Пожелавам на всички ни бързо и качествено възстановяване.
Нас ни зарази колега на мъжа ми, който криел, че е с Ковид и хубаво разнесъл заразата.
Нашите симптоми започнаха с втрисане без температура, на другия ден до обед нямахме температура. Аз към обед вдигнах 37.1 като варираше до 37.5, мъжа ми го втресе ден след мен и вечерта също вдигна темп. 37.1. Той за ден имаше и тъпо главоболие и го наболяваха клепачите. При мен се появиха и тъпи болки в тялото, много лека хрема, запушен нос, клепките също ме наболяваха като разтъркам очи, отпадналост. От време на време ми се гадеше и имах замайване на моменти. Като цяло симптомите се появяваха един по един и за около три дни отшумяха. На третия ден носа ми се отпуши, но загубих обоняние и вкус, мъжа ми ден след мен и той загуби обоняние и вкус. Пср е положителен. Днес ни е седми ден от симптоматиката. Пием си предписаните илачи и си натискаме парцалите из нас. Под карантина сме. РЗИ се обадиха след положителния резултат. Пп При втрисането ни беше много студено и нямаше стопляне. Отмина. Сега основно остана загубата на обонянието и вкуса.
Гаден вирус, не можеш го сбърка с друг. Странен е.