Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 310 389
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 26 865
Съболезнования, Тина! Бълзо оздравяване на майка ти, а на теб много сили желая!

# 26 866
Съболезнования, Тина, светло да му е на душата! Бързо възстановяване на майка ти и много сили на семейството!

# 26 867
Тина, много съжалявам за баща ти. Съболезнования. Flowers RoseFlowers Rose
Кураж и много сили на теб и милата ти майка. Дано по-скоро да пребори вируса. Flowers Four Leaf Clover
Тина моите  съболезнования

# 26 868
  • София
Цитат
[/b]te author=Рори72 link=topic=1204545.msg43282041#msg43282041 date=1628496392]
Мила Тина, най-искренни съболезнования за загубата ти! Не търси причина и вина при себе си, защото няма такава и татко ти не би искал да се чувстваш така.

За майка ти ако можеш заведи я на лекар за кръвното. Почти 4 месеца от началото на болестта проблемите ми с кръвното не свършват и ме тормози най-вече много ниското, което преобладава и е стигало до 69/40. Лекарите казват, че след ковид е така, но ако имаш възможност потърси помощ за този проблем, дори и да ви казват, че нищо не може да се направи.
Кръвното й може да играе между много ниско и много високо. Пулсът също може са играе между много нисък и много висок.
Кураж и сила и на двете ви!
Благодаря на всички за подкрепата!
Опитвам се да приема случилото се, но ще трябва време.
Майка категорично отказва да стъпи в болница или при лекар в момента. Много и се събра и си иска вкъщи. Не знам какво да направя за това кръвно. От 190/100 в болницата сега наистина пада до 70/40.
Дано се съгласи да отидем на кардиолог,но засега не иска и да чуе.

# 26 869
  • Другата България
Съболезнования, Тина.
Светъл да е пътят му. Hug

# 26 870
Тина, много съжалявам за баща ти.
Говори с майка ти, само една електрокардиография да и направят. Нека видят дали всичко е наред.
В Пирогов в кардиологичният кабинет, без направление последно беше към 130.
За 5 минути е прегледа, но така ще сте по-спокойни.

# 26 871
Съболезнования!
Давай и много течности. Айланд и черен чай за ниското кръвно помагат.

# 26 872
Тина, ужасно съжалявам за татко ти! Да почива в мир! Не мога да си представя колко ви е тежко.

Майка ти щом е с високо кръвно проверете да не би да са увеличили дозите с л-ва за сваляне или да са изписали допълнителни такива.

# 26 873
Тина, моите съболезнования. Нямам думи...
За кръвното и пулса на майка ви - явно при по-възрастните короната ги побърква. При мой познат, с абсолютно здраво преди това сърце, първите симптоми на вируса бяха игра на кръвно и пулс.
Сега е със сърдечна диагноза, на бетаблокер заради полуделия пулс и от него понякога му пада много ниско кръвното.

# 26 874
  • в страната на чудесата
Говори с майка ти, само една електрокардиография да и направят. Нека видят дали всичко е наред.
Какво е 130?

# 26 875
Какво е 130?
Платеният преглед, с електрокардиография.
Вариант е, ако не иска да се разкарва по лекари, и за направления.

# 26 876
  • в страната на чудесата
Мерси Ваичка.
Вариант е да.

# 26 877
Цитат
[/b]te author=Рори72 link=topic=1204545.msg43282041#msg43282041 date=1628496392]
Мила Тина, най-искренни съболезнования за загубата ти! Не търси причина и вина при себе си, защото няма такава и татко ти не би искал да се чувстваш така.

За майка ти ако можеш заведи я на лекар за кръвното. Почти 4 месеца от началото на болестта проблемите ми с кръвното не свършват и ме тормози най-вече много ниското, което преобладава и е стигало до 69/40. Лекарите казват, че след ковид е така, но ако имаш възможност потърси помощ за този проблем, дори и да ви казват, че нищо не може да се направи.
Кръвното й може да играе между много ниско и много високо. Пулсът също може са играе между много нисък и много висок.
Кураж и сила и на двете ви!
Благодаря на всички за подкрепата!
Опитвам се да приема случилото се, но ще трябва време.
Майка категорично отказва да стъпи в болница или при лекар в момента. Много и се събра и си иска вкъщи. Не знам какво да направя за това кръвно. От 190/100 в болницата сега наистина пада до 70/40.
Дано се съгласи да отидем на кардиолог,но засега не иска и да чуе.

Консултирайте се онлайн с кардиолог (искай видеоконференция) от Healee. Трябва помощ сега! Майка ти не е добре, действай!

# 26 878
И това го пишеш, защото си доктор и прегледа жената? Направо съм потресена от манията на някои хора да се изживяват, като лекари!

# 26 879
  • София
Ако е толкова тревожно положението викай БП или на частно за домашно посещение. Насила не можеш да я качиш в колата, поне да дойде лекар у вас да й направят кардиограма.

Общи условия

Активация на акаунт