Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 339 195
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 34 350
Как протича вируса ковид 19 делта вариант по дни.
Преди да започна да пиша искам да кажа,че лично съм обърнал целия интернет и никъде няма информация подробно описана ,как протича този шибан вирус по дни.
На 1 място след, като разберете,че сте положителни за ковид запазете спокойствие и не се притеснявайте забравете долни изроди всяващи паника и говорещи само за смърт,смърт и смърт. Такова нещо няма тяхната цел е да мачкат психически. Имайте предвид,че първите дни може да не усетите нищо или както беше при мен вдигнах темперетура 37.5 за 1 час и след това нищо и така 3 дни . на 4-тия ден вече беше цял ден и започнах да усещам отпадналост ,но си мислех,че не е ковид а настика все пак не е само ковид да ама не беше си ковид . Така изкарах 6 дни общо през това време пиех само витамин ц и парацетамол . на 6-тия ден си направих бърз антигенен тест който се оказа положителен . След положителния резултат се обадих на личния и тя ми каза да купя антибиотик азакс за 6 дни теса в блистер по 3 бр, както и  аспирин цпротект който вече го няма никъде ,но има заместители (много е важно да пиете аспарин протект или заместителя дори няколко месеца след ,като оздравеете) купих си селен,цинк и витамин д много полезни за имунната система . Така започнах да пия тези лекарства ,но темперетурата не спря и не спря измъчиме цели 11 дни . на 8 мия ден си направих снимка оказа се леко възпаление,но нямах пневмония , но на 10 тия ден леко подкашлях , след като свърших азакса ми предписаха сефпотек от 200 мг на 12 часа по 1 и тавипек  цинка и селена не съм ги спирал. Това което мога да кажа от опит понеже 7 мия ден го водят най рискувия и точно на този ден се влиза в  болница искам да ви кажа,че ако до този ден се чувствата добре , то няма нужда и място за притеснение ,защото след 7 мия ден почти няма случай на услужнения. Това което препоръчвам даже е задължително е да си мерите сатурацията и то от скъпите апарати , а не от китайските това се следи всеки ден. Друга характерно за този вирус е високия пулс на мен за пулса ми предписаха визогама. Това което Аз правех е ядях много , ама много плодове , киви,смокини,портокали,банани,ябълки,круши,много течности чай с мед и лимон над 3 литра на ден ядях на сила храна разберете знам какво е ,но се хранете по малко,но често така по лесно ,ще преминете през този долен създаден от хора и генномодифициран вирус. Не се плашете, хранете се  пиите много течности .

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 20:53 от croscomputers

# 34 351
Е де да минаваше така при всички...!

# 34 352
  • Другата България
Как протича вируса ковид 19 делта вариант по дни.
Скрит текст:
Преди да започна да пиша искам да кажа,че лично съм обърнал целия интернет и никъде няма информация подробно описана ,как протича този шибан вирус по дни.
На 1 място след, като разберете,че сте положителни за ковид запазете спокойствие и не се притеснявайте забравете долни изроди всяващи паника и говорещи само за смърт,смърт и смърт. Такова нещо няма тяхната цел е да мачкат психически. Имайте предвид,че първите дни може да не усетите нищо или както беше при мен вдигнах темперетура 37.5 за 1 час и след това нищо и така 3 дни . на 4-тия ден вече беше цял ден и започнах да усещам отпадналост ,но си мислех,че не е ковид а настика все пак не е само ковид да ама не беше си ковид . Така изкарах 6 дни общо през това време пиех само витамин ц и парацетамол . на 6-тия ден си направих бърз антигенен тест който се оказа положителен . След положителния резултат се обадих на личния и тя ми каза да купя антибиотик азакс за 6 дни теса в блистер по 3 бр, както и  аспирин цпротект който вече го няма никъде ,но има заместители (много е важно да пиете аспарин протект или заместителя дори няколко месеца след ,като оздравеете) купих си селен,цинк и витамин д много полезни за имунната система . Така започнах да пия тези лекарства ,но темперетурата не спря и не спря измъчиме цели 11 дни . на 8 мия ден си направих снимка оказа се леко възпаление,но нямах пневмония , но на 10 тия ден леко подкашлях , след като свърших азакса ми предписаха сефпотек от 200 мг на 12 часа по 1 и тавипек  цинка и селена не съм ги спирал. Това което мога да кажа от опит понеже 7 мия ден го водят най рискувия и точно на този ден се влиза в  болница искам да ви кажа,че ако до този ден се чувствата добре , то няма нужда и място за притеснение
,защото след 7 мия ден почти няма случай на услужнения.
Скрит текст:
Това което препоръчвам даже е задължително е да си мерите сатурацията и то от скъпите апарати , а не от китайските това се следи всеки ден. Друга характерно за този вирус е високия пулс на мен за пулса ми предписаха визогама. Това което Аз правех е ядях много , ама много плодове , киви,смокини,портокали,банани,ябълки,круши,много течности чай с мед и лимон над 3 литра на ден ядях на сила храна разберете знам какво е ,но се хранете по малко,но често така по лесно ,ще преминете през този долен създаден от хора и генномодифициран вирус. Не се плашете, хранете се  пиите много течности .
Това категорично не е вярно и не подвеждайте хората.
Много индивидуално е и зависи от много фактори и обстоятелства.

Мими, как е баща ти?

# 34 353
Аз имах близък - пушач. Идеен, активен, без явни хронични заболявания, ярка фигура с достъп до болница на първа линия. На 52 ..отлетя . И още не мога да повярвам и да се примиря.
Всъщност не мога да се примиря и с всички останали, защото в моите познанства са все активни хора..50 - 60.

# 34 354
1ден-остра болка в гърлото за една вечер
2 ден-влажна кашлица
3ден-температура от 37,3 до 38,5 постоянно променяща се и силно сърцебиене, втрисане и чувство за студ
4 ден-положителен тест, температурата продължава, болки в целите крака, кокалчетата на пръстите,кожата по гърба, кашлица, болки в очите и главоболие
5 ден-без температура/измерих я 35.3🤔/, кашлицата намалява, болките също, липса на вкус и обоняние, горещи вълни
Следва продължение...
Лечение-АБ, витамини, много течности, натаспин, антистенокардин.
Пушач съм.
Не съм вярвала, че нещо толкова бързо може да те повали, няма как да се обърка с обикновена настинка или грип

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 20:58 от gertruda12

# 34 355
Кое не е вярно със сатурация 98 няма какво да се услужни, да има изключения , да винаги има и такива ,който мога да направят уалужнения и след 7 мия ден , но , като процент те са много малко , така ,че вие не плашете хората.

# 34 356
  • пустинята Гоби
Баща ми е по-добре, още е в болница на кислород. Продължава да кашля като не е с маска, казва, че не може да си поеме дъх без нея. Иначе не кашля като му подават кислород. Не знам докога ще е така, той не знае, няма кой да даде информация за нищо, но това е положението.

# 34 357
Мен вирусите винаги са ме поваляли лошо. Ако не пия АБ на време нещата излизат извън контрол. Познавам се и треперех и се страхувах много от Ковид. От ваксините двойно повече. Ако искате убийте ме с камъни. Вярвам познавате разсъжденията ми на база форум. Не съм антиваксър. Не ме е страх от чипиране и възможност да бъда в ролята на рутер. Joy Joy Joy Рутер, а?! Joy Просто ме е страх. Бихте ли приели това?! Страх, а не безотговорност. Моя мъж смята, че, ако всички са като мен Ковид нямало да има. Маски, дезинфектанти, всичко. Изключително стриктна. Не помага. Туй то.

# 34 358
  • Буркина Фасо
Мен вирусите винаги са ме поваляли лошо. Ако не пия АБ на време нещата излизат извън контрол. Познавам се и треперех и се страхувах много от Ковид. От ваксините двойно повече. Ако искате убийте ме с камъни. Вярвам познавате разсъжденията ми на база форум. Не съм антиваксър. Не ме е страх от чипиране и възможност да бъда в ролята на рутер. Joy Joy Joy Рутер, а?! Joy Просто ме е страх. Бихте ли приели това?! Страх, а не безотговорност. Моя мъж смята, че, ако всички са като мен Ковид нямало да има. Маски, дезинфектанти, всичко. Изключително стриктна. Не помага. Туй то.
пълен локдаун на цял свят за 1 месец.
това ще включи 10 дни за карантинирани, 14 дни за преболедували и още малко дни аванс.
никакво движение на хора извън мястото по местоживеене. предварително обявен месец за да може хората да се
заредят с нужните им продукти. без ваксинация. мисля че е осъществимо. а ще има ли резултат ???  - надали. Smiley

# 34 359
Баща ми е по-добре, още е в болница на кислород. Продължава да кашля като не е с маска, казва, че не може да си поеме дъх без нея. Иначе не кашля като му подават кислород. Не знам докога ще е така, той не знае, няма кой да даде информация за нищо, но това е положението.
Важното е да повиши сатурацията и постепенно да се справя с дишането без кислородната маска. Повярвайте, спасяват хора и в много критични състояния, въпрос на борба на организма, щом казва, че се чувства по-добре това е важно.

# 34 360
  • пустинята Гоби
Сатурацията все още не е в нормални стойности, не знам точно колко е но между 80 и 90. Вече 4 ден е на кислород.

# 34 361
Важното е да повиши сатурацията и постепенно да се справя с дишането без кислородната маска. Повярвайте, спасяват хора и в много критични състояния, въпрос на борба на организма, щом казва, че се чувства по-добре това е важно.

Кой ден му е на баща ви и в реанимация ли е ?

# 34 362
Сатурацията все още не е в нормални стойности, не знам точно колко е но между 80 и 90. Вече 4 ден е на кислород.
Трябва да му я мерят ежедневно, трябва да прескочи поне 92, за да се подобри дишането.

# 34 363
Mimi, стискам палци.

На моята приятелка бащата е 12 ден в Александровска. Пътеката е 10 дни, но на 10-я изписват само оправилите се хора. Доколкото аз изобщо съм схванала нещо, то е че, в някакъв момент пациента трябва да се стабилизира и да може да диша без допълнителния кислород. Извинявам се за обърканото обяснение. При на моята приятелка бащата това не се случва и затова е още там Sad

# 34 364
Преди време пишеше и споделяше една съфорумка. Тя даде всичко от себе си за да спаси и излекува мъжа си! Не знам как се минава през това и силите, които намираш в себе си ( възхищавам и се) и им желая само радостти от тук нататък, но..
В тази ситуация, в която сме в момента, би било по-добрият изход. Особено ако живееш в провинцията!

И да питам, кое е това златно лекарство, което не влиза в пътеката?
Вече чувам за 2-3-ти път, когато нещата са много, много зле..
Инжекция..и сумите са в хиляди левове?

Общи условия

Активация на акаунт