Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 340 546
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 22 515
  • Наблизо
От колко време е така? Добре е към 7мия ден да прави скенер,а кръвните колкото се може по-рано.

# 22 516
  • София
Веднага.

# 22 517
не смея да се похваля. Вече нямам хрипове и днес ми е последният ден от антибиотика (9ти ден от трети антибиотик) сатурацията също ми е много добра 97. Като цяло ми е доста отпаднало, но вече се чувствам добре.

Пожелавам бързо оздравяване на всички и без усложнения след вируса.

Маргарита, моите съболезнования. Heart бъдете силни.

# 22 518
  • Наблизо
Браво,Сол!Само така!Кой ден ти е от симптоми?

# 22 519
Съболезнования Маргарита.
Моята лекърка ме призова за регент.Трябва ли да изискан и кръвни изследвания

# 22 520
Съболезнования!
Светъл път на майка ви!

И аз похвалвам рекомфорт за разстройство. Преди това изпих две дози лактакер стоп без ефект.
Следобед съм при лл. Ще пиша какво ми е казал.
Впечатляващо е, че има лични лекари, които си викат хората за снимка и като цяло са в процеса.

# 22 521
  • Другата България
Маргарита, съболезнования! Hug
И на мен най-големия страх ми беше за майка ми, за себе си някак бях сигурна, че ще го преборя, за нея треперех много.

# 22 522
Маргарита, много съжалявам! Светъл да е пътят на майка ви!  С майките ни си отива част от нас, лично преживяно...

# 22 523
Много съжалявам за загубилите близки!
Мир на праха им.

Някой дали е ползвал частните линкейки от https://lineika.bg/ или може да ми препоръча за Пловдив такива?

Скрит текст:
На болните да оздравяват!
Да кажете Диорела, когато се прибере вече вкъщи.

# 22 524
Съболезнования, Маргарита...Sad
Много тъжно и страшно, уж се подобряват някои, а после рязък срив. Sad

Диорела ще я търся довечера, че през деня има лекари и манипулации.
Тя вчера каза да ви предам, че нейната Търновска корона е по-силна и ще пребори другата корона. Heart

# 22 525
Маргарита, съболезнования. Светъл да е пътят ѝ към вечността. Hands Pray

# 22 526
Здравейте!
Реших да ви попитам да коментирате резултатите ни от вторичен тест за антитела, защото аз съм малко объркана.
Преболедувахме всички през октомври миналата година. На първия тест през януари синът ми имаше 21, аз 29,6, а мъжът ми 163. Сега, след 6 месеца си направихме втори тест. Синът ми има 45, мъжът ми 227, а аз 15, тоест в сивата зона съм. Само моите са намалели. Не знам какво да мисля, защо така?........Аз взимам имуносупресор- имуран, и си помислих, че заради това са намалели, но всъщност съм го взимала винаги, бях го спряла само за 10 дни, докато боледувах, така че едва ли е това причината.
Не знам какво да мисля. Сега ще ме е страх да отида в болницата на лекар, а трябва да ида този месец или началото на другия най-късно. Много се разстроих от този резултат... Sad Най-вече заради невъзможността да ходя на контролни прегледи вече.

# 22 527
Явно те са имали и втора среща, но не са се разболяли, за щастие не са те заразили.

# 22 528
Явно те са имали и втора среща, но не са се разболяли, за щастие не са те заразили.
Това ли мислиш, че е причината техните антитела да растат, а моите да намаляват?

# 22 529
Да, това мисля.
По принцип намаляват, за твоите е ясно, дори без имуносупресори щяха да намалеят.

Общи условия

Активация на акаунт