Стига вече с тези нападки кой какво е писал.
Трябва да се подкрепяме, не да се заяждаме. Притеснявам се, че не оздравявам и имам нужда да "изслушам" всеки в темата. Достатъчно съм голяма да преценя какво да правя със споделената информация.
Прекрасно си го написала, Рори. Точно същото си мислех тези дни, четейки темата. Не мога да разбера нападки към човек, който споделя през какви изпитания е минал и дава насоки и разяснения с цел да е полезен с иниформация. Също и призиви от рода на "Стига си плашил/а". Хората просто споделят личните си и на техни близки преживявания и изводите, които са си направили и които с нищо не задължават никого. Никой се е дошъл да ни плаши.
По-плашещо ще е да не знаем какво се случва.
Благодарение на тази тема, аз мисля, че ако се сблъскам с вируса, ще съм поне донякъде подготвена поне с информация.
Писах преди месец да попитам нещо конкретно, след което безброй разбирачи почнаха да ми обясняват какво да пия и какво не.
Не влизам да се заяждам, просто отблъсквате хора, които имат нижда от помощ на момента с вашите километрични разсъждения на всяка страница.
happy1, а не допусна ли, че тези хора, които иронично наричаш "разбирачи" са проявили съчувствие и са искали да ти бъдат от полза със съветите си? Може да не са знаели отговора на конкретния ти въпрос, но са искали да помогнат все пак с насоки. Хем си питала нещо в темата, хем се дразниш, че си получила много съвети. Или очакваш, че темата е само за въпроси и кратки телеграфни конкретни отговори?
Лека бременност ти желая и много щастие!
На всички болни пожелавам бързо и напълно възстановяване!