Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 310 802
  • 50 335
  •   3
Отговори
# 26 550
Моля ви,препоръчайте добра лаборатория в София за антитела. Ако може да работи и в събота.
Казаха ми, че в големите болници ги носели някъде, и не било достатъчно достоверно, иначе ми е най-лесно да го направя при тях.

Аз съм пускал в Рамус три пъти. Миналата година август - имах 0,1 (при реф. 1,4). После направих тест след като преболедувах през ноември - имах 3,2 (при реф. 1,4). Последно пуснах около 6 седмици след втора доза ваксина - имах около 17000 (при реф. 50).

Накратко - всички числа бяха логични предвид здравната ми история. Даже не успяха да ми перфорират вена, което иначе се случва редовно. Резултатите излязоха в същия ден и в трите случая. Доволен съм.

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 23:31 от Hope4C

# 26 551
  • При семейството си
Да в болница е.
Това, което писах не се отнася за него, а за трима млади мъже, които са имали ковид в мартенската вълна, скоро бяха на контрол.
Диорела, триптофановият път участва в пост-ковид синдрома, вкл. късните чревни прояви. А витамин В6 е връзката му с хомоцистеина

Интересно кой ги събра постовете ти.
Както и да е,
Приемаме, че просто това ти е начин на изразяване, поднасяне на информация.

# 26 552
Не е болка за умиране. Случва се.
    И аз се изказвам неподготвена на моменти, когато не съм прочела внимателно предишни постове. Хора сме.

# 26 553
  • в страната на чудесата
Да в болница е.
Това, което писах не се отнася за него, а за трима млади мъже, които са имали ковид в мартенската вълна, скоро бяха на контрол.
Диорела, триптофановият път участва в пост-ковид синдрома, вкл. късните чревни прояви. А витамин В6 е връзката му с хомоцистеина

Интересно кой ги събра постовете ти.
Както и да е,
Приемаме, че просто това ти е начин на изразяване, поднасяне на информация.
Нова мисъл нов ред.
Simple Smile
Съжалявам, Елпис, че си се объркала, но съм написала и преди това.
Пожелавам ви хубав уикенд!

# 26 554
Кога беше добре да се пуснат контролни изследвания?

# 26 555
Прочетох за момиченце на 2 години и половина, Белослава, което е получило сърдечен арест както е играло на площадката. Оказва се безсимптомен Ковид, който е поразил белите дрибове и сърцето. Ужасно се натъжих. Възможно ли е така да удари децата??

https://tvn.bg/malkata-beloslava-se-nuzhda-ot-pari-za-lechenie/

# 26 556
  • София
Да, възможно е. Слава Богу, много рядко се случва. Познавам бегло майката на 16 годишното момиче, което изкара 4 месеца в Пирогов в кома след Ковид с инсулт, отказали органи и т.н. Бях като парализирана, щом разбрах за случая и че е на човече, чиито снимки съм гледала във ФБ.

# 26 557
  • София
При всяка болест има единични случаи, при които нещата са съвсем зле. Важното е какво е натрупването на тези единични случаи и дали в един момент придобиват статистическа значимост. Поне все още за масата деца не е особено опасен. Проблемът е с възрастните, а не с децата.

# 26 558
  • в страната на чудесата
Проблем е за всички Анди.

# 26 559
Изследването установява, че ваксинираните граждани имат сходно по количество наличие на вируса като неваксинираните, което сочи, че за разлика от другите варианти, ваксинираните хора, инфектирани с Делта варианта, могат да предават вируса.

https://m.dir.bg/dnes/svyat/3-4-ot-zarazenite-v-masachuzets-sa-b … nicheniya-v-sasht

С момента съм  на морето, тук мерки няма, навсякъде е препълнено.
Как не разбраха тези хора, че ако не спазват мерките горките ни деца пак почти цяла година ще са ДО, пак нищо няма да работи … крайна сметка от всеки един зависи , какво е това желание да се бутат

# 26 560
Това вече за 118 път се пише, Кира
Темата не е за ваксините.

# 26 561
A някой има ли познат, който се е заразил повторно?

# 26 562
A някой има ли познат, който се е заразил повторно?
Щерката, сигурно е за вписване в учебниците. Декември беше 14 дни с температура, силно главоболие, повръщане един ден, положителни два антигенни теста. Точно след 6 месеца, юни със суха кашлица, тежест в гърдите, темпратура няколко дни, много силни болки в гърлото. Отново два положителни антигенни теста. Лечение с противовирусни препарати като за ковид. Направихме бърз тест за антитела и такива липсваха. На 17 юли отново с температура за няколко дни, влажна кашлица, след това загуба на вкус и обоняние. Този път само един тест за антитела и има такива. Вече ми писна и даже антигенен не сме правили. Предполагам, че си циркулират и други вируси.

# 26 563
Добре е поне, че минава леко.

# 26 564
Първите два с противовирусно лечение, третия само със сироп за кашлица.

Общи условия

Активация на акаунт