Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 292 464
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 23 430
Ружа,Някъде бях чела, че ако антителата са под 80, е добре да се постави ваксина.

Моя приятелка беше с 84, не е била болна, идея няма кога е прекарала ковид. От ноември не съм се срещала с нея и моите са 0.00. А тя все твърдеше, че се пази, не е болна и не трябва дасе притеснявам да се срещаме.

# 23 431
Здравейте! До колко са достоверни бързите тестове от аптеката с проба от гърлото? От вчера имам неразположение, нищо притеснително и по принцип не бих обърнала внимание, главно отпадналост. Вчера направих тест от аптеката и беше отрицателен. Чудя се дали има смисъл да го повтарям с проба от носа?

# 23 432
Първо се разболя баба ми, която е 70г. и не беше никак добре около 1 седмица, но го преболедува. След това се разболях аз, толкова зле не съм се чуствала при никоя друга болест, настинка, грип. Болеше ме кожата, целият гръб, температура, главата, имах и хрема, благодарение, на която изгубих обуняние. Всичко продължи около десет дни. Но мой много близък приятел на 31г. здрав мъж, без други заболявание го изкара изключително тежко, беше в болница на кислород околи две седмици и въпреки, че минаха 2 месеца все още не може да се възстанови напълно. Колкото за ваксините, имам приятелка на 54г. която си сложи ваксина на Астра Зенека март края и следствие от ваксината ръката и се наду и оттече ужасно много.

# 23 433
Здравейте! До колко са достоверни бързите тестове от аптеката с проба от гърлото? От вчера имам неразположение, нищо притеснително и по принцип не бих обърнала внимание, главно отпадналост. Вчера направих тест от аптеката и беше отрицателен. Чудя се дали има смисъл да го повтарям с проба от носа?
Моят антиген тест вкъщи беше положителен. След дни се разболя и ММ. Прави три антигени и няха отрицателени. Абсолютно съм сигурна, че беше ковит и при него.

# 23 434
От Бърза помощ изпращат болния на личен лекар за терапия, той отказва преглед и препраща да търсят пулмолог, какъвто естествено няма как да намерят веднага, а идват празници. На спешния кабинет е направен бърз тест, който е излязъл отрицателен. Сега накъде?
Жената е от 2 седмици на Левокса и отхрачващи, без втори антибиотик, без КС. Вчера е изпила последния антибиотик, но отпада все повече; не вдига температура. Във Варна сме.

# 23 435
От Бърза помощ изпращат болния на личен лекар за терапия, той отказва преглед и препраща да търсят пулмолог, какъвто естествено няма как да намерят веднага, а идват празници. На спешния кабинет е направен бърз тест, който е излязъл отрицателен. Сега накъде?
Жената е от 2 седмици на Левокса и отхрачващи, без втори антибиотик, без КС. Вчера е изпила последния антибиотик, но отпада все повече; не вдига температура. Във Варна сме.
Търсите пулмолог на частно.

# 23 436
Личният лекар да си свърши работата. Аман. Настоявайте. Негово задължение е. Поне едно направление за рентген да даде.

# 23 437
Явно я е страх да изпише терапия и да води лечението оттук насетне. Направления даде сутринта за пулмолог, но без час не можем да намерим такъв, който да я види в рамките на деня. Дори като направим рентгена нали пак някой трябва да изпише лечение, КОЙ... никой не иска, място не мога да си намеря от яд и безсилие ......

# 23 438
  • Deutschland/HE
Иланг-иланг се беше консултирала с пулмолог в една платформа и  после намери човек за телефонна консултация.
За кой град става дума?

# 23 439
Иланг-иланг се беше консултирала с пулмолог в една платформа и  после намери човек за телефонна консултация.
За кой град става дума?
Варна.

# 23 440
Явно я е страх да изпише терапия и да води лечението оттук насетне. Направления даде сутринта за пулмолог, но без час не можем да намерим такъв, който да я види в рамките на деня. Дори като направим рентгена нали пак някой трябва да изпише лечение, КОЙ... никой не иска, място не мога да си намеря от яд и безсилие ......

Често използвам Хале. Не знам дали е добър, но вижте какъв лекар намерих във Варна:
https://app.healee.com/m/?desktop#found-verified-doctor

# 23 441
Консултирайте се с пулмолог в Heаleе. Качвате рентген, изследвания, лечение досега....  В случай, че не намерите кой да прегледа жената. Майка ми и брат ми дистанционно ги лекува ЛЛ, личният преглед е лукс, за съжаление. Майка оздравя и без КК, брат ми пи. И по 4 АБ, докато не влезе в норма ЦРП-то.
Сатурация мерите ли?

# 23 442
  • Другата България
На частно потърсете.
Също е вариант.

# 23 443
Моят антиген тест с гърлен секрет от аптеката е положителен. Направен е на гладно и жадно на ден 5 след започване на кашлица и температура, но три-четири дни преди кашлицата започнаха болки в ушите така че реално е на 8 ден от първите симптоми на разболяване. На 7я ден от теста правих снимка - двустранна пневмония.
В нашия случай вирусът дойде от мъжа ми на 100% сигурно, но неговият антиген тест от аптеката беше отрицателен. Той го направи на 10 ден от неговия първи симптом и кара много по-леко от мен.

# 23 444
Хора, няма часове, разбирате ли. Звъня по клиниките наред и най-ранните възможни часове са в дните около 10.05, дори за 20.05 ми предложиха ... Никой не е назначавал изследвания, личната също отказва, за да знаем какво да пуснем. Рентген е ясен, но оттам нататък.
Затова питам, ако някой има идея как да се свържем с мед. лице. Healee е краен вариант, не знам как да ги убедя да следват лечение, изписано онлайн, те са със старото мислене. Но все пак ще го имам предвид, благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт