Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 341 341
  • 50 335
  •   3
Отговори
# 33 525
Здравейте! С положителен тест от сряда съм, но проблемът е, че съм бременна в 8 г.с. Моля, ако има друг преживял подобно нещо в толкова ранна седмица да ми пише. Много съм се отчаяла, защото бременността е желана, а сега....😔
Имам приятел - лекар АГ, беше споделил, че от началото на пандемията е имал доста бременни и родилки с Ковид (спомена двуцифрено число) и при всички нещата са били без усложнения и със здрави бебета.
Затова се консултирай със своя АГ и се следи.

# 33 526
Здравейте, днес ми е 12 ден от Ковида още на 7 ден развих двустранна пневмония която още лекувам, първо пих Левор и Панцеф заедно и вчера ми каза пулмолога от днес да почвам Авелох антибиотик и декстаметазон трети антибиотик сменям вече има ли и други от вас които са имали пневмония да споделят какви лекарства пихте изопринизина колко време го пихте?

# 33 527
Задължително е да направите консултация с лекар. Не се лекувайте със съвети от форума. Бързо възстановяване!
Но аз не искам съвети за лечение!!! Искам да разбера при други бременни в моето положение, дали и как са продължили нещата. Как са завършили и така.
[/quote]
Ти си в ниска гестационна седмица, и не си рискова колкото бременните в напреднала бременност. Има и други, разболели се в началото на бременността, всичко е наред с тях и с бебетата.

# 33 528
  • Пловдив
Изопринозина го пих 11 дни, днес ми е последно и ЛЛ каза да го спирам.

BIBI 1, аз имам много храчки. Обаче не мога да ги вадя Simple Smile Но такова чудо досега не ми се е случвало (толкова много).

# 33 529
Здравейте, днес ми е 12 ден от Ковида още на 7 ден развих двустранна пневмония която още лекувам, първо пих Левор и Панцеф заедно и вчера ми каза пулмолога от днес да почвам Авелох антибиотик и декстаметазон трети антибиотик сменям вече има ли и други от вас които са имали пневмония да споделят какви лекарства пихте изопринизина колко време го пихте?
Здравейте! И аз пих три антибиотика общо около 25 дни, като за 2-3 дни двата антибиотика се застъпиха. Всички бяха за по 10 дни. Като азокса май беше 9 дни, защото доколкото помя бяха по 3 хапчета в опаковка и дексаметазон за поне 2 седмици.
Останалите два антибиотика бяха ксимебак и левокса. Обаче лекарката ги изписа конкретно за мен познавайки ме от години и знаейки особеностите на моя здравословен статус. Изопринозин не ползваме в нашето семейство. На мен не ми е изписван никога, а преди години детето имаше някакъв проблем с него и на него също не давам.

# 33 530
Току-що поръчах аптечни тестове за колегите, взех и за мен. Имам странното предчувствие, че ще светна, макар да го карах преди месец и половина. Симптомите, които имам последните няколко дни, са едно към едно. Чували ли сте за такива случаи на повторно заразени в рамките на такъв кратък период?

# 33 531
  • 1st floor
Току-що поръчах аптечни тестове за колегите, взех и за мен. Имам странното предчувствие, че ще светна, макар да го карах преди месец и половина. Симптомите, които имам последните няколко дни, са едно към едно. Чували ли сте за такива случаи на повторно заразени в рамките на такъв кратък период?
Стрино, аз вече щях да съм си направила тест, вместо да се чудя. Съфорумка беше пуснала линк към случай в Гърция на дете, доказано карало два пъти Ковид през месец.

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 12:24 от НеПоКоРнА

# 33 532
  • Другата България
Не е болна Стрина.
Залагам си сертификата.

# 33 533
  • 1st floor
Не е болна Стрина.
Залагам си сертификата.
И аз мисля, че е супер малко вероятно. Но с това чудене...

# 33 534
  • в страната на чудесата
Кой сертификат?

# 33 535
Стрина, има друг вирус със симптоми- близнак". 6 антигенни и 1 ПСР казаха "не", а постовете на страдащи от ковид бяха 1:1 с оплаквания при мен. Друг е въпросът как се е шмугнал при пълна програма за пазене от ковид.

# 33 536
Аз пия само Натаспин Х. Но зверски ме боли ръката, не сме спали изобщо. А чакам и други странични. За жалост, тъкмо се ваксинирахме, и разбрахме, че брата на мъжа ми е с положителен антигенен, а те цяла седмица бяха за риба. Не ми се мисли. Не сме се тествали още, дано да няма проблем.
Кога усетихте подобрение ?

В какъв смисъл зверски те боли ръката? От ваксината ли ?
Ако не е от ваксината и имаш болки в ръката, дори да пиеш Натаспин, това не е хубаво. Това поражда съмнения за тромб и трябва да се отиде на съдов хирург за изследвания.
Яка мускулна болка в мястото на убождането.

# 33 537
Стрино, аз вече щях да съм си направила тест, вместо да се чудя. Съфорумка беше пуснала линк към случай в Гърция на дете доказано карало два пъти Ковид през месец.
Чакам да ми ги донесат, не се чудя, не съм от чудещите се като става дума за тестове.

# 33 538
  • 1st floor
Стрино, аз вече щях да съм си направила тест, вместо да се чудя. Съфорумка беше пуснала линк към случай в Гърция на дете доказано карало два пъти Ковид през месец.
Чакам да ми ги донесат, не се чудя, не съм от чудещите се като става дума за тестове.
Кажи после, че и аз почнах да те мисля.

# 33 539
Задължително ще споделя резултата, чакам тестовете всеки момент, ще го направя веднага.

Общи условия

Активация на акаунт