Преди да започна да пиша искам да кажа,че лично съм обърнал целия интернет и никъде няма информация подробно описана ,как протича този шибан вирус по дни.
На 1 място след, като разберете,че сте положителни за ковид запазете спокойствие и не се притеснявайте забравете долни изроди всяващи паника и говорещи само за смърт,смърт и смърт. Такова нещо няма тяхната цел е да мачкат психически. Имайте предвид,че първите дни може да не усетите нищо или както беше при мен вдигнах темперетура 37.5 за 1 час и след това нищо и така 3 дни . на 4-тия ден вече беше цял ден и започнах да усещам отпадналост ,но си мислех,че не е ковид а настика все пак не е само ковид да ама не беше си ковид . Така изкарах 6 дни общо през това време пиех само витамин ц и парацетамол . на 6-тия ден си направих бърз антигенен тест който се оказа положителен . След положителния резултат се обадих на личния и тя ми каза да купя антибиотик азакс за 6 дни теса в блистер по 3 бр, както и аспирин цпротект който вече го няма никъде ,но има заместители (много е важно да пиете аспарин протект или заместителя дори няколко месеца след ,като оздравеете) купих си селен,цинк и витамин д много полезни за имунната система . Така започнах да пия тези лекарства ,но темперетурата не спря и не спря измъчиме цели 11 дни . на 8 мия ден си направих снимка оказа се леко възпаление,но нямах пневмония , но на 10 тия ден леко подкашлях , след като свърших азакса ми предписаха сефпотек от 200 мг на 12 часа по 1 и тавипек цинка и селена не съм ги спирал. Това което мога да кажа от опит понеже 7 мия ден го водят най рискувия и точно на този ден се влиза в болница искам да ви кажа,че ако до този ден се чувствата добре , то няма нужда и място за притеснение ,защото след 7 мия ден почти няма случай на услужнения. Това което препоръчвам даже е задължително е да си мерите сатурацията и то от скъпите апарати , а не от китайските това се следи всеки ден. Друга характерно за този вирус е високия пулс на мен за пулса ми предписаха визогама. Това което Аз правех е ядях много , ама много плодове , киви,смокини,портокали,банани,ябълки,круши,много течности чай с мед и лимон над 3 литра на ден ядях на сила храна разберете знам какво е ,но се хранете по малко,но често така по лесно ,ще преминете през този долен създаден от хора и генномодифициран вирус. Не се плашете, хранете се пиите много течности .