза пневмонията?И как вечните този гаден секрет?

# 22 498
.

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 10:07 от elian

# 22 499
Здравейте, пак да питам за тези неутрализиращи антитела. В едни лаборатории дават, че резултатът се счита за положителен над 30%, а в други над 20. В лабораторията, където майка ми се изследва дават над 20%. На майка ми са 23%. Някой има ли повече информация коя минимална граница е реалната?

Общи условия

Активация на акаунт