Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 310 427
  • 50 335
  •   2
Отговори
# 26 805
А антикоагуланти/антиагреганти пиеш ли?

# 26 806
Пия още аспирин протект, антистенокардин, защото по принцип си имам проблеми със сърцето. И това е.

# 26 807
Откъде купувате аспирин протект?
Пия още аспирин протект, антистенокардин, защото по принцип си имам проблеми със сърцето. И това е.

# 26 808
По аптеките сега има някакъв български вариант само.

# 26 809
  • на пистата
Такъв продават сега по аптеките.Баща ми пие и му взимам редовно.

# 26 810
До септември ще е затруднен вносът на аспирин. Не смогвали с производството.

# 26 811
Преди години, като дете имах вирусна пневмония, нито кашлях, нито ме болеше гърлото, нито имах хрема. Единствено имах висока температура. Сега с ковид имах двустранна пневмония, много малко кашлях и температурата ми стигаше до 37.8. Но имах и лек задух, много лесно се изморявах, все ми се лежеше. Но вече  5 месеца след ковид още кашлям. Мъжът ми не кашляше, само имаше много висока температура, която трудно се повлияваше от лекарства. С двустранна пневмония беше. В болницата имаше хора без кашлица и бе температура, но с пневмонии. Има нещо, което, като дете ми беше направило впечатление при пневмонията, което и сега се беше проявило. Това е, че когато вдишвах дълбоко усещах болка или тежест в гърдите. Също не можех да вдишам хубаво дълбоко и да задържам дъха си. Това е симптом, че нещо не е наред. Сатурацията при Ковид ми беше 94-95. В седнало положение се мери. В легнало е по-ниска. Следи се сатурацията да не пада под 91-92. Двустранната пневмония ми беше под 25 %, на мъжа  ми също. Аз имах леки остатъци от нея месец след излекуването, но ми казаха, че ще се изчистят с времето. Един съвет  към тези, които не са боледували. 6-7 дни след разболяването от Ковид, ако симптомите не отшумяват, трябва да си направите скенер, там се виждат матовите участъци най-добре. И колкото по-рано се вземат мерки, толкова по-добре.

# 26 812
6-7 дни е съвсем нормално да имаш симптоми. Дори и леки, не отминават бързо.

# 26 813
Рувексин купувам, 325мг американския стандарт за терапевтична доза ацетил салицилова киселина. Покрай ковида и цялата история научих, че обикновено заразата не идва сама а в комплект с други вируси и бактерии които се "кооперират" ... всяка гад помага на другата, природата е жестока и ще ни тества по всеки начин.

# 26 814
  • в страната на чудесата
Рувексин купувам, 325мг американския стандарт за терапевтична доза ацетил салицилова киселина. Покрай ковида и цялата история научих, че обикновено заразата не идва сама а в комплект с други вируси и бактерии които се "кооперират" ... всяка гад помага на другата, природата е жестока и ще ни тества по всеки начин.
Нали не го пиеш всеки ден?

# 26 815
Направо се чудя как лесно се разпространява невежеството и колко много усилия трябват, за да се повярва на научно обяснение.
Какви са тези химически пневмонии в тема за вирус, какви са тези снимки, на които ще излезе пневмония, но реално няма да я има и само притеснения ще се предизвикат?!?! 
И постковид симптомите и те се дължат не на вируса, а на стреса?!
В приятелския ми кръг наскоро си правихме малка статистика - няколко деца, които изкараха вируса безсимптомно или с леки симптоми, не са се стресирали по никакъв начин, но въпреки това имат някои "подаръчета" от вируса - имаме дете, което получи алопеция и въпреки че мина повече от половин година и мерки, не се подобрява. Имаме две деца с продължаваща кашлица, едното по време на заболяването даже не кашляше. Едно е с непълно възстановен вкус.
Симптомите са предизвикани от въздействието на вируса върху органите. Въздействие върху психиката също има, както всеки орган и мозъкът се засяга.
При възрастните има най-различни остатъчни симптоми - обща отпадналост, проблеми със съня, проблеми със сърцето, чернодробен проблем,  депресия, проблеми с паметта, при някои не отшумяват за повече от 8-9 месеца. Имам един колега и един познат, които след преболедуване станаха изключително нервни и агресивни, забелязва се много, т.к. дотогава бяха от най-кротките. Имам познати и напълно възстановени. Както и много неболедували.

# 26 816
Има ли някой преболедувал октомври-ноември и впоследствие заразил се отново (доказано)?

# 26 817
Има. Дъщеря на колежката, ноември и април. И двата пъти с ПСР+. Вкъщи, леко.

# 26 818
Има. Дъщеря на колежката, ноември и април. И двата пъти с ПСР+. Вкъщи, леко.
А колежката и живущите с момичето?

# 26 819
Момичето живее в София.
Майката е в Пазарджик, нямат контакти.

Общи условия

Активация на акаунт