Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 340 546
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 22 530
  • София
И аз мисля, че атителата се увеличават при среща с вируса. И дори лично за себе си съм решила да не прекалявам с дезинфекциите и пазенето, за да си поддържам висок титър. Може и да греша, но някак ми се вижда логично.

# 22 531
Може би сте прави. Аз съм постоянно вкъщи, не ходя никъде, но те ходят. Обаче сега вече не знам какво да правя оттук нататък. Те ще продължат да излизат, аз вкъщи не мога да се пазя от тях и няма и да се пазя.Не знам как не съм се заразила и аз докато имах все още по-висок титър. А ваксината засега е далечна работа за мен. Обаче болестите ми не са....

# 22 532
  • София
Аз пък не съм сигурна, че синът и съпругът на Ън са се срещали отново с вируса и затова антителата им са се увеличили.
Сестра ми си прави тест края на февруари - показа над 4 пъти повече антитела отколкото имаше 40 дни след боледуването. Тя работи от вкъщи, почти не излиза, пазарува онлайн основно, среща се почти само с нас - преболедували и пазещи се.  Просто при някои хора антителата нарастват дълго време.

# 22 533
  • Другата България
Аз пък не съм сигурна, че синът и съпругът на Ън са се срещали отново с вируса и затова антителата им са се увеличили.
Сестра ми си прави тест края на февруари - показа над 4 пъти повече антитела отколкото имаше 40 дни след боледуването. Тя работи от вкъщи, почти не излиза, пазарува онлайн основно, среща се почти само с нас - преболедували и пазещи се.  Просто при някои хора антителата нарастват дълго време.
Аз също не мисля така.

# 22 534
За мен това със срещата си е чиста глупост.
И при нас с ММ са се увеличили след 5 месеца. След още 5 пак ще се тестваме и ако тогава са намалели ще се ваксинираме.
Никой не е наясно кога и как намаляват.

# 22 535
Маргарита, съболезнования Cry Ужасно се натъжих, не ми се мисли на теб какво ти е... Disappointed Прегръдки

Днес изписват майка ми. Моля се всичко да е приключило и да е прескочила най-страшното. Не мога да се зарадвам още... Дали е добре, дали се е излекувала, дали ще има последствия някакви, може ли да ходи, заслабнала ли е, има ли сили Confused

# 22 536
Днес в новините в дира пише че лекарка от спешна помощ Стара Загора е починала от повторно заразяване. Та не е като да не се е срещала с вируса.

# 22 537

Оф, може и така да е....при някои хора нарастват с времето, при други обаче намаляват. Аз отново съм с късата клечка. Но няма какво да се чудя. Болна съм от разни болести, които са на 100 хиляди един, такъв карък съм Sad
Най-много ме отчая това, че няма да ходя сигурно скоро на лекар. Ще ме е страх. А ваксината ми се вижда мираж, дори да има. Я ми позволи гастрото, я не. охххххх

# 22 538
  • Другата България
Днес в новините в дира пише че лекарка от спешна помощ Стара Загора е починала от повторно заразяване. Та не е като да не се е срещала с вируса.
Свиленград.
СП Свиленград.
Никой не отрича повторното заразяване, пък било то и засега рядко срещано.
Въпросът е друг тук, но ние все пак предполагаме, няма как да сме сигурни.

# 22 539
Тези пък се спукаха да пишат глупости та да всяват паника!
От Свиленград е но работеше дълги година в Атина.

# 22 540
  • София
Мери, то и повечето лекари не са на ясно. Следват протоколи, но е толкова индивидуално. Сега ГПтата трябва да се доказват, защото би трябвало да имат наблюдение над пациентите си.

# 22 541
  • София
Антителата далеч не са единствената защита на организма. Покрай мен има доста хора, които вече нямат антитела, изкараха го през есента, но и сега не се заразяват при контакт.
Най-опасна е първата среща. След това вече има имунна памет, вирусът няма да изчезне, неминуемо ще се срещнете пак.

# 22 542
  • Другата България
Мери, то и повечето лекари не са на ясно. Следват протоколи, но е толкова индивидуално. Сега ГПтата трябва да се доказват, защото би трябвало да имат наблюдение над пациентите си.
Именно. Това казвам.
Лекари не са наясно, лаици обаче са.
Толкова са комплицирани нещата, зависят от толкова много допълнителни фактори и здравен статус, придружаващи заболявания, организъм на човек, наследствена обремененост....наистина много.
И това, че на Пена ѝ е помогнал витамин С /образно казано/, далеч не значи, че на Ганчо също ще помогне, напротив - може да му навреди.
Пена може да сподели какво е пила, каква дозировка, но не и да каже на Ганчо - пий и ти. Според мен.
Защото от самолечение също починаха хора, защото наистина това тук се чете от много притеснени и препатили болни и близки на болни, и е много лесно да се вземе погрешно решение за лечение.
Това казвам, и винаги това съм казвала.
Все пак темата се чете и от лекари - отново препоръчвам Лейка, когато има възможност винаги отговаря.

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 15:58 от Не се сърди, човече

# 22 543
Ден 10 от теста и болница на ММ сатурацията 78-82 както е нот стоп на кислород и в носа и с маска. Поне няма Т вече 😔
Отчаяно ми е, и трябва да лъжа свекърите и нашите, че се подобрява. Но ще се борим!
 Маргарита съболезнования 😔
Темата е много полезна и със споделянето за лекарства и изследвания и със съпричясността!
Аз все още поддържам от време навреме Т, АБ ми свърши, но петък ще ходя на тест /от работа ни искат само след отлицятелен/ ако е ок ще пусна изследвания, друг АБ изписан по тел. няма да пия.

# 22 544
  • Другата България
Антителата далеч не са единствената защита на организма. Покрай мен има доста хора, които вече нямат антитела, изкараха го през есента, но и сега не се заразяват при контакт.
Най-опасна е първата среща. След това вече има имунна памет, вирусът няма да изчезне, неминуемо ще се срещнете пак.
И аз това съм чела, и са ми казвали.
Благодаря ти за включването, къде изчезна?
Включвай се по-често тук. Полезна си.

Маргарита, съболезнования Cry Ужасно се натъжих, не ми се мисли на теб какво ти е... Disappointed Прегръдки

Днес изписват майка ми. Моля се всичко да е приключило и да е прескочила най-страшното. Не мога да се зарадвам още... Дали е добре, дали се е излекувала, дали ще има последствия някакви, може ли да ходи, заслабнала ли е, има ли сили Confused
Успя ли да се съгласи за антикоагулантите?
Радвам се, че я изписват.

Общи условия

Активация на акаунт