Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 339 523
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 23 370
Аз съм с главоболие, съвсем нетипично за мен. Изключително рядко ме боли глава. Кръвното ми варира. Което също е нетипично. По принцип е около 110/70, сега ми е към 130/80. Вчера пък беше 105/55.
Не съм имала хрема по време на КОВИД, но изгубих обоняние, което и досега не е в ред. Вече 5 месеца.

# 23 371
Бях писала за съпруга на моя служителка- един месец престой в болницата.
 Днес тя ходи да говори с лекарите. Казаха, че психически е сринат и няма причина да не се оправя, а той отказва да се храни, да пие вода, да говори.  Уговорили се да го изпишат утре.
Изписаха го днес-мъртъв.
Получил спазъм.

# 23 372
# 23 373
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
В Болницата ги смазват психически хората
дори здравите хора

Съжалявам за генерализацията, но е факт

# 23 374
Е, мен не са ме смазали психически в болницата, отношението беше професионално и много добро. Но вирусът е гаден, човек се чувства зле. И се притеснява, разбира се, всекидневно чувайки за починали хора.

# 23 375
 Днес тя ходи да говори с лекарите. Казаха, че психически е сринат и няма причина да не се оправя, а той отказва да се храни, да пие вода, да говори.  Уговорили се да го изпишат утре.
Изписаха го днес-мъртъв.
Получил спазъм.

Психически сринат? Човекът си е бил болен, накрая е починал. Много тъжна история.

# 23 376
Ами и организацията им е лоша. Обади се колежка, която следваше да е "вързана" за кислороден апарат. Каза, че е излязла в коридора, защото вече  от 2 ч. не изнасят съседката й по легло - починала. Как да не се срине. Това не е работа на лекари или сестри (за да се оправдае с натоварване), а на санитар/ка.

# 23 377
  • София
 Днес тя ходи да говори с лекарите. Казаха, че психически е сринат и няма причина да не се оправя, а той отказва да се храни, да пие вода, да говори.  Уговорили се да го изпишат утре.
Изписаха го днес-мъртъв.
Получил спазъм.

Психически сринат? Човекът си е бил болен, накрая е починал. Много тъжна история.

Ами явно и психиката е допринесла не само вируса. Иначе е ясно, че е болен иначе нямаше да иде в болница.

# 23 378
Аз съм с главоболие, съвсем нетипично за мен. Изключително рядко ме боли глава. Кръвното ми варира. Което също е нетипично. По принцип е около 110/70, сега ми е към 130/80. Вчера пък беше 105/55.
Не съм имала хрема по време на КОВИД, но изгубих обоняние, което и досега не е в ред. Вече 5 месеца.
Вчера и аз установих, че не ми е на 100% все още възстановено. Мен ме боли в челото.

# 23 379
У нас не се счита за важно.
Нищо не ти обясняват и по- тревожните хора, направо се побъркват
и се сриват бързо, след което се предават

# 23 380
Скрит текст:
Изписаха го днес-мъртъв.
Получил спазъм.

Ами явно и психиката е допринесла не само вируса. Иначе е ясно, че е болен иначе нямаше да иде в болница.

Голяма част от болните от ковид, особено тези, които са били хоспитализирани страдат от подобни проблеми. При първия SARS дори години след това.

Цитат
Казаха, че психически е сринат и няма причина да не се оправя

Ами това май не е съвсем вярно. Бързали са да го изпишат, въпреки че очевидно човекът не е бил добре и то не само психически.

# 23 381
Има много нередности в този случай, но ще ги спестя, защото ще ме изтрият.

# 23 382
Аз съм свидетел как ти тръскат там някаква храна, която първо не е позволена при заболяването, заради което лежиш и второ, човекът нямаше сили да си повдигне ръката, камо ли да се храни сам...

И нали- да се оправя

# 23 383
Че е лошо отношението към болните в нашите болници едва ли някой спори.
Но за конкретния случай не е било само това, а основно е заболяването.
Все пак човекът не е бил изписан.

# 23 384
  • София
Точно сутринта гледах по Нова сигнал от зрител, който е преболедувал и е снимал условията в болницата - бях меко казано потресена, честно дори незнам и в доста по-западнали страни от нашата дали съществува такова нещо.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10225206872140248&id=1274180728

Общи условия

Активация на акаунт